Komentari na vest

Najmlađe cimerke jedva čekaju debi: Nekada se nisu volele, sad su nerazdvojne

N

Nepravda

pre 9 meseci

Mislim da su prerano otišle u seniorsku obe, a posebno Kurtagić. Potpuno na silu. Uz svo duźno poštovanje, Minja Osmajić je zaslužila s punim pravom da se nadje pre nje na spisku. Najbolji bloker lige! Knežević kroji spiskove i dalje…
B

Brundo

pre 9 meseci

Uzelac ima dobar servis.Podseca me na servis Brankice Mihajlovic pre povrede.Kurtagic je dobar bloker.U napadu je ipak slabija.Blokeri su nam najbolji deo tima.Stevanovic i Popovic su bolji napadaci a Kurtagic i Aleksic blokeri.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Srbija+Republika Srpska+Srpska Sparta =🇷🇸🇷🇸🇷🇸
S

Srećom..

pre 9 meseci

Kriva Drina te demantuje.
m

ma nije valjda

pre 9 meseci

Šta im ti trebaš | 18.08.2023. U 10:35 Da si menadžer koji gura u reprezentaciju pa i da zanoće, ovako slaba vajda, nisi ti ta liga _______________________ Ne mogu da verujem da se to desava! Ovako fine i kulturne devojke, sve one! To su samo podmetacine, zar ne?
n

naravno

pre 9 meseci

zli jezici :) ili mozda ipak ne?
o

odbojkaski fan

pre 9 meseci

Stara odbojkaska poslovica kaze: Mlađe - slađe.
M

Milene sa Pruge

pre 9 meseci

Srećno devojke svaka Vam čast , dobra je to generacija 2004 ima potencijal,bore se.
R

Rexis21

pre 9 meseci

Siguran sam da to kažeš na osnovu višedecenijskog iskustva rada kao odbojkaški radnik. A ne, ipak još samo jedan rekreativni fan od pre par godina.
T

TS

pre 9 meseci

Hena Kurtagic i Aleksandra Uzelac su Buducnost odbojke!!!
H

Hahahahhahaah

pre 9 meseci

Dobar vic.
i

izointer32

pre 9 meseci

Srecno Hena!
Š

Šta im ti trebaš

pre 9 meseci

Da si menadžer koji gura u reprezentaciju pa i da zanoće, ovako slaba vajda, nisi ti ta liga
z

zivoraddd

pre 9 meseci

Top su male
o

odlaze mladi

pre 9 meseci

Dok država samo jednog fudbalera ili košarkaša u CZ i Partizanu plaća više nego što izdvoji za budžet celog sporta u rukometu,vaterpolu,košarci ili odbojci ili više nego zajedno za atletiku, plivanje i gimnastika, za tri ta bazična sporta je predviđeno ukupno nešto više od 900 hiljada evra godišnje. Oni smatraju da je dovoljno za tri bazična sporta zajedno izdvojiti isto kao i za ugovor jednog košarkaša ili fudbalera Zvezde ili Partizana tj za jednog igrača kao za jedan od loptaških sportova na godišnjem nivou.Zato vreme najbolji odlaze preko.Nismo mi zemlja sporta vec zemlja Zvezde i Partizana. Devojke srećno.