Komentari na vest

Lepo je videti ovako nešto: Srpski dizači sa MVP nagradama posle pobeda u Ligi šampiona

S

Strsljen.Srbenda

pre 5 meseci

E vala se Fener usrecio sa Drcom..Penzija da se ne BRUKA vise..Dosta je bilo...
m

markons

pre 5 meseci

Maja i sada igra bolje od Drce
S

Steva Mrak

pre 5 meseci

Jedna je u reprezentaciji a druga je bivsa reprezentativka koliko ja znam....
s

salek

pre 5 meseci

Obe su u reprezentaciji. Maja se nije oprostila. Igrala je kao prvi dizač na EP u avgustu/septembru ove godine.
d

davidvolleyball

pre 5 meseci

Da li svi prate odbojku od poslednje SP. Jeste, super je Drca tada igrala ali na tom prvenstvu je bilo dosta oslabljenih reperezentacija. Ako je Drca igrala dobro na 1 SP i 1 EP prvenstvu kada nije bilo Maje a sta onda da kazemo za Maju (na svakom velikom takmicenju bila okosnica). Nije karijera i zasluga samo 1 SP i EP prvenstvo. a Maja ih ima toliko i dalje igra na vrhunskom nivou a 39 joj godina. I to govori o njenoj veličini.
A

A?

pre 5 meseci

Ko je bre igrao oslabljen? Poljska pun sastav, Turska isti sastav kao ove godine (Vargas jos nije smela igrati), Italija pun sastav, Brazil pun sastav, ko je bre igrao u oslabljenom sastavu? Druze ceo svet vidi i komentarise da Bojana trenutno bolja po Srbiju i njenu igru, samo specijalisti mozzart sporta pricaju nesto. Finale protiv Turske, Maja je uputila jedno 70 lopti Tijani a primaci dobili jedna 15 lopti ZA 5 SETOVA. Svaka cast Maji ja je prva volim i za mene je najbolji tehnicar ikad, ali Bojana trenutno igra bolje.
D

Dosta

pre 5 meseci

EP 2021. Maja prvi dizac- srebro, izmucena Tijana u polufinalu protiv Turske, dobala 70 lopti nije imala snage za finale EP 2023. Maja prvi dizac- srebro, izmucena Tijana u polufinalu i u finalu 70 lopti ostali jedva ukupno 20 SP 2022. Bojana prvi dizac- zlato, 12 uzastopnih pobeda, razigrana cela ekipa u finalu pored Tijane, Jovana Stevanovic odlicna, Sara Lozo dobijala lopte bila sjajna u bitnim momentima Pametnom dosta. Maja vise nema stpljenja za druge nego za Tijanu. Daj Boze da Brankica ide u Pariz vidim igra sjajno u Kini, u nju ce imati verovatno poverenja, da Tijana ne dobije upalu od toliko lopti
d

danans

pre 5 meseci

Sjajno. Drča proradila u poznim godinama ali to je za tehničare karakteristično. Moje lično mišljenje je da Maja treba da bude prvi dizač kao što je i bila prethodnih 20 godina u reprezentaciji jer svaka čast Bojani na poslednjih 2,3 godine (super forma) ali Majinu "ludost, hrabrost i lucidnost" nema niko a to nam je potrebno kada se meč lomi. Jedan potez da prodrma ekipu. Bojana igra više školski ali Majin uticaj na bilo koju ekipu (reprezentativnu ili klupsku) je fantastičan. To se retko viđa.
S

Sve lepo

pre 5 meseci

Sve je ovo lepo. Zaista imamo dva vrhunska dizaca, obe su sjajne. Drca je podigla Fener na visi nivo, posle jucerasnje utakmice navijaci mole upravu da joj produzi ugovor jer je potpisala na jednu godinu. Maja takodje podigla je Skandici na visi nivo. Moje iskreno misljenje je da nasa reprezentacija bolje igra sa Bojanom, mnogo mi se to svidelo na svetskom. Volim ih obe i nadam se da ce obe biti u Parizu ❤️