Komentari na vest

Moguće je i srpsko finale: Put Maje i Tijane ide preko Novare, Terziću prepreka Gvideti

D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Bice sutra fantastican derbi, nema sumnje. Da Vakifbank nije nacinio gresku decenije, zbog koje se i pred ovaj susret hvataju za glavu, i pustio Izabelu Hak, kraljicu odbojke sa severa, da im ode, navijao bih za njih, ovako moja podrska ipak ide mladom ubistvenom triu, strahu i trepetu svih prijema i blokova, zenskim terminatorima, Fedorovcevoj, Ani Kristini i Melisi Vargas, pa nek je sa srecom!!!
V

Vakifjevakif

pre oko 1 godinu

Vakif igra odlicno bitne meceve i za njih prakticno sada krece sezona. Sa Hak Koneljano najgori rezultat u ls u poslednjih 7 god.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Jel' onako kao u finalu svetskog klupskog, kad je Hak razmontirala Vakif? Hahahahhahahaha
M

Malo po malo

pre oko 1 godinu

Jako malo naših igračica u završnoj fazi. Nekad je bilo 7.8.Sada svega dve a Maja na zalasku karijere.
t

tipton

pre oko 1 godinu

Pa, kakve to veze ima?Amerika olimpijski šampion a ima samo 1 igračicu(Ogbogu u Vakifu) u polufinalu…Turci imaju 3 kluba i pola reprezentacije im je sad u polufinalu pa opet ništa od njih.
M

Malo po malo

pre oko 1 godinu

Ima veze. Nemamo igračice u najjačim klubovima evrope. Ne igraju zapaženu ulogu ili jednostavno nemaju taj kvalitet pa nisu u najboljim klubovima.
t

tipton

pre oko 1 godinu

Prošle godine nije bila nijedna naša igračica u finalu LŠ pa smo na kraju uzeli medalju i u Ligi nacija i postali svetski prvaci. Svejedno mi je kako igraju u klubovima dokle god u reprezentaciji daju 100%.