Komentari na vest

Vreme i voda ne mogu sprati sramotu, ostaće bruka da živi doveka

9

91

pre 11 meseci

Kad klub iz Srbije igra finale lige sampiona,a mi navijamo za Pro Reko ......
a

acabre

pre 11 meseci

Ima li savez da stane iza igraca ili je to sve jedan covek??! Postoji suspenzija kluba. Zamisli da to urade recimo Granadosu ili neznam ni ko igra u tom privatnom klubu.
M

Milutin 2

pre 11 meseci

A i šta će nam ti Crnogorci u reprezentaciji ?
D

Dabome

pre 11 meseci

Tako je to kad odes u Gangulin klub, a dete si Partizana ali ti je zabranjeno da se vratis u svoj klub, jer se ne sme remetiti vestacka tvorevina tj. tvorevine. Vaterpolo reprezentacija = VK Partizan, svidelo se to nekom ili ne.
f

fkcz021

pre 11 meseci

Novi Beograd je veštačka tvoreviina i više politička priča nego sportska i nije mi neočekivan ovakav rasplet,pogotovo što su na čelu kluba likovi kao Gangula i Soro koji je otišao svojevremeno da brani za Brazil,za koju kintu više..Više me brine izostanak reakcija,kako od VSS i države,tako i od sportskih radnika iz vaterpola i saigrača i kolega..Zar je moguće da svi nemo posmatraju propadanje srpskog vaterpola i da niko ništa ne preduzima..??
m

mile led

pre 11 meseci

Bravo za naslov i tekst, ovo treba da pročitaju svi navijači zvezde i da se dobro zapitaju.
m

mile led

pre 11 meseci

Bravo za naslov i tekst, ovo treba da pročitaju svi navijači zvezde i da se dobro zapitaju.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

I sledeći put ostanite kući jer nemate za koga da glasate i svi su isti.
S

SimonS

pre 11 meseci

Ti i dalje mislis da predsednika bira narod!? Predsednika postavlja onaj koji osvoji teritoriju.
S

Sladajac

pre 11 meseci

A što nenapišete da iza svega stoji tupan Šapić.Veliki vaterpolista a velika nula od čoveka i političara,GANGULA DIPLOMAC...
C

Coban

pre 11 meseci

Treba Sefika zvati on zna kako se to radi sa gangulom
B

Blaki

pre 11 meseci

Šapić i Soro grobari srpskog vaterpola. Pogotovo se tu ističe Soro koji bi dupe dao za koji dinar,a koliki je patriota pokazao je kada je branio za Brazil mora da mu je to bila životna želja. Ostvario je dečački san ,sigurno nije branio zbog para.
f

filipppppp

pre 11 meseci

Браво за текст
z

zeljko katic

pre 11 meseci

Sad mi grobari da skupimo i tih smrdljivih 150000€ pa da igra u instituciji evropskog vaterpola. A gangula će ubrzo iza brave
N

No.1

pre 11 meseci

Novija istorija!! Kako da im spere bruka s obraza kada oni obraza nemaju! Mora da se vrate i da predvode: fudbal CZv uz omladinsku školu Teleoptik, košarku i vaterpolo kk i vk Par, odbojku Voj, pa će tek tada biti jakih i trofejnih reprezentacija kao ranije.
t

trta69

pre 11 meseci

uništili ste ,tu mislim i na vas novinare, INSTITUCIJU SVETSKOG SPORTA,a ne samo vaterpola,VK PARTIZAN. UPOREDITE I REZULTATE REPREZENTACIJE PRE I POSLE TOGA I BIĆE VAM SVE JASNO. DODUŠE VI TO VEĆ I ZNATE. STVARANI SU VEŠTAČKI TIMOVI DA BI SE UZELE NEKE TITULE I UGASIO PARTIZAN. ŠTA SMO TRAŽILI TO SMO I DOBILI. NEKA JE NA ČAST I PONOS SVIMA KOJI SU U TOME UČESTVOVALI. PRODAVALI STE PRIČU DA JE VK PARTIZAN ZLO ZA SRPSKI SPORT,A KOLIKO JE SAMO SVETSKIH ,EVROPSKIH ,OLIMPIJSKIH ŠAMPIONA IZNEDRIO NE MOŽE NI DA SE IZBROJI. ZATO SVAKA ČAST SVIMA I NAPRED ŠAPIĆU, " SPASITELJU SRPSKOG VATERPOLA"
J

Jalatan

pre 11 meseci

Ajde lepo pogledaj kad je partizan bio poslednji put šampion Srbije i vidi koliko je trofeja osvojeno posle toga. To što 1000 puta izgovorite laž ne znači da će postati istina.
G

GGWP

pre 11 meseci

@trta plaky jace mozda te i cuju 😂
B

Bogi Pg

pre 11 meseci

Sve je to maslo ovog iz Nambije sto je diplomu stekao na poljani kod Mladenovca.
D

Dejan Ša

pre 11 meseci

Prvi put može biti slučajno ili, u ovom slučaju, problem do igrača. Ali svaki sledeći je očigledna namera.
b

budvanin

pre 11 meseci

Ugled kojeg kluba, jel mozda laznoga i izmisljenog Gangulinog. Umjesto da se pomogne jedan od najvecih svih vremena i da tu igraju i da opet osvaja oni guraju u neke nepostojece i lazne klubove. Sramota kakvo ponasanje prema jednom od najboljih igraca na svijetu i fenomenalnom Jaksicu. Sramota je da neki nepismeni lik vodi glavni grad i vedri i oblaci, ime jesi i velikan rukometa ali si docvjek nula prekrizena.
b

budvanin

pre 11 meseci

*vaterpola *čovjek samo mi iskuca 😂
D

Djordje II

pre 11 meseci

Ovogodišnji tim Partizana sa Mandom i Jakšom bio bi prvak Srbije, o takvim se igračima radi. Za nauk svima da ne idu u instant klubove. Bolje je igrati i za manje pare u institucijama. Da je ostao u Pro Recu Manda bi imao dve titule više, Jakša je mogao da bira, u Ferncvarušu bi imao tretman gospodina, kakav i zaslužuje
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Hteli ste da ugasite rasadnik talenta i najveci vaterpolo klub na svetu VK Partizan, sad kusajte svoje gorke plodove.
š

šta??

pre 11 meseci

Vestacki napravljen rasadnik,koji je ocerupao druge klubove i igrace uslovljavao da moraju da igraju za taj klub ili nema reprezentacije
P

Popsi

pre 11 meseci

Nije na nama da komentarišemo kad ne znamo pravu istinu. Jedina istina je da je ovo mnogo loše za srpski vaterpolo.
p

pa1

pre 11 meseci

Sportisti (i treneri) su potpuno nezaštićeni u našem sportu. To vidimo u svim sportovima. Posle se čudimo kad odluče da nastupaju za druge zemlje. Problem o kome mora više da se priča
M

Milex

pre 11 meseci

Svima nam je vec jasno da Sapic uopste nije glumio u filmu "Kad porastem bicu kengur", samo je igrao sebe... medjutim ostaje nejasno kako i zasto je dopusteno ovakvo degradiranje nasih reprezentativaca?
S

Sused

pre 11 meseci

Zašto ne napisati ko stoji iza tog sramnog kluba?! A marionete Brazilac Soro i Živko Gocić polako staju rame uz rame svom gazdi sa statusom "omiljenih", od nekadašnjih idola. BRUKA!!! Puna podrška Mandiću i Jakšiću i neka ih ugase u bazenu, u kom god takmičenju ih sretnu!
d

darkomi

pre 11 meseci

Ništa čudno ...sta nas danas na žalost više moze iznenaditi...nama očigledno drugi ne trebaju jer smo sami sebi dovoljni u srozavanju sebe...