Komentari na vest

Mišović ušao i začarao mrežu, Srbija se vratila posle 0:5! Olimpijski šampion dobio Crnu Goru na peterce

č

činjenica

pre 9 meseci

Mišovic budući najbolji golman sveta, dobro je što njega poveo a ne Dobožanova koji je isto nekad bio potencijal ali na tome je i stao. Iz generacije 2001 koja je pre 2 godine osvojila juniorsko SP dobili smo Mišovića i Marka Radulovica koji je tad bio najkorisniji igrač. Od ovih još mladjih uskoro dolaze Martinović, Kojic, Dimitrijevic… Znači nije nam vaterpolo “propo”, a da potrebno je napomenuti da je Mišović iz Zvezde.
P

PrezentPerfekat

pre 9 meseci

Sada jeste iz zvezde. Ali ponikao je u VK Mladost/ex Dinamo Pančevo !
P

PrezentPerfekat

pre 9 meseci

Danas je iz VK Zvezda, ali je ponikao u VK Mladost/Ex Dinamo Pančevo 😎
V

Vaterpolo

pre 9 meseci

Vazna pobjeda posebno zbog samopouzdanja ekipe bice tesko u nastavku, ali podrska momcima trenutno je cetvrtfinale izgleda neki realan rezultat ali ko zna ako stignemo do tamo mozda nam se desi neka bas odlicna utakmica.Japan bi trebao biti sada rival osim ako iznenade Hrvate.Treba nam ovakvih pobjeda dosta ali vazno je barem da su momci pokazali borbu iako su gubili.Kada se vrati Mandic, nadam se za ep bicemo jaci ali sada je vazno da ekipa poslije nekih teskih poraza stekne sigurnost.
P

PančevoPančevac

pre 9 meseci

Bravo Miške Pančevcu 😎👍 P.S. treba reci koliko VK Mladost Pančevo ima talenata svake godine, tačnije dobru školu ovog sporta. Mana je što nemaju dobre uslove niti veliki klubove dolaze da prepoznaju talente u ovom Gradu. Sportski Pozdrav ✋🏻
P

PančevoPančevac

pre 9 meseci

Drago mi je da komentar dobija podršku, ja sam amaterski trenirao i nisam imao priliku da postanem neki igrac, mahom zbog klinacke nezrelosti. Ali dodao bih da mozda uslovi i nisu bolji zato što odredjeni ljudi trebaju da odu odatle koji su pustili dugogodišnje krake i baklavu. Komentar: Gledajte male klubove, tu leže talenti, ostavite milionske projekte, spasite ovaj sport sklonite decu sa ulice. Još jednom Sportski Pozdrav.
Г

Гос'

pre 9 meseci

Нисам упућен баш, јел ново правило да се након нерешеног изводе петерци? Мислим није елиминациона фаза, па мора неко да победи..
R

Rasputin

pre 9 meseci

Da, od ovog SP vazi pravilo da se u slucaju neresenog rezultata sutiraju penali i da pobednik dobija 2 boda a porazeni 1… Kao nekad u fudbalu krajem 80ih…
Г

Гос'

pre 9 meseci

Фала друже :)
d

dzuno

pre 9 meseci

Dobra utakmica između 2, trenutno, prosečne ekipe. Srbija ima, u ovom sastavu, jednog, CG nijednog vrhunskog igrača (Tešanović je možda najbliži tome).
R

Rasputin

pre 9 meseci

Prosecne ekipe? Brate ove dve ekipe su izmedju 4. i 8. mesta na svetu, nije to bas prosek... prosek su francuska, australija i japan npr... a mi, cg, usa, grcka i hrvati smo ekipe koje su trenutno za klasu ispod madjara, italijana i spanaca... ali za 6 meseci do godinu dana svasta moze da se promeni, tj mi mozemo samo da napredujemo i udjemo u rang sa ove 3... A sto se tice prvog igraca CG licno mislim da je Ukropina najbolji njihov igrac trenutno... (ovim putem pozz za njegovu lepu sestru advokaticu :))
O

OgnjenOs

pre 9 meseci

Šta se čudiš rasputine. Pa to je komentar tipičnog navijača od polufinala pa na dalje. Jbg navikli su nas da haraju svetom, ali to ne znači da ne trebaju podršku dobiti i kad bude nešto slabija generacija u odnosu na nekadašnja slavna vremena
D

Dzuno

pre 9 meseci

Mislim, ok, los izbog reci - u svakom slucaju ekipe koje nisu u prvom razredu po kvalitetu. Nije nista od toga sramota, da se razumemo - nije ni Jugoslavija uvek bila vrhunska. Zalomilo se [ne samo u Srbiji nego i CG, i Hrvatskoj] da otprilike u isto vreme se pojavi ogroman broj vrhunskih igraca - u Srbiji ne jedna nego 2 vanvremenske generacije. Normalno je da ne moze svaka generacija da bude takva [da moze, ove sto su se naosvajale svega ne bi ni bile posebne]
R

Rasputin

pre 9 meseci

E tako, ovaj drugi komentar ti je precizniji… I ja kazem da trenutno nismo sam svetski vrh (top 3 po snazi) ali smo najmladja reprezentacija na SP sa najvecim brojem talenata i njihovih medalja u mladjim kategorijama… Samo je potrebno vreme da predju sa juniorskog na seniorski nivo… Nekome za to treba jedna sezona (Radulovic sad, nekad Mandic i Jaksic) a nekome 2 ili 3 sezone… Ali kad sve legne na svoje mesto u smislu akcija, kad se vrati Mandic i jos malo se razvije Vasa Martinovic (ispravite me ako gresim oko imena, junior levoruki igrac) imacemo opet tim za medalje u narednih 10 godina… I da, tacno je da ne moze svakih par godina da se pojave Filipovic ili Prlainovic (takvi se radjaju jednom u 20-30 godina) ali to ne znaci da ovi momci ne mogu da budu sampioni jednog dana i da ne treba da im se pruzi podrska… Evo pobeda nad CG i ima 20 komentara, ali ako ispadnemo npr od Italije u 1/4 finala bice 50 komentata od koji 2/3 negativno pljuvackih i par cuvenih “upropascena cuvena skola i eto vam rezultat”… Zato apelujem da malo budemo pozitivniji i kad ne ide i da se pruzi podrska igracima, jer ce za 1-2-3 godine biti lako da se cestita kad krenu medalje… Ali najvaznije od svega da se bar oko reprezentacije ne delimo na crveno i crno…
D

Dzuno @ OgnjenOs

pre 9 meseci

S kim se svadjas tacno? Jel ti mislis da mora da se pravimo uvek da je sve fenomenalno inace smo, sta, 'navijaci od polufinala'? Ne shvatam zasto je ljudima uvek lakse da se raspravljaju sa necim sto su oni umislili da su procitali, umesto da procitaju tacno sta pise. Osim ako imas neku neverovatnu moc da znas kakav sam ja navijac [nije da se to na bilo kakav nacin tebe tice], ti, najprostije receno, lupetas i trazis svadju, krajnje nepotrebno.
J

Just Water Polo Fun

pre 9 meseci

Sve saglasan sa Rasputinom sem što je Vasa Martinović desnoruk. Dečko je odličan ali mu fali malo korpulencije..snage i iskustva. Vučinić prijatno iznenađenje...ima srce kao kuća. Manda kad se vrati i eventualno Marko Radović (on je levoruk) da nam otvore desnu stranu skroz biće to dobra Reprezentacija. Malo nam centri još štucaju, morali bi bolje....Što se mladih igrača tiče ko je pratio SP u Bukureštu...biće tu baš dobrih igrača (3 su već tu) ali tre4ba bar 2 godine još da oni dođu.
I

Indijanac72

pre 9 meseci

Bravo momci na povratku od 0-5.Sad da pobedimo Japance,pa da se potučemo sa Italijanima.Da se ostavi sve sto se ima,,pa sta bude.
I

Immobile

pre 9 meseci

Ko će nas satrati,strašni sokoli,ajkule hahahahahahahaha Pa tačno sa kadetima da igramo protiv njih,ne gubimo. Mi smo Srbija. Montenegrini,iako naturalizuju igrače čuda stvaraju,mi ih i sa najslabijom reprezentacijom dovodimo do ludila. Javio se montenegrinski novinar Šofro na fejsbuku,slavio već na 5 0 hahahahahahaha. Zaboravio je ko su Srbi. Ajmo bre.
D

Džuno

pre 9 meseci

Jesi dobro brt?

Bojank91

pre 9 meseci

Nas i Kineza dve milijarde
R

Rasputin

pre 9 meseci

Dace Bog da je ovo ona utakmica koja nam je trebala da sazrimo i da momci shvate da mogu… Samo odbrana mora dosta da se pojaca da bi bili konkurentni za medalju… Pitanje za sve - ako u 1/8 finala idemo na Japan (sem ako hrvati ne nameste pa namerno izgube), jel se zna dalji kostur tj na koga mozemo u 1/4 i u 1/2 finalu?
А

Акоако

pre 9 meseci

Пројектовано је да после Јапана идемо онда на Италију
I

Ivan OL 91

pre 9 meseci

I u ovoj utakmici se vidjelo kakav je igrač Nikola Jakšić. Nosio je ekipu u početku kad nikome nije išlo, probio led, nalazio rešenja. Nije izlazio iz igre, igrač kakvog bi poželio svaki tim i reprezentacija, osim Novog Beograda.
A

Allbatross

pre 9 meseci

Idemo do medalje,samo hrabro!
H

Hej

pre 9 meseci

Idemo na Japan.
P

Pirke 90

pre 9 meseci

Bravo ekipo !!! Svaka čast za povratak i pobedu,idemo do medalje !
T

TVITER.GLAVATAN

pre 9 meseci

NAVIJAM DA PROPADNEMO U VATERPOLU JER PARTIZAN NIJE SAMPION. INTELIGENCIJA MI JE 🤏
Б

Бра’о

pre 9 meseci

Примети се.
А

Акоако

pre 9 meseci

Каже господин Гојковић , тренер монтенегрина бољи сте 5 пута од њих , хахахах , биће да нисте . Доста танко , одбрана нам није јача страна , ал свака част момцима на реакцији и преокрету
I

Ivan OL 91

pre 9 meseci

Što se tiče Vladimira Gojkovića i njegovog odnosa prema Srbiji, nikad nijedna ružna riječ nije izrečena. Štaviše javno je izjavio da mu je od svih medalja najmilija 2005 zlato sa SCG u Montrealu i pored one iz Malage sa Crnom Gorom. Zna on odlično da nisu pet puta bolji, ali vidi da mu ekipa pada i mora da ih motiviše. Sigurno im neće reći: gotovi ste, sad će da vas razbiju.
А

Акоако

pre 9 meseci

Слажем се са тобом , али мислим да има и других начина да се дигне екипа , ово је мало звучало безвезе у преносу и на крају сустигла их карма . Свако добро