Komentari na vest

U redu za vizu čekaju Italija, Kina, Japan, Holandija...

.

.......

pre 8 meseci

Santareli, sta to bi ?'!
V

Vuk Brankovic

pre 8 meseci

Pobegulja eto to bi.. daleko mu lepa kuća.
v

volimo medalje sport ne

pre 8 meseci

Peti put uzastopno smo na OI.Odbojkaši su imali taj niz od pet olimpijadi.Košarka i rukomet nikada od raspada Juge nisu vezali pet olimpijada.Od Novaka se uveķ ocekuje zlato.Nije uspeo do sada za 4 olimpijade da dođe do finala.Odbojkašice bronzu da donesu ja bih bio zadovoljan.Košarkaši ako ne nalete na Amere idu do finala lagano.Igraće svi 100 posto u Parizu. Mi volimo medalje a sport NE.
m

many many

pre 8 meseci

Kad imate jaku ligu, onda imate i jake igrače. Koji veliki igrac bi dosao u mali klub i slabu ligu?Kad budu počeli da dolaze i kvalitetni stranci, recimo, i to je jedan od načina. Španci su tako napravili velesilu u rukometu i košarci.Fudbal u jakim ligama tako funkcioniše.Tako je i u odbojci u Poljskoj Italiji itd. Zamislite da u N Sadu recimo igraju dva Italijana Poljak i Rus…Vrhunski odbojkaši. Kakvo bi to bilo interesovanje, kakva bi to bila liga, kakav kvalitet! Nemoguće je da se samo od domaćih igrača naprave jaki klubovi. Dobra organizacija, dobri stranci, pa će i naši igrači imati od koga nauče da nešto, uzimaju njihove manire. Neophodno je ozbiljno ulaganje od strane države. Mi nemamo ni trening centar, sada kao ostali.On je neophodan ne u BG nego na nekoj nadmorskoj visini, gde bi bili najbolji treneri za kondiciju, stručnjaci za ishranu i svi zaposleni.Sve selekcije da idu na pripreme tamo.Infrastruktura je o.Igra se na parketu.Mora da sija hala kao u Italiji.Rozi ,pink ,žuti ili plavi itd tarafleks .Predstava da budu utakmice onda imaš i navijače.Onda se lepe i sponzori.Dolazi masovnost a iz nje i kvalitet.Najbolji u reprezentaciju.Najbolji treneri da rade u našim klubovima.Samo ulaganje i nema zime za eskime.
O

OI x 5

pre 8 meseci

Imamo dve olimpijske medalje od kada se Tijana pojavila.Do njenog dolaska polufinale videli nismo.Kao Turska sa Vargas ima šansu sada i ona u Parizu.
B

Bravo kapa dole

pre 8 meseci

many many Nesto bih dodao ali nemam šta.Sve si rekao.Bravo majstore.
n

najbolji smo

pre 8 meseci

Kada se pogleda bilans medalja na EP drugi smo u istoriji iza SSSR-Rusije Kada se pogleda bilans medalja na SP drugi smo iz evrope u istoriji iza SSSR-Rusije,ukupno 5 Kada se pogleda bilans medalja na OI drugi smo u istoriji iz evrope iza SSSR-Rusije Zvanično prvaci sveta bez poraza odbranili titulu