Komentari na vest

Rojević selektor, Vujin direktor reprezentacije

J

Jedanaist

pre 2 meseca

Ne ljubite Grb nego više trčite ! Taktičko razumevanje: Trener mora imati duboko razumevanje taktičkih aspekata sporta kako bi razvio strategije koje će omogućiti reprezentaciji da se nosi sa različitim protivnicima.Vođstvo: Sposobnost motivacije, inspiracije i vođenja tima ključna je za trenera reprezentacije. Trener treba biti lider koji može inspirisati igrače i stvoriti pozitivnu atmosferu unutar tima.Komunikacija: Dobri treneri su odlični komunikatori. Oni moraju jasno komunicirati svoje ideje, taktike i očekivanja prema igračima i ostalom osoblju.Analitičke sposobnosti: Analiziranje igre, protivnika i igrača ključno je za uspešno vođenje reprezentacije. Trener mora moći donositi informisane odluke na osnovu analize različitih faktora.Prilagodljivost: Sposobnost prilagođavanja strategije i taktike u različitim situacijama i tokom različitih utakmica ključna je za uspeh reprezentacije.
1

11

pre 2 meseca

Problem SRBIJA -Egoizam i samoreklama - Jedan od problema koji se ponekad susreće u svetu sporta. Neki igrači, zbog ličnih ambicija ili želje da izgrade svoj brend, mogu zanemariti timsku dinamiku i koristiti ekipu više kao sredstvo za postizanje vlastitih ciljeva, umesto da se fokusiraju na kolektivni uspeh.Ovakvo ponašanje može dovesti do konflikata unutar tima, smanjenja harmonije i efikasnosti timskog rada. Kada se igrači fokusiraju isključivo na vlastite interese i brendiranje, to može otežati ostvarivanje zajedničkih ciljeva i razvijanje pozitivne atmosfere unutar ekipe.Timski sportovi često zahtevaju visok nivo saradnje, međusobnog poverenja i zajedničkog zalaganja kako bi se postigli uspesi. Igrači koji stavljaju svoje lične interese ispred interesa ekipe mogu narušiti ovu dinamiku. Zbog toga se od igrača često očekuje da balansiraju između ličnog brendiranja i posvećenosti timu kako bi postigli održivu i uspešnu karijeru u sportskom okruženju.
н

нс бој

pre 2 meseca

Срећно Ројевићу и Вујину.Ројевић је заслужио,годинама се доказивао,не само резултатима већ његова посвећеност послу је изузетна,он буквално живи рукомет,сигурно ће дати све од себе.Што се тиче Вујина,велико име,а од кад је у Војводини почела су да стижу топ појачања,очигледно има одличну комуникацију са нашим репрезентативцима.
Z

Zvonko Zvone

pre 2 meseca

Rojeviću zasluženo ,srećno!👏👏👏
J

Jelena Kovac

pre 2 meseca

Obožavam ovoga čoveka i znam da svim srcem voli reprezentaciju. Srećno majstore! 😘
G

Graovac Božidar

pre 2 meseca

Bravo,konačno nešto dobro za srpski rukomet!!!
H

Handball Fan

pre 2 meseca

Odlično rešenje u ovom trenutku, po mom skromnom mišljenju. Mlad trener, koji je istovremeno vrlo uspešan i ambiciozan, a opet je bio deo stručnog štaba reprezentacije i poznaje igrače, kao i ovo podneblje i mentalitet. U svakom slučaju zaslužuje šansu i podršku svih nas. Naravno da neće biti lako, imajući u vidu poljuljano samopouzdanje nakon kraha na EP. Tu su i drugi problemi, loš rad Saveza, večito loši odnosi u našem rukometnom okruženju, baraž sa velesilom Španijom. Ali dobro, ako se rade prave stvari, na duže staze moguće je očekivati napredak. Postepeno uvoditi mlađe nadolazeće snage i pokrenuti projekat OI Los Anđeles. Roji, Vujinu, a i našoj reprezentaciji neka je sretno i da NAJZAD krene u željenom pravcu!
B

Belgrano

pre 2 meseca

Komedija. Ali posto je i ovo malo ljudi sto ovo prati diglo ruke posle raspada na EP, a na SP se nece otici, nije vise ni vazno ko ce biti na celu rasula.
b

bp@

pre 2 meseca

a kome se to taj jevtic prodao pre 15 godina.
G

Gost nedragi

pre 2 meseca

A,Bajatovic srednji bek!
D

Dr kon

pre 2 meseca

E moj zbiljicu sta si dozvolio
6

65+

pre 2 meseca

Visekruna ajde polako u penziju
S

Singericica

pre 2 meseca

Ne pomazu svi selektori svijeta
p

pero 7

pre 2 meseca

a cime su njih dvojica to zasluzili?prvim poluvremenom protiv nemaca..ili pobedom protiv uba?
K

Kile je car

pre 2 meseca

Obrati se nekoj ustanovi pod hitno,možda si na vreme.
a

a ko vodi

pre 2 meseca

vojvodinu?
v

vojvodjanski paor

pre 2 meseca

da je lepe srece pa da su rojevica i vujina doveli zbog reprezentacije, ali su nesposobni kadrovi partizana namestili foru vojvodini da im uzmu strucni stab kako bi ih ''sredili'' u prvenstvu. nista neobicno ako se zna kakvi su ''tipovi'' iz partizana zauzeli savez samo zbog licnog interesa. izuzetno sposbni darko jevtic koji je taj koji drzi vojvodinu naseo je na prevaru iz rss-a.sad ce svi da se smeju i da lupaju minuse, ali na kraju prvenstva videcete da je ovo prava istina. rojevic je dobar decko, ali od onoga sto ce mu raditi ovi iz rss-a niko normalan ne bi izdrzao.
d

darko jevtic je

pre 2 meseca

po cemu je toliko sposoban..ajde objasni .?
Z

Zajecar

pre 2 meseca

Opaaa napokon dobro resenje,za ovaj tandem obe ruke dizem !!!
S

Srb011

pre 2 meseca

Odlicno i najbolje resenje ! Samo napred Srbija💪💪
p

pero7

pre 2 meseca

a zasto nije bajatovic direktoe?.vujin je bas u reprezentaciji igrao odlicno..nesto kao u Kilu..joss fale krivokapic i eric..
P

Pedja Vrbas

pre 2 meseca

Bravo Rojo!!!!