Komentari na vest

Vanja Ilić: Gradimo sa Đeronom nešto što ne može preko noći da daje rezultate

G

GostiVAR

pre preko 1 godinu

Ko je tebi dao da dajes intervjue za novine... vecita guralica gde si god igrao od Partizana Satr Reprezentacija... stalno si kukao jos kad si mladji bio sto ja ovo sto ja ono... nemas kvalitet za reprezentaciju uopste.. sad posle sampiona ti i tvoj bata da se oprostite od igranja za reprezentaciju.. Ps. jel ti cale i dalje vozac predsednici saveza
V

Voždovac bato

pre preko 1 godinu

Gledaj najbolje i uči : Igraju ligu nacija 2022 sa drugom postavom u odnosu na 2021 i uzmu bronzu. Tića Bosković takođe nije igrala. Pobede Ameriku olimpijske šampionke koje su u najjačem sastavu, Tursku u najjačem sastavu i na domaćem terenu u borbi za medalju . Onda sledi glavni deo. Odu na prvenstvo sveta gde brane zlato i to bez šest igrača, redom bez najboljeg igrača kapitena Maje Ognjenović, bez dva srednja blokera Milene Rašič i Stefane Veljković. Odu bez prvog libera Silvije Popović. Pođe ali ne igra zbog povrede Brankica Mihajlović najbolji napadač posle Tijane. U ekipi ne igra ni Jelena Blagojević. 12 utakmica i 12 pobeda. Uzmu pehar i medalje dođu na doček ispred skupštine. Jedne odlaze druge dolaze a medalje su tu. Naravno sve urade sa trenerom koji je nov menja velikog Terzića i vodi ekipu prvi put. Nema tu čekanja, u prevodu ili jesi - ili nisi. Sve ostalo je prazna priča. Imaš kvalitet - nemaš kvalitet. Kraj balade.

nikosnikos942@gmail.com

pre preko 1 godinu

Bravo Vanja!! Ns prošlom EP su nas pokosile povrede, korona i očigkedne sudijske krađe!! Kad smo pobedili Sloveniju, Francusku, Švedsku svi su govorili wow. Na SP svaki meč povreda, 2 crvena kartona za gluposti! Samo napred! A domaći stručnjaci se pokazali samo tako. Najbroniji treneri i selektori u klubovima i reprezentacijama su Španci i sjajno svi rade!
A

ABCD....

pre preko 1 godinu

Ne lozi narod. Nikad nista necemo napraviti u rukometu. Nema sistema. Losi smo. U velikom padu su svi kolektivni sportovi u Srbiji,pogotovo rukomet koji je tu godinama. Ni 5 Djirone ne mogu to da promene.
G

GostRider

pre preko 1 godinu

A kad će sagradite kad odete u penziju , ajde bre beži.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ma vazno da mi moramo da imamo nekog stranog fensi trenera...Nista drugo nije bitno. Jedino sto vi luzeri gradite, je - grandiozna finansijska dobit tog istog selektora, a ponasamo se kao da ne postoje domaci strucnjaci. Postoje, i te kako. Ali kad neko svesno drzi oci zatvorene, i ne zeli to da vidi, to je vec neka druga prica....a luzeri ce biti luzeri jednako i sa domacim, kao i sa fensi stranim selektorom.
B

Belgrano

pre preko 1 godinu

Nemas ti pojma. Taj trener od RSS ima 3000-4000 evra mesecno, pored toga trenira jos klub u Francuskoj jer bi inace za te pare mogao u Spaniji da radi kao magacioner. Modernizovao je igru, u napadu delujemo sve bolje, bez problema smo se kvalifikovali za oba turnira (EP i SP), dok smo za sledece takodje skoro vec sigurno kvalifikovani. Ista ova ekipa sa apsolutno istim igracima je u kvalifkacijama za EP pre njega gubila od Svajcarske i Belgije i na jedite jade odigrala nereseno kuci protiv Svajvarske za odlazak na EP. Alo, ej, Svajcarske. Samo to je vec ogroman pomak. Sto bismo svi mi hteli medalje i to sad odmah, to je nas problem - i to ne samo u rukometu nego u svemu. A domace "strucnjake" smo videli, rukometni treneri u ovoj drzavi su zaostali u 80im godinama proslog veka i jedino sto im je u interesu je da preko kumovskih i politickih veza osiguraju po koji ovaj pecenja i po koju dnevnicu, oni sa modernim rukometom imaju veze koliko imam ja sa klizanjem na ledu.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pomesao SI sport za brutalne zarade Rukomet ne spada tu inace 3 pobede na neko takmicenje nismo imali od EP u Beograd 2012 a Ako pobedimo Holandiju 4 pobede sa 4 pobede smo igrali Finale EP u Beograd Ali celni ljudi rukometnih organizacija su brutalni godinama Rukomet spada u sport sa najgluplji sistem kakvo je to SP da neka 1/8 finale prave se ustupci da striktno samo najaci prolaze od 6 ekipa iz grupe samo prve 2 prolaze mi smo ja Ovo SP bili odlicni izgubili smo dve utakmice na nozlz od reprezentacija koje spadaju top 6 rukometnih Sila na prethodna SP nismo ni ucestvovali a 2019 sa Perunicica smo gubili od Brazil I Saudijsku Arabiju.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

@Belgrano.....Modernizovao igru ?? Delujemo sve bolje u napadu ?? Prijatelju, imas li ti oci ? Ili zmuris dok igramo, i samo slusas vristuceg komentatora ?