Komentari na vest

Umalo senzacija u Herningu: Hrabra Srbija vodila do 54. minuta, ali furiozni foto-finiš Dankinja

H

Handball Fan

pre 5 meseci

Bravo devojke na zalaganju, borbi. To se traži. Ajmo ponoviti s Rumunijom, pa kako bude.
G

Goran NIKE

pre 5 meseci

Odbojkašice kada budu druge u evropi izvinjavaju se naciji.Mi 30 godina krivimo sudije.
g

gost 007

pre 5 meseci

Pa kad su šampionke sveta.Treba da se izvinjavaju.
S

Samo mudro

pre 5 meseci

U 5 i 6 ligama i u pionirkama imaju stotine devojčica visine od 190 cm.Rukomet nema nijednu takvu.Imamo odpatke od odbojke.Dobro se i takmičimo uopšte.Oni imaju masovnost i mnogo klubova.Samo pokupe najbolje u repku.Sa tim potencijalom.nije čudno sto se izvinjavaju.Tijana Boskovic ima veci ugovor od cele zenske ali i muske rukometne reprezentacije Srbije .
R

Rukomet Niš

pre 5 meseci

Samo mudro Tića svakako i vredi vise nego svi oni zajedno.Tržiste prevariti ne mozes u svetu.Kod nas je moguće sve ali preko...
G

Gost ma da

pre 5 meseci

@gost 007, nemaju one za sta da se izvinjavaju. Amerika je olimpijski sampion pa je 2022 u 1/4 finalu VNL-a dobila Srbija i njena 2 postava sa Anom Bjelicom, a onda na svetskom za bronzu Italija koja nije osvojila svetsko 20 godina, a medalju sa OI ni nema a gle Amerika olimpijski sampion. Odbojkasice su samo razmazile narod, jer znamo njihov kvalitet i uvek se ocekuje medalja a pre svega zlatna. Ako ko ne treba da se izvinjava, to su onda one. A ovo sto pisu oko plate Tijane Boskovic, ona zasluzuje sve pare sveta.
?

???

pre 5 meseci

Poraz je poraz i nije vazno da li je minus 4 ili 10. Cemu iznurivanje prve postave 60 minuta u utakmici koju ne mozes dobiti jer je protivnik za klasu bolji? Vec protiv Rumunie bice minus 8 do 10. Mala Jovovic jedva hoda pri kraju. Besmisleno. Cile je jedina ekipa sa kojom Srbija moze d aigra u grupi. II dalje igramo SPORO i TROMO. A to u modernim rukometu ne moze proci. Mala Jovovic nista nece uraditi u ovakvoj Srbiji, a ima talenta. Svaki napad Srbije traje 45 do 60 sekundi. To vecina sudija ne trpiti.
s

stara skola

pre 5 meseci

Zenski rukomet nisam gledao od vremena Svetlane Kitic,Dasic,Sliskovic.
T

Tvoj

pre 5 meseci

Problem
B

Baba Vanga

pre 5 meseci

Nisi ništa propustio.
U

Uzas

pre 5 meseci

Kakvo sudjenje…. Ne znam sto se igraju ova prvenstva kada vec znas ko mora da prodje i za koga ce gurati.. sramno. Zgadilo mi gledanja utakmice. Morala sam prebaciti koliko mi je bilo mucno gledati teror.
I

I kliknite

pre 5 meseci

Ma aj bre bezi kako su glupo izgubile utakmice, koje sudije vase...
L

Lice

pre 5 meseci

Leci se
R

Rade B.

pre 5 meseci

Bravo devojke, bravo Bregar. Teška krađa smradovi iz Moldavija.
v

vojvodjanski paor

pre 5 meseci

Naša najbolja igračica Šljivančanin oporavila se od povrede glave i igraće narednu utakmicu......
j

jajnool

pre 5 meseci

Kao i na svakom prvenstvu u ovom sportu, sudije navlače na domaćina. Dakle, sudijska pravila i njihov uticaj na igro definitivno je najveći problem ovog sporta.
Р

Република Српска

pre 5 meseci

Браво дјевојке, репрезентативке Данске су тек повеле у 54 минуту, наше биле храбре и дисциплиноване! Види се напредак у игри и плус 9 дебитанткиња 👏👏👏❤️💙🤍
d

da li povela u 1 minutu

pre 5 meseci

ne znam kakva je razlika kada izgubis .da li gubio citavu utakmicu ili. a krau..otvatanje prvenstva su samse dacse naprave iznenadnenje..video sam da je hrv igrala nereseno sa senegalom..srpski sport je u raspadu
A

A tvoj

pre 5 meseci

A tvoja gramatika je tek u raspadu.