Komentari na vest

Vaterpolisti Srbije ukazali poštovanje Izraelu

U

Ugasili ste jsd

pre preko 1 godinu

Pobedom ste rastužili grobare.
w

waterpolo mag

pre preko 1 godinu

Realno igra je bila ocajna. Ranije bi ovu boraniju dobijali sa 30 razlike . Ali ovo su sada druga vremena. Sa ovim timom max 5,6 mesto. Svi su jaci od nas. Mandica ako udvoje ili odigraju flaster ove jace ekipe mi ne znamo gol da damo bez njega .
B

Bravo momci

pre preko 1 godinu

Osvetlali obraz, nakon što je naša ženska vaterpolo reprezentacija obrukana 03:32 u prvom kolu...
V

Vaterpolo

pre preko 1 godinu

Odlicna igra u drugoj cetvrtini igrali smo smirenije igraca vise i lopta je fino kruzila pa nije bilo srljanja.Protivnik je slab ali ako dobijemo Madjare sa puno samopouzdanja cemo ici dalje mada nece biti lako oni su prvaci Evrope promjenili su trenera nije to mozda ona strasna Madjarska iz recimo Atine i Pekinga ali imaju motiv poslije tek sedmog mjesta na sp kod kuce.Ako proradi igrac vise mozemo da ih dobijemo bez obzira sto nema Lazica i Jaksica nasi izgledaju bolje nego na sp kada smo bili cak i protiv Kazahstana nekako spori a od Australije nismo u grupi bili nista bolji.
M

Max_Payne

pre preko 1 godinu

Ja ne znam gde je tu postovanje kad si za klasu bolji i dajes svoj maksimum. U NHL-u postoji jedno sjajno dzentlmensko pravilo da se nakon 6-0 vise ne daju golovi kako se protivnik ne bi ponizio. Slicno treba uvesti i u fudbalu nakon 5-0 odnosno u vaterpolu nakon 10-0. Ovo je sve samo ne ukazivanje postovanja.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Osnovni cilj svakog sporta je postići što više golova ili poena. Tako da ne lupaj. Ako može da se pobedi 40:3 onda nek se ide dotle, nema popuštanja.
n

nikada

pre preko 1 godinu

neces odrasti sportski ako te neko pusta, nikada...m
8

85310

pre preko 1 godinu

To za NHL veze sa mozgom nema