Komentari na vest

Španija igrala svetski, Srbija samo u jednom pravcu: Blok kasnio, Granados pogađao "sa povezom preko očiju"

g

gosttt

pre 10 meseci

Kembe izabrao! Uzas selektiranje, uzas klupa. Ali kako je politika i lova svuda umesala prste, to se desilo i ovde. "Rat" izmedju Sapica koji hoce i savez, i umisljene ekipe iz Radnickog. Ko da vise?! Kembe bukvalno veruje da je trener...za osrednji glub, da, ali ovo...smehoteka. zagrebite malo i cast izuzecima, proucite ko su Kembetove perjanice. Zato smo tu gde smo...Gotov i vaterpolo...

Crno Beli Partizan

pre 10 meseci

Nemamo mi baš toliko loš tim kako neki prezentuju ovde. Imamo mi jednog Mandića i Ćuka na raspolaganju, ali ne igraju, u prevodu nama treba jedna legenda na klupi, da uzdigne ove momke i da ubaci ono najbolje od dečurlije koja je osvojila dosta toga u zadnje vreme. Znači neki uzor koji će sve to da složi i koji će isključivo da se posveti reprezentaciji. Pitam se šta Fića planira kada okači kapicu o klin, voleo bi tu ljudinu pored bazena. Svi koji danas igraju i igraće, su se ugledali na njega, dovoljno je samo da stoji tamo, da onako smireno i motivisano kaže koju pa će se igrati ta odbrana, koja nam najviše fali. Za nju najviše treba borbeni duh, a toga trenutno nema zbog kojekakvih spodoba koje su se uvukle u naš vaterpolo. One će nažalost tu biti, ali neko ime kao što je Filipović bi mogao takve da otrese i da prebaci pritisak na sebe. Da ti igrači igraju taj vaterpolo a ne da se zamaraju sa Šapićem, Sorom i ostalim podelama. Ja verujem da ovaj sport ne treba otpisati i da ćemo mi ponovo biti konkurentni.
S

Srpski ...

pre 10 meseci

...kolektivni sport je mrtav, amin! Ajde fudbal koji je uvek i bio bedan, pogotovu sad sa Terzinjom i sličnim facama, ali košarka, vaterpolo, odbojka, najblaža reč je tužno. Da ne zaboravimo pokojni rukomet... Sport je dobar odraz onoga što se dešava u državi tako da sve ovo i ne treba toliko da čudi.
č

činjenica

pre 10 meseci

Srbija je i sa navodnim "uništenim ekipnim sportom" bila jedina država sa Balkana koja je donela 2 medalje u ekipnom sportu iz Tokia 2021, niko drugi, izuzev Grka sa 1 medaljom i to baš u vaterpolu gde su izgubili od nas u finalu. A gle čuda isto toliko medalja u ekipnim sportovima je uzela i sila Španija, bronzu u ženskom rukometu i to je to.
i

istina 75

pre 10 meseci

Za sve kolektivne sportove koji su unisteni krivi su veciti . Za desetak godina ima da slavimo prolaz na takmicenje kao da smo osvojili zlato.
M

Manolas

pre 10 meseci

Objasnite mi sta se desava sa ovom vaterpolo rep. Zasto smo dozivjeli ovako strmoglav pad da nas kladionice stavljaju kao 6 favorita za osvajanje Sp. Sta se desava u sportu gde smo bili strah i trepet gde smo zadnjih 20 godina racunajuci bivsu zajednicu vracali se sa medaljom. Kako to da je naprasno doslo do smene generacije ,da su svi otisli Prlainovic,filipovic,aleksic,pijetlovic,onda golmani i sta je sa malim mandicem mozda i najboljim igracem na svetu. Sta je razlog ovom strmoglavom padu i obecava li ova nova Srbija. Pozz.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Dosta lose selekcija izbora igraca pozvano minimum 5 igraca Koji ne zasluzuju da budu na konacnom spisku a dosta ozbiljnijih igraca nije pozvano ovo nije ni priblizno najbolji sastav sto mozemo imati a i koliko se videlo da se igra u odbrani uopste nije uvezbavala a sa igracem vise veliki broj nepreciznih dodavanja bice ogroman uspeh ako uopste stignemo do 1/4 finale POSTO nam za to treba pobeda protiv Crne Gore u suprotnom ni protiv Madjarske ni protiv Hrvatske u 1/8 finala nemamo nikakve sanse za prolaz dalje SELEKTOR OGRANICEN.
V

Vaterpolo

pre 10 meseci

Spanci dosta bolji osim kada smo poveli poslije nije bilo neke sanse.Strasno su jaka ekipa za nase treba da bude vazno da se kros tu utakmicu sa Juznom Afrikom spremimo za Crnogorce jer to moramo dobiti.Dosta problena i danas made je protivnik puno jaci imsli smi i neke bas glupo izgubljene lopte mada je sve zavisilo od toga koliko ce Spanci pritiskati.U zavrsnici su pustili gas pa smo dosli do nekog ipak solidnog broja datih golova.
I

Ivan OL 91

pre 10 meseci

Ovo je baš razočaravajuće. Konačan rezultat nije realan. 16:14 ne izgleda ni loše. Trebalo je da bude pet razlike. Velika greška u selektiranju ekipe, i opet ponavljam Marko Radović. Kakav god da je, vodi ga na prvenstvo, ne možeš bez ljevaka, samo olakvaš protivniku postavki taktike. To je rekao Sukno pred finale LŠ, i vidjelo se koliko je lakše dobio Pro Reko nego sezonu prije toga.
b

bezvoljno i nemocno

pre 10 meseci

Nije problem sto se gubi od Spanaca. Bolji su osetno. U svim elementima. Problem je sto ova generacija NEMA DISCIPLINE u igri. Ne igraju odbranu uopste. Ni pod Savicem je nisu igrali .Danas 13 golova primili za tri cetvrtine?! To sto je na kraju samo minus dva je zato sto su Spanci resili utakmicu jos nakon druge cevrtine. Nisu nasi tim. primaju golove iz kontri i polukontri kao na traci, a odbrana sa igracem manje ne postoji. Ni Stevanovic tu ocigledno nista ne moze da promeni. Kao sto nije bilo igre dok ih je vodio Savic, ni sada je nema. Zadnji trener koji je znao da napravi tim bese Udovicic. On je stvorio i zadnju zlatnu generaciju. Ali, covek je godinama u SAD i tamo je od te ekipe napravio ozbiljan tim. Ovo ne lici ni na sta. Ne ocekujem medalju, niko je nromalan ne ocekuje, ali da izgledas kao reprezentacija treceg sveta..Jadno... Na momnte je mucno ovo gledati. Grupa momaka koji niti veruju da mogu niti pokusavaju. Da nisu Afrikaneri u grupi sa nama pitanje je da li bismo bod uzeli. I da kazem na kraju. Novac je unstio srpski reprezentativni sport. Otkad se Zvezda i Partizan trkaju za dovode skupe zvezde u fudbali i kosarci, a vaterpolu nastaju klubovi koji odjednom leze na parama - mi tonemo. Niko vise niti navija za reperzentaciju niti dolazi na utakmice. Sve to izgleda kao ovo sto rade nasi vaterpolisti - bezvoljno i preko neke stvari. Sportski pozz
m

mrki vuk

pre 10 meseci

Bravo, svaka ti je na mjestu, uništi bagra i vaterpolo (najbolji brend koji ćemo ikad imati), Savić je na vreme otišao kad je video de ce ovo da izadje