Komentari na vest

Odbojkaši Srbije daleko od najjačih klubova, samo Marko Podraščanin u Ligi šampiona

B

Bravo za

pre 7 meseci

Marka. Kad je debitovao još dok je igrao za svoju Vojvodinu 2006 za A selekciju sa 19 g na SP kao najtalentovaniji bloker Sveta i još igrao na tom SP sa našim najboljim a i najboljim svetskim igračima tada Vladimir om Grbićem i Kviskom Vejevićem narednih 17 g postao je i najbolji bloker Sveta i još traje. Zato i igra za Šampiona Italije i Sveta Trentinu i najbolji je zvanično bloker najjače lige Sveta. Ako hoće nek igra za reprezentaciju dok želi i uči na terenu mlađe snage koje dolaze poput 18 g Stankovića Milanovića i ostalih da nastave zlatni niz i budu za par g najbolji odbojkaši Sveta
V

Volley BREND

pre 7 meseci

I sta onda.Igraju gde imaju ponude.Fudbaleri nam bili 20 godina u najacim klubovima igrali sjajno a na EP nisu mogli da se plasiraju u kvalifikacijama 23 godine u grupi od 4 ekipe.
O

Odbojka Nis

pre 7 meseci

Bravo.Tako je.
K

Kapa dole

pre 7 meseci

Gvideti je pojam za ligu sampiona.U reprezentaciji van evropskog nema medalju i za 25 godina rada u nacionalnim selekcijama on nema ZLATO.Bice opet prvak evrope i mozda u narednih 10 godina jos 5 puta i?Ameri na SP 4 u kosarci sve NBA igraci igraju najacu ligu sveta.Nista to ne znaci.
p

pero7

pre 7 meseci

a koji Slovenac igra ligu sampiona?urnaut..cebullj.vincic
N

Nebitan podatak

pre 7 meseci

pero7 Ne pratimo njih pa ne znamo.
G

Gabiii

pre 7 meseci

Gabi iz Vakifbanka tacno 2 osvojene lige sampiona i ne znam koliko puta je igrala ligu sampiona, tacno 0 zlatnih medalja sa Brazilom, zbog cega je pljuju i sami Brazilci. Eto koliko je vazna ta Liga sampiona.
H

Hemija

pre 7 meseci

Bitan je trud, motivacija i hemija u ekipi. A to muska reprezentacija nema, niti ima tog jednog igraca koji prave razliku. Atanas i Luburic nisu vise kao pre, a mladog korektora nismo napravili ili mozda jesmo a da se ne daje sansa. Tehnicara posle Grbica nemamo. Nema tu veze nikakva liga sampiona. Italijanima pola postave igra zajedno sa Potketom u Trentinu igraju ligu sampiona, izgube od Kube ne odu na OI. Kod zena, Turkinje skoro svaka igra LS svake godine pa zlato docekale tek kad su naturalizovali Kubanku. Sta ima Eda Erdem od lige sampiona kad je prvo zlato za Tursku uzela sa 36 godina, cekala Kubanku da joj donese zlato. Egonu igra LS svake godine pa cak nema ni Olimpijsku medalju, a ni svetsku titulu…. Kakva liga sampiona naopako… to tako nije bitno za reprezentaciju, nego trud rad i zelja da pobedis za svoju drzavu. Muska ekipa je istrosena i stil odbojke koji igraju danas ne pali.
0

07

pre 7 meseci

Imamo mi korektore al se njima šanse ne daju počevši od Meljanca, preko Zečevića iz Vojvodine videće se da li će sledeće leto Stanković iz Vojvodine dobiti poziv imamo u našoj ligi još koji mogu da dobiju šansu ali Kolaković ne želi da im da tu priliku
d

da da da

pre 7 meseci

Zato 14 iz Pazove igra LIgu Prvaka.Ruma centar odbojke.Ocekujem njih bar 5 u reprezentaciji iz Pazove za OI 2024.Igraju u najacem takmicenju.
š

šlep služba

pre 7 meseci

Imaju mesta svi primaci Pazove u reprezentaciji.Busa i Lazovic kod Jova bi na klupi bile.Šlepaju se preko rezultata reprezentacije njih 80 posto pa uzmu lepe pare u inostranstvu.Bjelica promenila sve drzave i jake lige a da nije u reprezentaciji niko je zvao ne bi.
M

Marko Jagodina

pre 7 meseci

Više naših igra ligu prvaka Srpkinja u Srbiji nego iz reprezentacije u inostrastvu .Ispade Pazova bolji klub od vecine u kojim su nase sampionke sveta.Dati novac nasim klubovima pa da se vrate ovde i igraju ligu sampiona kuci a ne da idu po Kini i Rumuniji ili sede na klupi po Turskoj ili Italiji.Sem Tijane i Jovane ja bih sve njih doveo u Srbiju.Drca pokazala da ne znaci nista da je preko.Iz Zvezde i lige Srbije bila najbolji dizac 2022 na SP.Zasluzile su da budu kuci.Marina Maljkovic se zalaze bas za to.
n

nebitan podatak

pre 7 meseci

Gvideti sanja svetsku medalju sa repkom a Kolakovic je ima.Sanja Evropsko zlato a Igor ga ima.Šta znaci liga sampiona pa nista.
H

Hmmm

pre 7 meseci

Teodora je igrala ligu sampiona 2021/22 sezona sa nemackim timom i bili su medju poslednjima. 2022 je igrala za raspali Rapid iz Rumunije. A Busa je sezonu napustila te godine zbog povrede, a inace svake godine igra normalno. U zenskom timu svaka ima kvalitet i dobre su kad se spoje, to nije slucaj u muskoj ekipi. Nema veze da li neko igra ili ne igra u Ligi sampiona kad se spoje one su odlicna ekipa. Turkinje su i pre igrale ligu sampiona, svake godine. Zehra, Eda, Gizem skoro cela postava, pa su uzimale bananu svake godine dok nije dosla Vargas da spasava “ZEMLJU ODBOJKE”. Previse smarate, ne zna te niko u kojim klubovima igra al prosipate pamet. Ekipa kad se spoji moze uzeti sve sto je slucaj sa zenskom, dok je muska ekipa istrosena a mladi ne dobijaju sansu, a i kad dobiju sansu dobiju pogresne osobe.
K

Kraguj Volley

pre 7 meseci

Srbija prvak sveta a prosle godine samo Teodora Pušić igrala Ligu sampiona.Pametnom dovoljmo.Busa bila bez kluba pola sezone 2021 _22.Samo sto manje utakmica jer ovo u reprezentaciji je leto da 50 utakmica u 5 meseci.
T

Tačno tako

pre 7 meseci

Teodora i selektore Danije sezona 2021/22 Neverovatan podatak!
J

Jujuju sta ti pricas….

pre 7 meseci

Prosle godine ligu sampiona nam igrale Maja, Tijana, Jovana Stevanovic, Aleksandra Jegdic, Bojana Milenkovic. Teodora Pusic nije igrala uopste u Ligi sampiona, a trenutno nema ni klub. Bianka Busa je u toj sezoni koju spominjes, napustila Lokomotivu gde je igrala ZBOG POVREDE. Evo ga jos jedan placeni pacijent koji pljuje srpske odbojkasice. A da, ove godine u ligi sampiona ce nam igrati: Tijana, Maja, Bojana Drča, Jovana Stevanovic, Bianka Buša. Dok ostale su i te kako u dobrim klubovima.
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Jujuju sta ti pricas Sezona 2021_22 nakom koje je uzeta titula SP 2022.U toj sezoni samo je Teodora dosla iz LS
K

Kraguj Volley

pre 7 meseci

Ljudi kad je Santareli bio.Sezona pred osvajanje prvenstva sveta.Ni Tijana nije igrala ligu sampiona samo Pušić.
s

sta Tijana

pre 7 meseci

igra ? ligu konferencija
P

Paaaaa

pre 7 meseci

Pa Turkinje skoro sve svake godine igraju ligu sampiona pa dok nisu kupili Kubanku osvajale bananu. Kakve veze ima ko igra ligu sampiona ko ne, one kad se spoje su odlicna ekipa, dobra komunikacija trud znanje zelja i motivisane su uvek. Muska ekipa na stakama, svaki ima 40 godina i istroseni su skroz kao ekipa, igraju bez zelje i motivacije. Mogu igrati ligu sampiona koliko hoce, ali na leto kad se spoje ne lice ni na sta
B

Bora Santana

pre 7 meseci

Sta Tijana Tijana je u sezoni 2021 -22 osvojila CEV kup i bila treća u Turskoj.Nismo imali samo Teodoru u ligi prvaka 2022.U reprrzentaciji da...Mi smo imali UB u grupnoj fazi lige sampiona 2022.Mada nijednu Danijele nije uzeo u tim.Nase igraju u Srbiji ligu sampiona a ove po belom svetu i u Aziji i evropi u prosek klubovima.Pola ih sedelo na klupi i Danijele ih uzme u tim za SP 2022.Mada su bile prve bez poraza a Italija imala 31 odbojlasicu 2022 u Ligi sampiona pa bila treca samo...
g

gost 195

pre 7 meseci

Kada se pogleda kompletan spisak i svi ovi podaci, uspeh iz Apeldorna 2022 se čini još većim. Naravno, treba napomenuti da ih je vodio trener koji je osvajao u prošlosti Ligu šampiona sa moćnim Koneljanom. Danijele Santareli je te 2022 poražen u finalu elitnog takmičenja, ali je osvojio sve trofeje u Italiji (Kup, Superkup, prvenstvo).Busa bila povređena nije igrala.Milenkovic bila u Poljskoj pa posle SP presla u velesilu ligu Rumunije kod Mirkovic tehnicara.Brankica takode bila povredjena nije igrala.Lazovic ulazila samo nekad 2 poena na servis u Italiji pa nakon SP otisla u Kinu.Lozo u Rusiji bila.Drza u Zvezdi u Srbiji !Libero u ligi Nemačke Pušić.Maja Aleksic mislim u Francuskoj pred SP 2022.Sem Tijane koja je uzela kup CEV nijedna nije uradila nista u klubu u toj sezoni vredni pomena.Drca bila prvak Srbije ako to nešto znaci pred Svetsko prvenstvo...
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Sve veliki klubovi.Ni Italija nije prošla na kvalifikacijama na OI .Hena iz Tenta ode u Pariz hajaha.Neke uzele ligu sampiona pa nisu igrale ni kvalifikacije.Nasi odbojkasi ce biti na OI u cetvrtfinalu a onda uz malo srece sve je moguce.Uslov da budu svi u ekipi i zdravi 100/
S

Svastaa

pre 7 meseci

Kakve veze Hena ima sa odbojkasima? Pa sta ako je presla? I treba da ide u inostranstvo i menja klubove. Sta ocekujes da ce iz Tenta odmah da zapali u Fener, Vakif, Imoco, Moznu? Svasta.
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Svastaa Ko prica da je presla?Iz Tenta ode u Pariz ne treba joj liga sampiona.To je napisano.Hak I će napr da je gleda preko TV u Parizu na najvecem takmicenju.Ostvaren devojački san...
S

Srb Volley

pre 7 meseci

Iz Lajkovca i Obrenovca na OI.Nasa skòla.Mlaodst i buducnost.Kakva Italija bre
N

Najbolja je

pre 7 meseci

Ni Italijanke...Ni Holandija.Ni Kina..Ni Japan.Ni kosarkasi Španije a Hena je u Parizu.Ona i Nole zajedno.
N

Nikolaaaaaa

pre 7 meseci

Zasto Meljanac nije ove godine u ekipi? Neki dan mi iskacu njegovi snimci sa lige nacija, pa on je za Batu i Luburica trenutno velemajstor?
g

gost 764

pre 7 meseci

Koja liga sampiona.Igrao je UB pre dve godine a Zvezda bude prvak Srbije .Prosle godine Zvezda a Pazova bude prvak Srbije.Partizan igra kvalifikacije sada a pobede ih deca u Super kupu.Samo da momci i devojke budu zdravi.Što manje stresa i da ne dođu momci iscrpljeni.Za njih je maj najbitniji mesec zbog LN.Daj boze da niko u klubu ne igra finala svoje lige.Lisinac prvak Italije i polomljen nema ga u reprezentaciji.Šta imamo od toga.Nama je bitna reprezentacija.Šta imamo od prstena Jokica kad ne igra za Srbiju.Samo da imaju što krace sezone i dođu zdravi na pripreme
s

sretno momci

pre 7 meseci

Svi su u velikim klubovima.Plasirace se na OI 2024.Najtrofejnija reprezentacija od dvoranskih sportova od raspada Jugoslavije.
0

07

pre 7 meseci

Nisu svi u velikim klubovima šta ti pričaš. Malo pogledaj klubove svaki ponaosob pa pričaj za pocetak pogledaj sezone unazad kluba Krsmanovića koliko je taj klub propao i koliko će tek propasti, pa sad da sve ne nabrajam bolje gledaj sam
k

ko oka dva

pre 7 meseci

07 Krsmanovic dolazi iz Voše ove sezone u reprezentaciju.Kao Reprezentativac i u timu koji je krenuo ka Ligi Sampiona 2022/23 nije mogao u 3 takmicenja protiv vetrena Bjelice i BG Partizana.
0

07

pre 7 meseci

Ali Krsmanović ce sad u Gazprom na zalost iako je mogao još 1 sezonu u Vojvodini jer imao je na 2 sezone potpisano a igrao je za Gazprom od 2016-2019 ni tada taj klub nije nesto bio a tek će da tone. Vojvodina jeste lose izgledala prosle sezone ali sad kad su se podmladili mogao je sa Kisićem da bude igrač koji će mladima pomoći da napreduju. Videćeš na VNL sledeće godine o čemu pričama
E

Ekipa

pre 7 meseci

Logicno da je jedini u LS, jer nam je ekipa stara i istrosena. Uros je igrao prosle godine u Poljskoj u okej klubu nosio klub do plej off-a, ali povreda i onda pored te povrede selektor ga vodi na takmicenja, a nismo imali korist. Atanasijevic takodje nije kao pre i imas dosta dobrih korektora koje klubovi iz LS angazuju dok je bio mladji i dobar igrao je u Perudji itd, Luburic ce biti u Feneru okej klub mozda drugi treci po jacini u Turskoj sto je dobro bice u jakoj ligi. Lisinac je izabrao Poljsku umesto da ostane u Trentinu, opet dobro jer je Poljska liga odlicna. Problem su dizaci koji ne znam ni za koga igraju al verovatno nista posebni klubovi. Miran je u Galati i opet ce igrati u dobroj ligi. Najvecu gresku je pravio Pavle Peric koji je birao klub po imenu pa sedeo na klupi pa ne moze ni da napreduje, otisao je sad u Italiju pa cemo videti… sve u svemu ne igraju oni u losim klubovima, ali je ekipa kao ekipa kad se spoje istrosena.

ws10

pre 7 meseci

dobro smo mi i deveti s obzirom koliku krs ekipu imamo, ovako nikad nije bilo
B

Bora KG

pre 7 meseci

Pa da a samo bili prvaci evrope..