Komentari na vest

Zvezdin trener Matijašević: Partizan je trenutno najbolja ekipa u Srbiji, glavni favorit za titulu

S

Slanina

pre oko 1 godinu

Biće po tamburi za blizance,kao i svake godine :)
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

I zato je Zvezda veliki klub. Koje su sanse da neko iz Partizana ovako nesto izjavi ikada, u bilo kom sportu i zasto su tavne nuli?

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Govorili smo to u fudbalu, verovatno i u drugim sportovima, odbojka mi prva pada na pamet, i kosarka isto kad ste imali mnogo jaci tim. Jesi li siguran da vas trener to bas iskreno misli? Niste ni vi toliko losi koliko tabela pokazuje, pobedili ste i Vojvodinu i Radnicki. Lepo je od njega sto ovako prica, ali, to moze da bude i potez kojim bi zeleo da opusti protivnika.
D

Dom kulture

pre oko 1 godinu

Odbojka je dom kulture za sve sportove u Srbiji.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kakva sramota, dva puta smo izgubili od ekipe za koju Janic na tajm-autu kaze da je (odbojkaski gledano) krajnje siromasna, sad igramo protiv njih umesto da igramo protiv Mladog Radnika dok je zvezda izbegla da igra protiv Radnickog, a posle toga cemo (ako prodjemo) ici na Radnicki koji ce imati prednost domaceg terena sto smo mi juce takodje ispustili (n)ovim porazom. Ne valja ovo nikako.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Doduse, mozda gresim, mozda bismo svejedno isli na zvezdu jer/ako bi ona bila sedma, a mi drugi, neka me neko ispravi ako gresim jer mozda i gresim. Znam samo da smo izgubili prednost domaceg terena u polufinalu.