Komentari na vest

Tripla kruna! Bez premca u Srbiji i regionu, trofej Lige šampiona za apsolutnu dominaciju

X

XY

pre 19 dana

Država je dala pare i zvezdi, radnickom i partizanu (kao sto im vec daje godinama). A gde su pare Vojvodini, Šapcu, Nišu, Valjevu, Subotici, Zrenjaninu.. ili se vaterpolo igra samo u 4 veštačka kluba?

Jovan Rašković

pre 22 dana

I u vaterpolu su počeli stranci da igraju u našim klubovima, tuga! Od svih sportova koje smo upropastili najmanje sam se nadao da će to biti vaterpolo... Od onakve sportske sile, sveli smo se da redovno igramo u završnici velikih takmičenja mečeve za 5-8 mesta!
A

Adrian Mutu

pre 22 dana

Igraju odlučujući meč za trofej a prazan bazen kako ne vide da nikog ne zanimaju i nek se polako razidju granados ide filipović završava pa nek i ostali krenu za njima jer kako im je zanimljivo da igraju u ovim uslovima i da njihov uspeh nikog ne zanima i da svi u srbiji srčano navijamo za pro reko i da što pre ovaj proekat ode u zaborav.... Možete pet puta da budete prvaci ali vi niste ni kao zvszda i radnički a kamoli kao partizan
Х

Х Х

pre 22 dana

Боље држава да је поделила паре Звезди, Партизану и Радничком, него што је дала овима.
L

LbM

pre 22 dana

Bazen je bio pun. Pozdrav.
Z

Zbica

pre 22 dana

Sns klub ,sramota i bruka
T

Top Gun

pre 22 dana

Zato je i vaterpolo potonuo.
j

jokicmvp

pre 22 dana

Još davno, recimo 2013....
@

@jikicmvp

pre 22 dana

Ma da... zato 2 olimpijska zlata 2016 i 2020, svetsko prvenstvo 2015 i svetski kup 2014, svetska liga 14, 15, 16, 17 i 19, evropsko prvenstvo 14, 16 i 18... Sta je to... Samo 12 zlata.. A gde su srebra i bronze
@

@@jokicmvp

pre 22 dana

To je zapravo bio pocetak potopa tih godina rezultati rada do tada su se najvise odrazili u godinama koji su sledili i sve te medalje ali onda smenom generacija ogroman pad reprezentacije pre toga klubova.