Komentari na vest

Ne menja se rukometni poredak: Panceri pretili, ali moraju još da rastu, Francuzi su supersila

D

Dusan123321

pre preko 1 godinu

Najbolji tim svih vremena!!!
S

Sve je isto

pre preko 1 godinu

I onda kažu kad će biti globalan sport. U istoriji svetskih prvenstava u rukometu samo je jedna medalja otišla van evrope. Na olimpijskim igrama ista statistika. Ovo svetsko samo potvrđuje da je ovo sport koji se igra u evropskim zemljama a u ostatku sveta totalno amaterski. Ovako nešto je nezamislivo u košarci ili odbojci, kako muškoj tako i ženskoj. U rukometu evropsko ili svetsko, olimpijske igre, nema razlike,evropske ekipe su u polufinalu, u četvtrfinale možda uđe jedna ekipa van evrope. Zato i nije globalni sport.
M

Makarona

pre preko 1 godinu

Iste reprezentacije su igrale polufinale svetskog prvenstva pre dve godine i na evropskom prvenstvu prošle godine. Isti su parovi polufinala ponovo 2023 na prvenstvu sveta.
s

srbija do tokija

pre preko 1 godinu

Moje neko misljenje (pratim rukomet samo tokom ep sp i oi) je da su prva klasa reprezentacija ovi polufinalisti. Druga klasa su porazeni čf ali da se od njih za nijansz izdvaja norveska koja je veoma blizu polufinalistima po kvalitetu igre, dok u 3 grupu bih svrstao nas island hrvarsku i mozda u nekom sirem krugu portugal i sloveniju. I mislim da nismo daleko po kvalitetu od svih ovih sto su u čf ispali. Nadam se i ocekujem sve bolje rezultate na narednim takmicenjima.
г

гост

pre preko 1 godinu

Само показатељ колико смо галаксија удаљени од рукометног врха. Није ово критика, него само мало реалности а не онолики хвалоспеви у анализама наших играча. . .
G

Gushti

pre preko 1 godinu

Danska/rukomet=Novak /tenis...
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Uvek isto...buka sa svih strana...a ovi jaki i tvrdi i takmicari u 4...i samo razdele medalje na 3 velika takmicenja...francuzi pokupe prvi bitno...ovi se raspodele iza...i toliko...norveska odjednom za potrebe price posta Svedska a nije Nije ni Danska...a Nemci jako dugo nisu konkurent Francuzima... To je u 4, u 8 takodje gotovo uvek isti... A mi smo bolji u okvirima u kojim smo...ne vise od toga...ali treba ceniti realnu borbu i igru koja je objektivna, nismo potonuli u glupost i negledljiv rukomet koji niko ne igra i tucu sa gomilom islkljucenja..iigrali smo kako se igra...volim svaka nasu ekipu ali ko je gledao ovo takmicenje video je da nemamo kvalitet poput ovih u 8 narocito ne ovih u 4...nemamo asove ovog sporta...i samim tim ni poseban smek u timu..ali ako je neka korist mislim da sada klubovima, sta je od njih ostalo imaju primer i neku osnovu kako da rade i napreduju i dignu ceo sport i ligu na bolji nivo...treba nam kontinuitet rada...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Danska je Po kvalitetu trenutno iznad Francuza