Komentari na vest

Pričamo o olimpijskom zlatu, a ni vizu još nemamo... Odbojkašice čeka težak put

1

1212

pre 8 meseci

šta je sa Drčom,da se nije naljutila?
j

jdjrjxj

pre 8 meseci

Trece na rang listi a vec godinama najbolja selekcija na planeti. OI srebro, EP i SP zlato. Poslednje EP srebro. Sta vise traziti. Ma ko je bolji?
T

Trenuto

pre 8 meseci

Turska!
Б

Белграно

pre 8 meseci

Каква болест на свим коментарима о женској одбојци. Бек ту бек шампионке света, али пишите за сендвич о Лиги Нација, бедан је тај ваш живот.
N

Nnnnnnnnnnn

pre 8 meseci

Meni je samo zalosno da je neko doveo ovog lika na klupu svetskih sampionki koji je pre polaska u Kinu izjavio pazi sad “Nema veze ako se ne kvalifikujemo dobri smo na rang listi”. Ja sam ubedjena da devojke ne misle tako i da zele da svoju vizu za Pariz uzmu kroz ove meceve a ne da cekaju da im se ista dodeli posle. Sramno je da covek izjavljuje ovako nesto, to je nikakva motivacija devojkama koje su se od juna do dana danasnjeg odrekle svega radi treninga i priprema. Covek koji se plasi da mu finale igra Drca (koja je unela zivot u 3.setu ulaskom sa klupe) nego muci Maju da igra FINALE koja 2 dana nije trenirala zbog virusa. To sve govori koji je gubitnik i koliko se plasi rizika. Ovaj covek nije za nase devojke. Covek koji da izjavu nema veze da se ne kvalifikujemo a vodi dvostruke svetske i trostruke evropske sampionke.
B

Brundo

pre 8 meseci

Takva izjava je za momentalan otkaz.Njemu nista nema veze.Ima veze kad si svetski prvak.Gore opcije za selektora nema od njega.To sam rekao prvog dana i evo kazem i danas.I zato nase odbojkasice ne samo sto moraju da igraju protiv protivnika vec moraju da se nose i sa Gvidetijem.Borba na dva fronta.
G

Gost 1

pre 8 meseci

U pravu si zabar napolje
M

MVP Svetskog prvenstva

pre 8 meseci

Ko je naredio da se Bojana Drča po svaku cenu skloni iz reprezentacije?
B

Brundo

pre 8 meseci

I otezavajuca okolnost u vidu Srebrnog coveka Djovanija Gvidetija.
i

i

pre 8 meseci

o kom debaklu vi pricate. Ako je igranje finala evropskog prvenstva debakal onda nzm...
g

goran2

pre 8 meseci

red bi bio posle evropskog fijaska da se zabar skloni sa klupe
V

Voždovac

pre 8 meseci

Finale EP je fijasko? Hahahah svaka čast brate
m

ma da bre to

pre 8 meseci

Ma idi...secam se kad smo u becu postali prvaci evrope u muskoj konkurenciji, a nismo isli na OI sl godine...najgluplji moguci sistem...barem bi za OI trebalo u kolektivnim sportovima da vazi isto pravilo...
f

fcrss

pre 8 meseci

Išli smo na OI u Londonu 2012. Nismo išli na OI u Tokiju, nakon što smo osvojili EP 2019. u Parizu.
@

@fcrss

pre 8 meseci

Covek misli na to da kao prvaci Evrope 2011. godine nismo direktno isli na OI 2012.! Mi smo na kraju otisli u London tada, ali tek preko kvalifikacija. Dakle, radi se o tome da odbojka ima ubedljivo najtezi i najgluplji sistem kvota za OI gde apsolutno nikom nijedno mesto nije osigurano sta god osvojio u olimpijskom ciklusu, vec svi idu u kvalifikacije.
O

OSS ostavke

pre 8 meseci

Ajd dobro. Da se pravimo sad malo da nećemo otići u Pariz (ni preko rang liste = nemoguće), pa da posle leta debakla svih odbojkaških reprezentativnih selekcija slavimo kvalifikacioni turnir za OI. Joj sad kad nas napadne moćna Ukrajina i još moćniji Meksiko da li ćemo to uspeti pobediti jer smo i više nego očigledno potpuni autsajderi...?!?!?
V

Volleyball NIŠ

pre 8 meseci

Jel ti dobro ?Mani se odbojke idi gledaj Zadrugu Elitu.Dobronameran savet.