Komentari na vest

Ne da Zaksa još titulu, Peruđa je na kolenima!

K

Ko je najbolji

pre oko 1 godinu

Ko je svetski i evropski šampion u odbojci???? Turska, Poljska???
I

Italija x 2

pre oko 1 godinu

Evropski šampion u muškoj i ženskoj konkurenciji. Sve zlatne medalje njih 6 u mlađim kategorijama kao i mlađe seniorke na evropskom prvenstvu su u Italiji. Muškarci svetski šampioni. I u muškoj i ženskoj odbojci Italijanski klub prvak zvanični sveta.
r

realnost na vidiku

pre oko 1 godinu

Mogu zamisliti vašu tugu kad skapirate da im odbojkašice nisu prvakinje sveta i da nikada olimpijsku medalju nisu videle... Mladje kategorije kažeš?Da se zahvale suspenziji Rusije jer ništa od toga videli ne bi da je Rusija mogla da učestvuje, videli smo kako su ih razbijali na svim takmičenjima mladjih kategorija 2021 a i 2020.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Srbendo, sve jasno, postujem, pozdrav za tebe!
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Komentar je namenjen Srbendi ispod s kojim sam razmenjivao misli, greskom sam poslao iznad.
B

Baklava

pre oko 1 godinu

Ma ne.. Turska muška liga je najača. Baklava taktika i nikako da se pomere. Mada su sa reprezentacijom napravili veliki iskorak. Parirali jednoj maloj Srbiji sa stranim igračima. Oba Italijana su selektori u njihovim reprezentacijama. Vargas igra za žensku, Lagumdžija predvodi muške. Uzeše nam Santarelija. Svim se služe al ne ide. Možda da povećaju budžet i naprave još tri trening centra. Da uzmu još kog igrača stranca e onda bi baklama taktika došla do izražaja. Samo hrabro Turci. Doće i vaših 5 minuta.
T

Tulumba

pre oko 1 godinu

Hahaha Neka probaju sa tulumba taktikom. Da se u Srbiji uloži 20 % u odbojku kao u Turskoj bili bi olimpijski šampioni. Nisu oni za odbojku talentovani. Turci i odbojka. Smejurija hahaha
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Tulumba: Mozes da se smejes do prekosutra, ali cinjenica je da se u Turskoj ulaze u odbojku i u svasta nesto, a u Srbiji ne. Tamo imas gde da igras i zaradis ozbiljnu lovu ako si profi igrac, imas gde da gledas ako si strastveni gledalac, u Srbiji ne. I takvi smesni kakvi su ti, Turci su tri koplja ispred srbendi u svakom pogledu hahahahahahahha
S

Srbenda bre

pre oko 1 godinu

Biće ispred u muškoj odbojci kada osvoje 25 medalja kao mi. Do tada neka ulažu i gledaju lepu klupsku odbojku gde su stranci u klubu kojima daju milione. Neka gledaju na you tub kako Srbija osvaja evropu 3 x u 21 veku :2001,2011 i 2019. Možda nešto i nauče...
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Ti od toga srbendo nemas apsolutno nista... Kao sto nemas nista ni sto je sve sto vredi na poslovnom planu otislo iz ove zemlje i tamo negde su dobro placeni i razvijaju tudje zemlje, cinjenice su da smo na danasnji dan medju top tri evropske zemlje po siromastvu, korupciji, partijskom zaposljavanju, gusenju slobode medija, cenama, konzumaciji duvana, alkohola i antidepresiva, smrtnosti od karcinoma, beloj kugi, broju raseljenih lica i ostalim svetlim dostignucima, o tome razmisljaj srbendo umesto sto se kitis tudjim perjem hahahahahhahaahha
S

Srbenda bre

pre oko 1 godinu

Nije tuđe nego naše perje. To je naša reprezentacija. Pričamo o odbojci. Naopako da kao ti više volim Tursku reprezentaciju od naše, samo zato što je tamo dobar standard. Ti tek od toga nemaš ništa. Po tome treba svi da navijamo za 95% reprezentacija u svakom sportu kada igraju protiv Srbije. Čudno razmišljanje. Ovi momci u reprezentaciji su naši, kao i devojke i kao što reče Terza nama su najbolji na svetu.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Srbendo, taman posla da navijam za druge reprezentacije, volim ja nase devojke i radujem se njihovim uspesima, ali su to njihovi uspesi, a ne tvoji ili moji, zato kazem da se kitis tudjim perjem. Treba pohvaliti ono sto valja i kritikovati ono sto ne valja. Sprdati se na taj nacin sa turskom odbojkom kao sto ovde to radi nekoliko vas je tipican srpski autisticni, samodestruktivni manir iluzije o nebeskom narodu, dok je realnost potpuno drugacija i drugi nas polako prestizu ispravnim stavom i napornim radom. Cinjenica je da Turci ulazu dosta u odbojku, mi ne, znaci rade bar nesto bolje. Mi mozda imamo bolje gene za taj sport, ali bez stranih klubova u kojima se nase devojke usavrsavaju i stranih trenera koji ih vode ti geni bi propali kao sto mi propadamo kao narod. Sve uz iluziju o nebeskoj uzvisenosti, jer jelte imamo Novaka i Boskovicku. Dok ne odu u penziju.
S

Srbenda bre

pre oko 1 godinu

Razumem. Ja se ni sa jednim sportom ili reprezentacijom nisam nikada sprdao. Naravno da Turska ulaže i u košarci i odbojci. Mi samo daleko od toga. Samo volim naše reprezentacije i sportiste i zato mi je uspeh draži jer rade i postaju igrači u teškim uslovima. Naši sportisti su bukvalno gladni uspeha. Daju sve od sebe da odu u jaku ligu.
m

mI sMo sVeT!!!

pre oko 1 godinu

Ma kako si ti samo bistar…Turci mogu do sutra do ulažu i u odbojku i u košarku rezultate Srbije neće imati ni za 3 života. Sve im se svelo na naturalizaciju igrača i nadanju da će im neko doneti zlato. Hoće sutra malo. Svi ti momci i devojke su ovde počeli da igraju odbojku, nisu sigurno otišli tamo odmah nakon što su prohodali. Ta Tijana Bošković je godinama igrala za beogradsku Vizuru, Novaka Djokovica je stvorila Jelena Genčić itd. Da nas ima 80 miliona kao Turaka obesmislili bi sve ekipne sportove, a u dobroj meri smo to već i uradili u nekim sportovima(svojevremeno košarka, sada vaterpolo i odbojka). I kada si našao da nabrajaš sve te loše stvari na sportskoj vesti moglo bi što šta da se kaže i o toj Turskoj. Uostalom lik koji se raduje suspenziji ruskih sportista dok mu nije smetalo da zapadni sportisti defiluju na Olimpijskim igrama kada su njihove države uništavale Libiju, Siriju, Irak, Jugoslaviju bolje da se ne javlja. Klasičan bedni eUroPejAc mI sMo sVeT! Jeste al da ne kažem gde.
N

Neko je i svetski šampion

pre oko 1 godinu

Klupski zvanično u obe konkurencije. Naravno Italijanski klubovi su na svetskom tronu.
š

šok neverica

pre oko 1 godinu

U muškoj konkurenciji će biti poljsko finale a u ženskoj tursko finale…Auuf kakav udarac za fanove tkzv “najbolje lige na svetu” u obe konkurencije. I u moćnom CEV kupu je Modenu isprašio belgijski klub u finalu.
0

090222

pre oko 1 godinu

Sama činjenica da su Italijani u završnici svih takmičenja, a da Poljaci i Turci imaju 2 kluba u koje ulažu basnoslovne cifre dovoljno govori o kvalitetu lige. O istom su govorili i naši proslavljeni reprezentativci Podraščanin i Stevanovićka, koji i sami kažu da je teže osvojiti pehar u Italiji nego podići evropski trofej. Siguran sam da se i u Španiji igra najbolji fudbal, jer eto Real je prvak Evrope, Barselona je ispala u šesnaestini finala LE, za ostale niko nije ni čuo. Ali to je za logika. Tek Nemačka liga što je jaka kad Bajern osvoji. Bukvalno nema im ga ravni. Interesantno je da si na isti način likova i posle Trentina pa si u revanšu u Italiji hteo sebi jezik od muke da pojedeš i molio Boga da Zaksa smandrlja nešto u zlatnom setu.
š

šok neverica

pre oko 1 godinu

Kaže Poljaci ulažu ogromne pare a "sirota" Perudja ne ulaže kao, pa zar nisu dali Leonu ugovor od milion i po evra, zar nisu kupili Semenjuka u nadi da ce nešto uraditi(kao VK Novi Beograd što kupuje igrače od protivnika koji ih pre toga ispraše)? Zaksa je vec dve godine zaredom osvojila trofej LS i to mora se napomenuti okosnicu tima im čine poljski igrači dok su Perudjom prodefilovale razne zvezde svih ovih godina i opet ništa. Uostalom lik koji kaže da je Tica Bošković "prosečan igračić" za CEV kup a pritom mu sad ne smeta kada Modena i Skandici igraju taj isti CEV kup nema pravo glasa.
0

090222

pre oko 1 godinu

Citiram čoveka sa prethodne vesti: "Čak 36 puta u finalu su bili Italijanski klubovi u ligi šampiona. Respekt!". I da, potpiši se nekad svojim nickom šmekeru :) Ja bar nemam problem da kažem šta mislim. A onaj ko se skriva iza 50 različitih nickova može biti samo troll i ništa više - niko ga ne shvata za ozbiljno :)