Komentari na vest

Pukovnici ili pokojnici: Zalivski rat za svetsku krunu i poslednji let za Pariz

К

Краљ

pre 3 meseca

Срећно !
L

Lično ja

pre 3 meseca

Za zemlju koja ima dva bazena za trening, a koja je držala primat tolike godine (još se sećam naše igre u Kazanju, maltene mala revolucija u vaterpolu), mnogo su nam velika očekivanja. Šta god da urade, svaka čast. Ako je neko zaslužio bezrezervnu avansnu podršku, oni su. Da ne pričam o svemu što se dešava iza svega toga (politika, uticaj, pare, ko zna čega ima, ne postoji sportski savez koji normalno funkcioniše,pa tako ni vaterpolo nije izuzet).
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Samo vi unistavajte VK Partizan pa necemo ni imati vaterpolo.
V

Vaterpolo

pre 3 meseca

Nije laka grupa ali nasi imaju sansu da konacno odigraju bole.Plasman na oi bi yrebalo da osiguramo ali vidjecemo kako cd izgledati igra.Ova ekipa nema one majstore kao Andrija,Filip,Dusko da ne govorimo o sastavu iz Rija ali ipak za ove momke ce ovo sp biti vazno zbog uigranosti I atmosphere u timu.
G

Gost888

pre 3 meseca

Da se kladimo da će da izgube i od C Gore i Amerikanaca...ne znam koji je raspored utakmica (niti me zanima jer su užasno losi) ali ako treću igramo sa Japanom a izgube prve dve, izgubiće onda i od Japanaca. Da se kladimo 🤝
T

Tango

pre 3 meseca

Potopićeve ajkule isto kao rukometaši što su ve obrisali CRNA GORA je to srce veliko kao Lovćen
S

Saguenay

pre 3 meseca

Pa zar nije bio Euro pre par dana? Sad svetsko? Smehotres.
M

Mighty King

pre 3 meseca

Pazi drame. Nešto nisam bio u toku oko ovih olimpijskih viza, priznajem, pa sam u strepnji počeo da čitam članak, kad ono - ne lezi vraže. Na OI ide još 4 reprezentacije, od kojih su 4 i glavni favoriti za to, a mi smo jedna od te 4 ekipe. Dovoljno sam napisao.