Komentari na vest

Vesprem suspendovao Nenadića, srpski as od leta adut Dinama?

H

Hrvoje

pre oko 1 godinu

Pozdravljam prelazak Nenadića u Dinamo Pančevo
T

Tomy

pre oko 1 godinu

Rukomet je mahom sport malih gradova, gde je lokalna zajednica posvećena rukometnom klubu. I gde je deci to poligon za fizičko. Pogledajte većinu klubova u Evropi i odakle su. I kad imate ceo grad ujedinjen oko jednog sporta mnogo je lakše sve to isfinansirati. Tako je bilo i kod nas u SFRJ. Od sankcija i osiromašenja zemlje, rukomet je izgubio značaj a sada već trebaju za nas ozbiljni novci da bi se igralo u Evropi, što mi nemamo. Zato i ne treba očekivati neki razvoj tog sporta kod nas. Mi nemamo ni adekvatne sale a plate igračima su za džeparac.

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Еее,Петре Пану,прзнице једна, могао си постати највећи свих времена али сујета, его,паметовање уместо играња и завршићеш као још један од оних просечних,а могао си бити највећи.
S

Sale84

pre oko 1 godinu

O cemu ti pricas covece? Kao prosecan??? Decko je igrao u svim najjacim rukometnim ligama u svetu, bio prvi stelac bundes lige, igrao za reprezentaciju 15 godina..igrao u izuzetno jakim timovima i da ne nabrajam dalje. Ako je po tebi on prosecan igrac, onda pojma nemas o rukometu. Da je mogao bolje, jeste svakako, da su zaobisle neke povrede koje su mu znatno otezale karijeru, ali da je bio prosecan rukometas to nema blage veze sa istinom. A sve ovo ti prica neko ko je sa njim bio protivnik u mnogo utakmica u mladjim kategorijama a kasnije i u seniorskim godinama.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sto lepo Nenadic ne dodje u Vojvodinu,Metaloplastiku,Zvezdu jedan od ta tri kluba na primer i pojaca malo domacu ligu.Moze da mu se pridruzi i Kos iz Zagreba.Provereni domaci igraci i kvalitetni stranci su ono sto je potrebno da Srpska rukometna liga ojaca.Treba pokusati dovoditi i trenere iz Danske,Francuske,Spanije,Svedske,Norveske,Nemacke,Egipta,Slovenije.To je recept za uspeh.
S

Sedmerac

pre oko 1 godinu

Može, ali je uslov da se uloži u ovaj sport. Ne mogu se amaterskim zaradama privlačiti vrhunski igrači. Potrebno je da država preko lokalne samouprave usmeri sredstva ka rukometu. To se posebno odnosi na Vojvodinu koja ima tradiciju rukometa i gde je ovaj sport bio broj 1 u velikom broju mesta. Rukomet ne može da se meri sa košarkom i fudbalom, ali treba ga podržavati u sredinama gde je dominantan (Vrbas, Crvenka, Kać, Kikinda, Zrenjanin, Priboj, Šid, Kuršumlija itd.).
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

I da igraju za 500 eura, stan i hranu?

ZetaReticuli

pre oko 1 godinu

Čitam @Pobeda je resenje i @Sedmerac i ova dva mišljenja spojena su jedini recept za spas, prvi put da je neko pogodio suštinu, ali šteta što ove gore ne zanima šta narod misli...