Komentari na vest

Partizan dotakao dno - ispao iz Jadranske lige!

G

GostW

pre 26 dana

Iskreno, nije mi ih zao ni malo. Klub je svakako bio pred gasenjem, u dugovima, odjednom preko noci dolazi nova uprava, dug od 6-7 miliona evra nestaje, krecu da se dovode reprezentativci, dobija se bazen 50 godina besplatno na koriscenje. I opet su ispali. I sad ide standardna prica o tome kako su oni gigant, kako reprezentacija zavisi od njih, a zaboravljaju kad su se drugi klubovi gasili a oni otimali igrace, svako ko je hteo u reprezentaciju, morao je u Partizan. I sad su kao oni nesto satro uspesni i satro stvorili ne znam koje igrace. Niste ni tada ni sada bili, vec je bilo ono sto volite da citirate u poslednje vreme "sila Boga ne moli". I sad vam se vraca. Ne likujem nad ovim, ali mi je drago da vidim da ipak postoji neka Bozja pravda, pa makar i sa 20 godina zakasnjenja. Kamo lepe srece da se konacno pocnu primenjivati pravila na njih kao i na sve druge. Za ono bezanje iz lige u kosarci je trebalo da idu u trecu ligu, spasao ih Danilovic jer se pravio lud pa je kao istekao rok da se kazne. Na kraju su za to nagradjeni sa 100+ miliona. Za fudbal pa tek, koliko godina da vam drzava placa licence i dugove za transfere i plate? Je l nemate? Nista, snalazite se. Ako ne mozete da se snadjete, nema Evrope i stranaca. Pa onda kako vam bude bilo u ligi, a ne sumnjam da bi i tu druga liga brzo dosla. Uopste nemam zelju da se Partizan gasi ili da mu se radi o glavi, ipak nismo mi isti. Ali zelim da pocnu da za njih konacno pocnu da vaze ista pravila kao i za sve druge! A ne da svuda mlate praznu slamu kako su oni neka avangarda i opozicija, a ovamo su protezirani od drzave kao niko nikad!
@

@

pre 26 dana

Sve si u pravu, i gle cuda 7 puta smo bili prvaci Evrope, slucajno. Zaboravio si da napises kako su tvoju crvenkapu sastavljali( instant klub) , da i vi mozete da pricate kako ste bili prvaci evrope, mada nasih 7 nije kao vasa jedna, jel tako?
П

Па...

pre 26 dana

...и ми смо били прваци Европе, па нисмо добили базен на 50 година. Био је и Бечеј, па се угасио.

Banjica

pre 25 dana

Hvala mnogo sto nam dali bazen bez tople vode na pola veka kao vodenicni kamen oko vrata a posle par godina se svakako zatvorio bolje da su ga dali vama. Koji bazen koristi Novi Beograd koji nikada nije bio prvak Evrope uprakos ovolikom favorizovanju ,ko njega finansira jel to zasluzio?Pa nije to su sve zajedno sa Becejem i Radnickim uglavnom bili novoformirani klubovi bez tradicije koji se ne mogu porediti ne samo sa Partizanom vec sa jos nekim klubovima kao Vojvodina koja je isto zasluzila mnogo vise a sta je dobila nista.
š

šri lanka

pre 25 dana

Najjača rečenica "ne likujem, al mi drago" 🤣 Pazi da ti ne mrve od sendviča ne upadaju u tastaturu
P

Prdoje

pre 26 dana

Nemam ništa protiv vaterpolo klub partizan. Ali dosmanlije su bez Pardona uništile VK Bečej, koji nije bio izmišljeni klub kao novi BG . Bečej je bio prvoligaš i u SFRJ. Tako da ovo što se dogodilo Partizanu može se svakome dogoditi.
K

Kakva Glupost

pre 26 dana

Bečej je propao kad je izgubio finansijera... tačka a ove priče nastavite slobodno da širite. Najveći uspeh Bečeja je kombinacija igrača dovedenih iz Zvezde, Partizana i Mađarske. Ni jedno njihovo dete...
s

senseimaster

pre 26 dana

kakva glupost@-a što je partizan propao?
E

E moj ti

pre 26 dana

Pa iz istih razloga -para nema ali niko ne kaže da ga je Bečej uništio...

Vkp

pre 25 dana

Ljudi razlika izmedju Beceja i Novog Beograda u pogledu neke tradicije koje nemaju je samo sto je Becej postojao mnogo dugo bez ikakvog uspeha a onda za par godina pokupovao sve sto moze i osvojio sve sto moze i onda se ugasio kako se podigao tako je i pao. A Novi Beograd isto vrlo slicno samo sto mu ne uspeva da jos uzme LS a ostalo sve je uzeo i vrlo lako nakon pada ovog rezima moze doziveti istu sudbinu.
U

UPDP

pre 26 dana

Nije VKP uspostavio svoju dominaciju u 70-im nego jos u 60-im godinama dvadesetog veka, a od pocetka smo bili velesila i u evropskim okvirima...
K

Kad pogledaš

pre 26 dana

U aktuelnom sastavu Srbije, najviše igrača iz Partizana a oni druga liga, pa zato smo i propali.
c

cccc

pre 26 dana

zato i jeste druga liga.kitite se tudjim perjem.to nisu igraci ponikli u vasem klubu.uzivali ste gledajuci propadanje drugih klubova,pa sta ste mislili da ce da se desi.
V

Vujo

pre 26 dana

Tuga da je nekada evropski gigant ugasen. Jak Partizan, jaka Srbija a sad boze pomozi svima.
H

Haha

pre 26 dana

Sad idu price kako je drzava unistili patizan i tako reprezentaciju,opet teorije zavere manjine u crnom i price kako ih ugnjetavaju i gaze u svakom sportu,a istina je u tome da su decenijama bili jedina vaterpolo ekipa u Srbiji kome je sve islo i da je svaki talenat koji je mogao nesto da napravi isao kod njih,pa drzavni sponzori,drzavne pare,besplatni bazeni,sve su imali i sve je islo njima,a kad je trebalo da se da drugim klubovima,kad su trebali i drugi klubovi da postoje i da se finansiraju,e onda znate njih drzava ugnjetava i gazi,kao i u svakom sportu. Isto tako i u kosarci,vise od jedne decenije sve je islo njima,od cistacica do talenata,radili su sta su hteli,e onda kad je red dosao da se da ponovo i Zvezdi i ostalim klubovima i kad je dosao Raznatovic,pa nema vise oduzimanja talenata,e onda opet njih gaze i ugnjetavaju,evo ove sezone ih ugnjetavala drzava sa 20 meleona. Kako lazu,mazu,prodaju maglu,teorije zavere,radnja iza ledja...Gebels da im pozavidi.
Z

Zigibum

pre 26 dana

Partizan svoju dominaciju u vaterpolu nije uspostavio u ovom veku, vec u 70-tim proslog veka. A uspostavio je tako sto je stvorio prepoznatljivu skolu. Postojali ste i vi tada, al ste vazda igrali derbije druge lige sa Triglavom iz Kranja, Solaris Sibenik, Mornar Split. Tada, kao ni danas novca u vaterpolu nije bilo i da smo i dobijali nesto vise, sto je u vreme komunizma nezamislivo, to su sitnice. Spominjes kosarku i sve pare koje su isle Partizanu pocetkom ovog veka. Sto ne kazes kolki je bio budzet Partizana tada. Nijedne godine vise od 2m i to neobezbedjenih, sa jednim ili 2 stranca, sa uvek 3 domaca tinejdzera(kasnije su dovodjeni klinci van zemlje Bertans, Veseli, Lovernj...). A sa druge strane, vi ste samo ove godine dobili 11m. Sad dolazimo do onog kljucnog. I da je Partizan dobijao najvise u vaterpolu, on je to i vracao titulama prvaka Evrope i uspesima reprezentacije. Dule je izbacio Bogdana i Krleta, da ne nabrajam ostale, koji su bili nosioci reprezentacije. Koga ste vi to pobedili u playoffu EL ili kog ste to igraca napravili da bude nosioc u reprezentaciji? Zadnji krsteni igrac vam je Moka Slavnic i Moskva 1980.
U

UPDP

pre 26 dana

Nije VKP uspostavio svoju dominaciju u 70-im nego jos u 60-im godinama dvadesetog veka, a od pocetka smo bili velesila i u evropskim okvirima...
P

Pedja 4443

pre 26 dana

Mani me Vujosevica koliko vredi pokazao u ligama gde nije imao protekciju. A ovde je otimao kako je hteo od Tomasevica do Vujanica L.Bogdanovica samo je trebalo da uperi Prstom I eto igraca u Partizanu.
D

Deki Jankovic

pre 26 dana

Jao Koja ste vi Grobari Komedija, predpostavljam da je Pedja Stojakovic igrao u generaciji sa Mokom Slavnicem.
@

@deki jankovic

pre 26 dana

Pedja Stojakovic je kao izbeglica dosao iz Hrvatske u CZ i proveo godinu dana u istoj. Sansu je dobijao samo kad je utakmica odlucena i nije dao sve ukupno 20poena (od toga jedna trojka protiv Partizana). Vec sa 17god je bio clan PAOK Tesaloniki. Ako je to vas doprinos hvala. Ipak je to Moka. Posle toga su bili samo Zuferi, Radovici, Zorani Jovanovici i uvek raspolozene Gudure da poguraju protivnika. Cela Nemacka klice "danke Gudura".
@

@ @deki jankovic

pre 26 dana

Ha ha A svi vasi igraci su se rodili u Partizanu verovatno u hali Pionir. Kakvo neznanje Stojakovic je igrao u 3 godine u omladinskom p9gonu Zvezde I jednu u seniorskom gde je uzeo titulu.
Z

Zigibum

pre 26 dana

@pedja4443 Manuo bih ja tebe Vujosevica, al mi neda mira leto i Manila i uzivanje dok gledam igru Bogdana, Milutinova i Vanje. Dule je politicki isteran iz Partizana jos pre 10 godina, al njegovo delo jos traje. Za tih 10god imali ste sve, sve pare su isle vama, al dela nigde. Neda mi mira Bogdan ni svojim partijama u NBA, gde za jedno vece da vise poena nego Gudura, Neda i Rakoc u celoj svojoj NBA karijeri. Al letos najvise mi nisu dali mira klinci koji su tupkali loptu pod mojim prozorom, culo se samo ono vec cuveno "Aleksaaaa" i poneki Bogdan. Prosto neverovatno pored svih onih igraca iz CZ, oni Aleksa pa Aleksa.
Z

Zigibum

pre 26 dana

ajde da im priznamo Pedju, da ne bude bas pola veka. Zbog Pedje manje vise nego zbog Badnjarevica koji je imao njuha za mlade igrace i koji ga je pronasao u Slavonskom brodu. Jedini trener u CZ koji je bio stvaralac, uz Bozu Maljkovica za kog nisu imali njuha pa ga poslase u Split da napravi evropskog velikana.
P

Paulo

pre 26 dana

Sto vi ne napraviste od tolikih talenata nekog igraca jel vam ko branio? Evo imamo Novi Beograd koji je pokupio sve najbolje i najace sto ne napravise od Vasilija Martinovica igraca ili od Radomira Drasovica? Pricate ono sto zelite ne videoh od onih silnih igraca iz Radnickog sto su osvojili Svetsko i Evropsko za malde da je nastao neki ozbiljan igrac osim malo Marka Radulovica.
@

@paulo

pre 26 dana

jednostavno ne znaju, ni sa parama, ni bez para. CZ i vaterpolista, nespojivo.
П

Па...

pre 26 dana

...задњи велики играч из Партизана је Мића Берић. Остало су из других клубова. После њега Вања Маринковић, ако се то сматра великим играчем.
Ј

Ја...

pre 26 dana

...не знам какве везе имају Богдан и Алекса са Партизаном? Исто као Звезда и Кампацо. То су деца других клубова. Могу они да навијају за Партизан, мада не навијају, али створио их је неко други.
Z

Zigi

pre 26 dana

E sad brisemo Pedju, trenirao je u Hrvatskoj pre nego dosao u CZ. Kad bi se tako gledalo, onda bi i CZ i Partizan imali svojih igraca na nivou statisticke greske. Tako bi onda mi rekli Bjelica nije CZ nego Partizanov, jer prvo bio kod nas. Ne Bjelica je CZ, jer ga je neko video u propaloj austrijskoj ligi i doveo u klub koji ga je afirmisao. Tako je Bogdan dosao u Partizan i u 16god dobio sansu. Kao i Novica, Tripkovic, Krle, Djordjevic, Danilovic, sve su to igraci bez minuta seniorske kosarke od ranije.

Za Zigi

pre 25 dana

Upravo tako ali kome se trudis da objasnis koja je njihova legenda iz bilo kog sporta koja je ostvarila neki uspeh sa svojim maticnim klubom pa mozda ih i ima ali upravo u domenu statisticke greske ,Partizan ih ima vise za razliku od Zvezde imao je sistem u kosarci i u vaterpolu posebno da pravi asove kao sto je jedan Filipovic neprevazidjeni.
R

Realni Arth

pre 26 dana

Zalosno, ali zaista zalosno! Rastao sam sa Partizanovim uspesima, kad su clanovi YU lige bili, Jadran, Kotor, Herceg Novi.... itd itd, i pamtim kao dete Partizan da postaje sampion Evrope, i od tog giganta, skole vaterpola dosao i ovaj dan! Zao mije, to kazem kao Zvezdas, secam se kad su se jednom najbolji vaterpolisti (Milanovic, Subotic,Vicevic, Savic....)svi postali igraci Zvezde i Zvezda je bila sampionJugislovenske lige. Ali nikada necu zaboraviti Evropsku Titulu Sampiona sa Prlainovicem, Sefikom,...., pa 1978 Evropska Sampionska titula kosarkasica, pa finale Kup Uefa i nesrecni Simonsen i izmisljeni penal, pa konacno 1991 Evropska Sampionska titula u Bariju,i Klupska Svetska Titula Decembra 1991. Zao mi je Partizana poseno u vaterpolo, jer su uvek bili sinonim uspeha! Za bolje dane, srecno!
B

Bravo braco Srbi

pre 26 dana

Kao sto rekoh u komentaru na Zvezdin ulazak u 1/4 finala Lige Evrope: Bravo Delije...3 komentara zajedno sa mojim. E zato ovde koliko hoćeš. Ma ne treba nam niko...nije bitno sto Zvezdu u vaterpolu ne gleda niko al nek crkne Partizan. Zato Reprezentacija ispada mnogo pre borbe za medalju, nije bitno sto nece biti sporta samo nek je Partizan propao...pa makar u nebitnoj ligi koja nista nikome ne donosi.

Pravo lice

pre 26 dana

Tacno potpuno o tome ja pricam ljudi su potpuno zglajznuli vece im je zadovoljstvo da se Partizan ugasi ili ispadne iz lige u bilo kom sportu makar to bio po njihovim recima najnebitniji vaterpolo nego da oni uzmu titulu u fudbalu.
Г

Горан Гоги

pre 26 dana

Зашто неће бити спорта ако Партизан пропадне??? Па где су те величине бивше да помогну клубу лако је са туђим к. глогиње млатити ако разумеш... без пара нема љубави... А што се спорта тиче и бављење истим може то и аматерски... јбш ти титуле које су освајали никакве користи држава (која је финансирала) није имала од тога само челници клуба који су у осталом и покрали клуб....
@

@Goran Gogi

pre 26 dana

Pa zato što druže Delije nikad nisu gledale vaterpolo sem 2013 kad smo bili pod sankcijama pa nije imalo šta da se gleda pa su derbiji punili bazene. SD Crvena Zvezda nikad kinte nije htela da uloži u vaterpolo pa dugo godina ni u košarku-samo fudbal. VK Crvena zvezda u mlađim kategorijama nije osvojila ni jednu titulu poodavno,,,zato. Pojavili su se klubovi Šabac, Radnički, Valis koji imaju solidnu školu ali nemaju bazu navijača kao Zvezda-Partizan i tako sport lagano nestaje. Ono što svi komentari ovde pokazuju je da 90% komentara ostavljaju ljudi koji ne prate vaterpolo jer ih ne interesuje ali ih Privuče to da je Partizan propao - pa makar i u boćanju a ne znaju da se regionalna liga igra za Crnogorce koji ukupno imaju 4 kluba od toga 2 igraju regionalnu i najjače hrvatske klubove Jug i Jadran Split , da bi imali ozbiljniju ligu. Partizan je ovu utakmicu kao i celo proleće odigrao sa juniorima (svi rođeni posle 2000 većinom 2004 i mlađi+ golman koji je stariji) bez bazena (Banjica proradila pre 3 dana posle 8 meseci ...ako bude radio bazen već sledeće godine ovi momci će igrati ozbiljan vaterpolo i to je škola koju nemaju drugi. Zbog toga je bitno da Partizan postoji.
G

Greška iznad

pre 26 dana

Pogrešio sam iznad: Treba da piše 2013 godine i za vreme sankcija kad nije imalo šta da se gleda.....
S

Srbindokraja

pre 26 dana

Ajde razumem ovo podbadanje, ali ovo je više tužno nego smesno. Klub koji je nekad bio pojam za vaterpolo, koji je napravio hrpu izuzetnih igraca! Ali ovakav sled događaja ocekivan. Lepo je prlainovic 2016 upozoravao ali ovi nisu farmali ni 2%. Još kad dodamo na to da su imali 2020 dug za vodu od preko 6m evra, koji je verovatno sada i veći.
P

Potop...

pre 26 dana

Uhhh al mi zao,necu moci da spavam🤣🤣🤣 Dobili od drzave besplatno bazen na koriscenje cak 50 godina i opet ispali iz lige!
Z

ZLO....

pre 26 dana

....I TREBA DA ISPADNE!
R

Rubikova kocka

pre 26 dana

PA 🔒 RTIZ 🔒 AN
К

Коначно...

pre 26 dana

...су тамо где им је место. Надам се и у кошарци ускоро.

Pravo lice

pre 26 dana

Sta je sa vama ljudi nadate se da se ugasi Partizan nije nista novo od vas ali do te mere ste zglajznuli da svom klubu prizeljkujete najubedljiviji poraz u istoriji samo da bi se Partizan zaustavio.
р

рнда

pre 26 dana

Да ли још неког на планети занима овај спорт уопште а и остали. Само фудбал људи а све остало погасити.
S

Srbindokraja

pre 26 dana

Ovakvi poput tebe su najgori. Možda neko voli vaterpolo pratiti, kao i odbojku,rukomet,košarku,futsal ili hokej! Još je ironično kad se u ovoj državi spomene fudbal kao "bitan" sport u kojem nemamo ama baš nikakve rezultate.
B

BKCZ

pre 26 dana

Za koju godinu eto isto ovakvog naslova samo umesto vk, bice fk partizan
S

Sale442

pre 26 dana

Kad se samo setim u koliko sportova su priželjkivali "katanac" nekom drugom...
i

idemo polako

pre 26 dana

Sledeci je njihov KK..Najvece zlo u sportu na svetu !!!
h

hehehe

pre 26 dana

FK vam duguje 120 miliona evra, KK se ugasio, VK se ugasio tri puta, RK dva puta, cak vam se i sahovski klub ugasio pa fuzinonisao, a ti nekome govoris da je sledeci ahahaha vrhunac ironije
D

DrvoMama

pre 26 dana

Pa da tamo gde vas deremo i ako imate najakuplji tim tu smo zlo Pogledaj u svoje dvoriste ugasen ti klub i kupljen za dinar od ratne legende Lele
d

da vidimo..

pre 26 dana

Ima li neki sport da oni nisu bili u drugoj ligi? Tesko ...

Ts

pre 26 dana

Imali neki sport da Zvezda nije bila ugasena ili u drugoj ligi a najcesce i jedno i drugo i onda se u vecini slucajeva vrac na scenu preko muljanja i kombinacija.
C

Chacarita

pre 26 dana

Uprkos oprostenim milionima evra duga za odrzavanje bazena od strane drzave.
S

Samo gost

pre 26 dana

Treba gurati Novi Beograd tim sa tradicijom i treba lečiti komplekse.
'

'Ladna voda

pre 26 dana

Nije to nista, moze to jos dublje....:)))))
T

Treppenkind

pre 26 dana

убрзо и у кошарци, ако Бог да
G

Gost231

pre 26 dana

Govori navijac ugasenog kluba
H

Haxer

pre 26 dana

Unistavaju VK Partizan, posle se cude sto i reprezentacija ne osvaja medalje i vise nije dominantna..
B

Belgrano

pre 26 dana

Ali sa ovom pricom kad pocnu :)
D

Drndo

pre 26 dana

Koji smesan komentar, veze s'vezom nema
M

Muhhhhaaaha

pre 26 dana

Druge pogasiti a partizanima dati Banjicu na upravljanje, pa ce onda procvetati!
H

Haxer

pre 25 dana

To nije prica nego cinjenica...Koliko je VK Partizan samo reprezentativaca dao kada su se osvajale sve moguce medalje? Sad nema, pa nema i medalja. Jasno kao dan, nego vama krivo i mrsko da priznate istinu
f

fino fino

pre 26 dana

Bas lepe vesti..
1

1989.

pre 26 dana

Базен Бањица се вратила након пуно времена..
p

pa zasto bre??

pre 26 dana

A Vesara im dao bazen na 50 godina jbt..A oni mu ovako vracaju..Sramote neljudske hahah

Zinho86

pre 26 dana

Uskoro nas očekuje ovakav scenario i sa reprezentacijom, živi bili pa videli.
H

Hahahaaha

pre 26 dana

Koga briga
B

Burek

pre 26 dana

Navikli na drugu ligu, pa to ti je

Ts

pre 26 dana

Ne bi rekao kao da kazes da su u fudbalu Real ili Milan na to navikli Partizan ce se ponovo podici i vratiti se.