Komentari na vest

Šampion Evrope na pravom putu, Rešov propustio šanse u trećem setu

P

Peki Dragić

pre 3 meseca

Klub se zove Žešov
N

Na zapadu ništa novo

pre 3 meseca

Naša reprezentativka Bianka Buša nije ulazila u igru.Na zapadu ništa novo.
D

Da, Bianka

pre 3 meseca

Zato ce da je posalje na VNL sva 3 vikenda da bi se vratila u formu i odigrala utakmice pred OI. Sve mi to mirise na ovo sto sam napisao..
N

Na zapadu ništa novo

pre 3 meseca

Da, Bianka Nece.Mora i ona imati aktivan odmor.Liga nacija je samo mučenje.Za mlade igrače dobra stvar za sticanje iskustva.Ništa više od toga.
D

Da, Bianka

pre 3 meseca

@Nazapadunistanovo, kakav odmor, nije odigrala jednu celu utakmicu u Vakifu. Poslednji put usla na teren u decembru i nesto malo protiv Milana u Italiji pre nedelju dve. Ako tako nastavi nece imati odigran jedan mec do Olimpijade, sto je puno puno je. Ja sam ubedjen da ce poslati nju i jos neku seniorku uz ove mladje na VNL
R

Rudi Panjko

pre 3 meseca

Ako ne igra utakmice ne znači da sedi u fotelji svo vreme. Ima dva treninga dnevno to je mnogo teže nego što ti očigledno zamišljaš. Ili stvarno misliš da igrači samo igraju utakmice pa ako ne igra onda se ne zamara.
N

Na zapadu ništa novo

pre 3 meseca

Da, Bianka Ima 30 godina ona.Proslo leto bez odmora nakon evropskog odmah je i ona imala kvalifikacije za Pariz.Trenira svakodnevno.Da ne igra al joj je odmor sigurno potreban.Odmor od odbojke aktivan.Koja svrha da odigra tih par utakmica.Nema efekta bukvalno.Ništa sa tim ne dobija ni ona ni Srbija.Biće željna igre sigurno i to je možda jedina prednost u ovoj situaciji.Da je šalje da igra sa B timom je degrediranje nje kao igrača.Dok se ostale odmaraju ona da ide iz jedne u drugu državu.Nema efekta.Nije ona klinka.Pitanje i koliko će i biti još tu nakon Pariza.