Komentari na vest

Skener Orlova: Orbović najbolji od bekova, eksplozija Milosavljevića, klasa Milosavljeva i desna krila kao najjače karike

V

Vrbašani

pre preko 1 godinu

Su uvek imali sjajne Svetske igrače od Elezovića Jovovića Puzovića 80tih preko Momića Kovačevića a sad i Orbovića koji je izrastao u vrhunskog beka
d

deki_kg

pre preko 1 godinu

Utisak je solidan i takav je turnir da svaka pobeda vredi puno a poraz kosta jos vise. Da je ovakav bio eurobasket bili bismo u top 3. Nadam se da ima jos prostora za napredak i da ce samopouzdanje rasti sa jakim utakmicama.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 1 godinu

Orbovic je napredovao u odnosu na prethodno prvenstvo, vidi se da mu prija povjerenje selektora. Igra sa dosta više zrelosti i rezona, nije brzoplet. Koristan i u odbrani. Očekujem prelazak u jacu ligu i klub, tada će steći rutinu kroz jake utakmice, iako nije u cvijetu mladosti očigledno je u pitanju kasnije sazrevanje. Izuzetno težak igrač za čuvanje sa izvanrednom fizikom.
o

opet ja

pre preko 1 godinu

koga briga za ove svi su druga liga i tačka
S

Stara kuka

pre preko 1 godinu

Pa i da su druga liga, ostavili su dobar utisak u sportu koji je u Srbiji zapostavljen i sve manje bitan. Nismo se osramotili, malo je falilo da dodjemo do 1/4 finala. Izgubili smo tesno od velesila Nemacke i Holanije, a da je bila slabija grupa, bili bi vec sada u kvalifikacijama za OI. Kada ce ovaj narod shvatiti da nas je jako malo, da ne mogu svi da budu Novak Djokovic, Nikola Jokic, Milorad Cavic, Filip Filipovic, Ivana Spanovic, Nikola Grbic...Postoje i druge nacije koje se bave sportom i ulazu.
N

Nikolas9rukomet

pre preko 1 godinu

Rezulat je solidan. Realno razočarenje su partije Đorđića, Cupare i Kukića. Đorđić u bitnim momentima nije donio ono što se očekuje od njega i što smo do sada navikli da riješi. Cupara je još jednom dokazao da ipak nije taj nivo koji bi mi svi željeli da bude (nivo Milosavljev). Najveće razočarenje je Kukić, koji je trebao da bude taj x faktor koji će nas približiti najboljim selekcijama, ali on to nije bio. Nabrojanima najveća podrška, da na sledećem prvenstvu daju ono što ovo nisu uspjeli.
d

ds40

pre preko 1 godinu

Djordjić je možda i jeste negativno iznenadjenje, ali Cupara i Kukić svakako nisu. Njih dvojica su osvedočeno neupotrebljivi, tako da ko iole zna rukomet, od njih ništa nije ni očekivao. Cupara je najgori golman koji je ikad stao na gol naše reprezentacije, a Kukić momak totalno bez srca, koji je svetlosnu godinu daleko od ozbiljnog nivoa. Ali ne treba tugovati, jer naš rukomet ide na bolje. Uveliko nadolaze Dodić, Cenić, Kos. Samo da se ratosiljamo pomenutih Kukića i Cupare, plus lažni kapiten Nemanja i njegov brat Vanja jer je velika nepravda naneta Šotiću, kao i Djekiću sklonjenom zbog neupotrebljivog Kukića. Plus one dve prevare Nikolić i Borzaš, i to je to.
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

Orbovic je za ove "znalce rukometne" tako dobro odigrao ovo prvenstvo u napadu rezonski ne sutira bez potrebe asistira krilima odlicno, odbranu je krpio vrhunski bas, npr Djordjic i Kukic su odigrali uzas a niko ih ne kritikuje, napad su gresili, odbranu moraju da se menjaju stp u danasnjem rukometu je veliki minus kad igrac ne igra u oba pravca jel se tako gubi tranziciona ogra polukonta i kontra, zasto su Norvezani nas dobili mnogo imaju vise snage pd nas ne menjaju mnogo odbrana napad, NADAM SE DA CE Milosavljevic Orbovic Vorkapic Dodic pronaci neke pzbiljnije klubove koji imaju teske lige da igraju evropu jel jedino tako ce i oni napredovati
x

xezlgzwx

pre preko 1 godinu

Znaci samo pobeda protiv Nemacke jw bila potrebna za cetvrtfinale? Da nas nisu za**bali za Milosavljeva pobedili bismo, ne znam zasto niko to ne komentarise... Kakav je to nacin kao moze golman da brani za svoju reprezentaciju ali ne protiv nase reprezentacije?? E zato mi je drago sto se ogroman novac ulaze u kosarku i donekle solidan novac u fudbal... Da nam je pola reprezentacije u srpskim klubovima s pola igraca ne bismo imali takav problem... Ejjj povreda koja prolazi tek nakon meca protiv Nemacke, a odobrenje za igru daje nemacki klub???
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Mislim da bi pobedili Norvesku da se nisi povredili Vejin i Nikolic
U

Uzrok i posljedica

pre preko 1 godinu

Mali broj akcija za lijevo krilo je u direktnoj vezi sa slabijim nastupima lijevih bekova, odnosno činjenicom da na poziciji lijevog beka imamo igrače koji su na prvom mjestu bombarderi (Đorđić, Borzaš)...
г

гост

pre preko 1 godinu

Анализа као да смо узели медаљу, а не били 11. . .
V

VV

pre preko 1 godinu

Auu koja analiza.Orbović najbolji od bekova.
H

Hc

pre preko 1 godinu

Nego ko je bolji bio da te cujem? Covek igrao korektnu odbranu , imao preko 25 asistencija i dao 19 golova uz odlicne procente
V

VV

pre preko 1 godinu

Vise nego prosecan igrac pa kad god je trebalo nesto da se uradi on je upropastio.Proslo Evropsko prvenstvo kako je odigrao pa to je blagi uzas.Sad za neku nijansu bolje ali i ekipe pojedine su krsevi pa je mogao nesto.Gde samo mi nalazimo ove igrace Orbovic,Borzas,Vanja Ilic pa stvarno oni nemaju mesta da budu na spisku od 35 igraca a ne da igraju ovaj Ilic jos i kapiten.Sta je covek izmasio protiv Nemacke blagi uzas.Orbovica ne zelim vise da komentarisem covek ne bi pravio razliku u ovoj nasoj ligi.
S

Slowmotion ekipa

pre preko 1 godinu

Hahahahaha maaa svi su najbolji. Zato smo tu gde jesmo. Ajde nasi su, volimo ih. Ali ovoliko uzdizati ljude je smesno. Norvezani su ih pretrcavali kao malu decu. Ono je bilo zalosno za gledati. Ne igraju ljudi isti sport kao mi. Kad god bi primili gol ili se odbranili, eto njih za 2 sekunde na ziceru. Ali naslov kaze da kidamo na svim pozicijama... Nerealno.
S

Samo pitam

pre preko 1 godinu

Gde su sad ovi dusebriznici sto su prozivali Orbovica i izgovarali svakakve uvrede na racun ovog momka... Decko je sad pokazao da je nas najbolji desni bek i da zasluzeno ima poverenje selektora.
B

Belgrano

pre preko 1 godinu

Jesi li ti svestan da on igra u Kriensu, koji je cetvrti-peti klub u Svajcarskoj gde je rukomet amaterski sport? Taj Kriens ne bi pobedio Pancevo. Pogledaj malo gde igraju bekovi drugih reprezentacija pa uporedi to sa Kriensom i mozda ce ti stvari postati jasnije.
Б

Белграно реплај

pre preko 1 godinu

Криенс је први у Швајцарској и биће шампиони ове године, ето колико се разумете али битно је да се остављају коментари
B

Belgrano

pre preko 1 godinu

Kralju pratim svajcarski rukomet, jel ti znas da je jedan od najboljih igraca planete zadnjih deset godina Andi Smid ove sezone dosao u Kriens, klub u kom je ponikao, da zavrsi karijeru? I da su oni samo i iskljucivo zbog toga prvi? Koji su bili inace zadnjih 10-15-20 godina, da cujem?
K

Kralj123

pre preko 1 godinu

Pogledaj statistiku Šipića i Orbovića pa ondaa reci da je samo zbog Smida... Ti mene pitaš da li pratim hahha hit
q

qwertyuiop

pre preko 1 godinu

Ne znam čemu dizanje Orbovića kad momak nema nikakav intelekt, niti razmišljanje, rukometni iq u minusu beskonačnosti. Jedino što zna da šutne pa šta bude, bude... U to je svako mogao da se uveri ko je gledao utakmice....
H

Hc1

pre preko 1 godinu

Orbović nema intelekt hahahha ti si promašio sport, mozes reci da nema fiziku da nema skok ali intelekt mu je na visokom nivou , decko jednostavno zna da igra rukomet… Nemaju intelekt Kukic Borzas i Djordjic