Komentari na vest

Partizanov bingo, vratio se Zeka kapiten: Hoću trofej, bićemo pravi u maju

S

Sponzor

pre 3 meseca

Srbijagas ( jedna reč) , nije sponzor RK Vojvodina više od 2 godine . Sponzori Vojvodine su 100 % privatne firme , dobar deo i Grad Novi Sad !
T

TD

pre 3 meseca

Promasio si sport, ako ovde u nekom sportu neko moze da bude prvak, a da nije klub iz Beograda, to su odbojka i rukomet.
D

Dzi

pre 3 meseca

Bitno je da niko sem zvezde i partizana ne bude prvak ni u cemu... da se pogase ako moze I sto vise paraa u dva kluba i drugi da pocrkaju...i sto veci upravni odbori za zasluzne drugove...sto bi neko bio trener u zrenanjinu ako moze za veci novac i bez rada da bude u upravi kluba ili nekog saveza...sto vise birokratije i "legendi". Samo blizanci...
P

Pera Segedinac

pre 3 meseca

Verovatno će Vojvodina biti prvak jer ima najjaču ekipu i Srbijagas stoji iza njih. Jedno vreme je Dinamo iz Pančeva bio kandidat za titulu. Međutim, u pravu si. Rukomet je sport malih sredina, ali je oteran iz njih. Zvezda je u staroj Jugoslaviji imala tim u prvoj ligi, ali nije bila u samom vrhu. Partizan je bio drugoligaš. Iz Srbije, glavnu reč je vodila Metaloplastika uz Proleter iz Zrenjanina. Treba spomenuti i Crvenku, Dubočicu, Železničar iz Niša, Vrbas i Toza Marković Kikinda. Od svih ovih timova samo se Metaloplastika drži. E to je problem srpskog rukometa. Gde su nam ostali klubovi? Ako pogledamo Mađarsku, Vesprem je državni projekat, a Segedin ima jakog sponzora. Zagreb je takođe državni projekat. Iza Celja stoji pivara. Koliko znam Crvenka ima jaku konditosku fabriku, Vrbas prehrambenu industriju, Niš je veliki grad sposoban da napravi dobar rukometni klub. Zašto nema podrške rukometu u Srbiji?
L

Lotesr

pre 3 meseca

Koliko ne pratiš rukomet, a hočeš nešto da napišeš?! Čoveče, kakvi Zvezda i Partizan, jel ti znaš ko je prvak poslednjih 10 godina. Malo se raspitaj gde su Zvezda i Partizan, pa onda piši.
Z

Za Peru

pre 3 meseca

Samo mala ispravka Zvezda je u eri Metaloplastike bila druga,sa Jovicom Cvetkovic,Kalinom...

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Ako nisi upućen i ne pratis rukomet ne piši gluposti u rukomet je Vojvodina 10 godina u nizu već prvak a za to vreme Partizan 3X bi 2 mesto Zvezda 1X rukomet je sport gde ni Zvezda ni Partizan ne vode glavnu reč iza Vojvodine stoji Srbija Gas predsednik I'm je Bajatović.
N

Nemate pojma '

pre 3 meseca

Iza Vojvodine ne stoji Srbija gas vec 2 godine