Komentari na vest

Tijana Bošković i Jovana Stevanović nisu mogle do pobede protiv Bojane Drče

9

999

pre 23 dana

Tako je@: cinjenica je, Ezachi je katastrofalno selektiran sa jos katastrogalnim trenerom. A Tijana je jedna od najboljih na svetu, mi bolju nikad nismo imali!
n

neodbranjivi fakti

pre 24 dana

Sve je to lepo, ali.. Deset godina od kada je Tijana u klubu NEMA TITULE . Ni sampioni Turske ni sampioni Evrope. Najveca plata ikad. Licna statistika na nivou. Ali, nema najvaznijih titula. Kada se bude pricalo o Tijaninoj eri u klubu na sta ce se pozivati? Na turski kup , super-kup i slicna drugorazredna takmicenja? Za klub koji ulaze velika sredstva zadnjih deset godina su maltene protraćeno vreme. Pustite reprezentaciju - to je druga prica. Ako je najbolja na svetu i najplacenija valjda mora da donese i neku bitnu titulu. Pa da bilo kod vas daje lovu isto bi ocekivao.Pogledajte Egonu, Hak Vargas itd.. Njihove ekipe OSVAJAJU.
T

Tako je

pre 24 dana

Ima nas srećom ovde i kojima nije mozak ispran. A ovi drugi nek se lažu da je uvek do drugih igračica/trenera/skauta/tetkica-kuvarica itd...
I

Informacija

pre 23 dana

Nije najveca plata! Samo igrac i klub ne sire to u medije
T

Turska liga

pre 24 dana

Smesna i totalno nezanimljiva od prosle a tek ove godine. Sad kad ode i Gabi na leto u Imoco smorcina od lige, jedina zvezda ce biti Tijana i ona promoterka sminke Gunes sto joj kupuju nagrade. Samo pljujte Tijanu, sta vas briga reprezentativka nasa pa vam se moze. Jovani svaka cast odigrala si super, nisi kriva sto je trener nesposoban pa te drzi na klupi dok ne zagusti pa da cupas. Tijana sta reci, zena je juce ispucavala lopte 3-4m od mreze ko je gledao video je, Eczacibasi nema sta da trazi protiv Fenera. Fener ima servis i napad premocan, svaki pomeren prijem Eczacibasija ide lopta na Tijanu i one to znaju blok samo ceka, nemoguce je svaki put proci, Fener ima dobre srednjake dobre u napadu dobre u bloku iskusne. Svakako da je i Tijana mogla bolje, al i ona je covek a ne robot. Sto se tice Bojane Drce, sta reci za zenu, statistika ne laze Bojana Drca je trenutno najbolji tehnicar turske lige. Zena prosecno po mecu uzima 4 do 5 nekad i vise poena, sto je za tehnicara sjajno. Koga briga za ove lige, vazno je da nase devojke budu dobre i zdrave, dokle god one meni igraju dobro za svoju zemlju i daju sve od sebe za svoju naciju, postujem! A za Eczacibasi- titulu uzeti nece dok ne kupe srednje blokere a ne da produzavaju ugovor osobama koje apsolutno nista ne rade na terenu. Poslednji put imali dobre blokere 2016/17 kada su igrali Thaisa i amerikanka Adams, od tad sve same olupine. Jovana Stevanovic mozda ima losiju sezonu, ali kad god je dobila sansu u mecevima koji su gusti, Jovana je odigrala dobro. Juce da nije usla, 3:0 lagano i da se ne ljubimo.
m

maks(im) odbojkas

pre 24 dana

Dovode nikoleti sledece godine.. ________________ Znaci da su shvatili da je vreme za rastanak. Najskuplja igracica ne donosi titule, a na kraju sezone kada je najpotrenije ona je opet van forme?!Ne igra ime.
Z

Zavist i Ljubomora

pre 24 dana

Cista ! Devojka je Jedna od najboljih na svetu. Bez Tijane ovaj tim nebi bio u 4.
b

budibogsnama

pre 24 dana

Deset godina u Ezacibaciju bez titule u prvenstvu i bez titule u najjacem evro takmicenju, To je bilans doba u kome je Boskovic bila glavni igrac Ezacibasija. To je realnost, a ne pljuvanje ili kritika. U zadnke dve godine Boskovic je slaba u svim mecevima koji odlucuju o tituli. Prosle godine protiv Terzicevog Fenera nije se videla ,a ove nista bolje. Od treceg seta nije postojala. Bez energije i snage. Zapucavala najvaznije lopte u drugoj polovini meca, a servis je u 70 odsto slucajeva nekontrolisan. Vidi se primetan pad u kvalitetu igre Boskovic. Na silu i na snagu, bez plana B ili C, Veceras daleko ispod ocekivanja. Ne zabija vise najvaznije lopte. Ako korektor u set i po zabije jedan poen - onda je tim izgubljen. MIslim da je Ezacibasi odavno ekipa sa gubitnickim mentalitetom. Nemaju oni koristi od toga sto Boskoviceva ima u sezoni najbolju statistiku kad NEMA REZULTATA ODNOSNO NEMA NAJVAZNIJIH TITULA. Ova Boskovc nije blizu one od pre par godina. Ni tada nije osvajala sa klubom ono zbog cega je dovedena, ali bar nije zapucavala najvaznije lopte. Jos prosle godine taj pad u igri se video, Protiv najboljih timova to se najbioje i vidi.,
9

999

pre 24 dana

Dovela je ekipu do finala i to je ozbiljan rez! Strucnjaci jel vam se ne cini da je Fener kvalitetni od Ezacija?!
M

MozzartSportmolimvas

pre 24 dana

Obrisite komentat gospodina, blamira se. Smeje ti se cela Srbija. Juce zena odigrala slabiji mec i opet imala isti broj poena i prolaznost kao Vargas hahahaha cak i bolje servirala od nje. Samo sto Vargas ima Arinu i Ana Kristinu koje ce Fener da cupaju iz g**** a Tijana nema nikog, plus trenera koji ne zna ni sto je trener ovog tima. Zena je juce prolazila lopte dobijene na 3/4 metra od mreze, ni jedna lopta nije bila normalno podignuta, i ti kazes da je nekom opao nivo igre i da nije uspevala zabiti. Druze ti da si gledao mec i da se razumes o odbojku ne bi se ovde blamirao. Na mec lopti zena dobija loptu na 3m i vise od mreze i ispcava tu loptu pored bloka I OSVAJA POEN. EJ NA MEC LOPTI TAKVU LOPTU ISPUCATI I OSVOJITI POEN. To mogu samo najvece, ajde ti nazad u svoju rupicu i ne blamiraj se vise.
H

He

pre 23 dana

Vargas nije igrala dugo, imala je i povredu, logicno da je primetan pad forme, plus sto uopste nije kompatibilna sa Drcom ako cemo realno, bar ne do sada, Arina i Ana konacno sazrevaju i super su, Arina je imala celu sezonu da uoblici formu ali prethodnih godina se zna ko je vukao najvise Fener, kao sto se zna i ko vuce ECZ, to je Tica bez koje je pitanje da li bi dosli i u finale, a finale jos nije gotovo. Logicno je da je umorna. Steta sto nijedan klub iz ove lige ne moze do finala u CL kako treba, italijanska liga je bolja, svi sad idu tamo da se ogrebu za jos neku titulu sto i nije odlika pravih sampiona hahaha.
A

Aktiviraj se

pre 24 dana

Mora Boskovic mnogo bolje, uhvacena, upasivljena, izblokirana Kalac se proslavila sa 5 blokova na njoj Cak je i servis danas bio ok, napad procitan Nemojmo samo molim vas: nema s kim da igra Danas je ezacibasiju za pobedu trebao KOREKTOR!!! Uvek u finalu tajac
V

Vec rade na tome

pre 24 dana

Dovode nikoleti sledece godine..
N

Ne mora ništa

pre 24 dana

Mvp svetskog orvenstva i svetskog klupskog prvenstva.Od toga nema dalje.Uzela sve što vredi najbolji korektor OI,EP.Naibolja igračica evrope.Najbolji sportista Srbije itd.Postala najplaćenija u istoriji odbojke i to u muškoj i ženskoj konkurenciji.Može da igra kako hoće i dokle hoće i u klubu i reprezentaciji.Jednostavno može joj se.Bjelica mora bolje,Buša mora bolje,Maja Ognjenović mora bolje itd.Jovana Stevanović ima lošu sezonu.Mina Popović mora bolje.Teodora i ne igra u Italiji kao i Buša u Vakifu.Uzela Tijana super kup i svetsko prvenstvo i sa 2 trofeja opet lepa sezona.Igra finale Turske lige.Sasvim ok.To znaju i u klubu zato je i drže kao malo vode na dlanu.
T

Tako je

pre 24 dana

@nemoranista, sve lepo receno. Sa 26/7 godina zena ima vise nego neko za 37 godina npr ta Eda Erdem. Eto ona je u Vakifu 20 godina pa ligu sampiona osvojila davne 2010-2012 da ne lupim al u tom periodu, i to kakvu ekipu su imali o reprezentaciji ni da cujem. Legenda svoje zemlje ceka Kubanku da joj u 37 godini uruci trofej EVROPSKOG PRVAKA, ej EVROPSKOG prvaka, to Evropsko cak i Bugarska osvojila a Turska morala cekati Kubu da joj uruci Evropsko zlato. Kome bre ona da se dokazuje, treba da se dokazuje samoj sebi. Sto je rekao i legenda Grbic ona je svoje granice pomerila i sada se takmici sama sa sobom. Veci je blam koju ekipu ima Fenerbahce a vec 2/3 sezone ispadaju u polufinalu LS jer ne mogu proci zlatni set, e to je blam. Tijana 2 godine vuce Eczacibasi do polufinala i finala LS, finale turske lige do pre par godina su samo sanjali. Koga bre briga za Eczacibasi i Turke, dok je ona meni uspesna u reprezentaciji i dok daje krv i znoj za Srpski grb, nek je ziva i zdrava. Nikad nije rekla da nece i ne moze, od 2014 godine igra za Srbiju svako jako i vazno takmicenje, a vi sto je pljujete sramite se. Najbolje je uzdisati italijanke i turkinje a pljuvati po svojoj deci i po devojci koja ti od 2014 godine donosi konstantno medalje sa velikih takmicenja.
T

Tako je

pre 24 dana

@nemoranista, Eda je u Feneru napisao sam Vakifu. Ispravka.