Vuk Todorović i Miran Kujundžić (©MN Press)
Vuk Todorović i Miran Kujundžić (©MN Press)

Vuk Todorović podigao prašinu, spekuliše se da će iz Radoma u Lublin

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.03.24. | 17:34

Te dve ekipe se trenutno bore za opstanak u najjačem rangu u Poljskoj

Niko u Poljskoj ne želi da potvrdi transfer, jer je trenutno situacija delikatna... Naime, portal "echodnia.eu" piše da je odbojkaš Vuk Todorović već jednom nogom u novom klubu - Lublinu, ali ono što je trenutno podiglo prašinu jeste činjenica da se njegov sadašnji tim Čarni Radom bori sa upravo tom ekipom za opstanak u najjačem rangu.

Čarni je u ponedeljak zabeležio veoma važnu pobedu u prvenstvu Poljske, a jedan od najzaslužnijih bio je kapiten Vuk Todorović.

Izabrane vesti

Klub iz Radoma se po učinku izjednačio na tabeli sa pretposlednjim Lublinom, imaju po pet pobeda i 20 poraza. Sada razlika između njih iznosi četiri boda.

Otvoreno je pitanje ko će ostati u ligi - Čarni ili Lublin. Obe ekipe treba da odigraju još po pet mečeva, a poslednji će biti međusobni duel.

"Niko ne sprečava igrača da priča o svojoj sportskoj budućnosti. Uostalom, oni su profesionalci koji za život zarađuju igrajuči odbojku. Pa, izbor je malo kontroverzan. Na kraju krajeva, Lublin je naš najopasniji rival u borbi za opstanak", rekao je neko iz tabora Radoma, uz želju da ostane anoniman.

Poljski portal je kontaktirao i klub iz Lublina na ovu temu. Poslata su pitanja putem mejla: Da li je Vuk Todorović potpisao ugovor sa Lublinom za novu sezonu? Ako je to slučaj, potvrdite nam ovu informaciju. Ako nije, da li klub pregovara sa ovim dizačem o sradnji za novu sezonu?

Navedeno je da se čekaju odgovori od Lublina.

Todorović se Radomu pridružio prethodnog leta. U Poljsku je stigao iz slovenačkog ACH Voleja. Pre toga je igrao za novosadsku Vojvodinu.

Prošle godine je bio prvi dizač reprezentacije Srbije, sa kojom je 2019. osvojio zlato na Evropskom prvenstvu.


tagovi

Vuk TodorovićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara