Komentari na vest

Alkaraz napada, Đoković brani prvo mesto i gleda ka rekordu

x

xaaexeaaxxae

pre oko 2 godine

alkaraz najjaci teniser na svetu trenutno, uskoro ce svi poceti njegove majice,patike i slicno da traze i kupuju,postace lik jos veci brend od nadala ,federera i slicnih
B

Bingole

pre oko 2 godine

Koliko je meni smesna ova prica sa ovim mladim spancem. Mislim lik igra savrseno,svaka cast i vidi se da je ne samo talentovan vec dobar teniser ali mi je smesno ovo da je on buduci broj jedan,sve osvaja itd.Tacnije tvrde sa sigurnoscu.A sta ako se pojavi jos neki talenat iz neke druge zemlje recimo za godinu,dve...Ili recimo sta ako je ovo njegov maksimum,trenutna odlicna forma. Cim neko odigra 2-3 turnira dobro ili odlicno odmah je naslednik velike trojke.Tako je bilo i sa Timom,Cicipaso i sta ti ja znam koliko njih. Ovaj spanac igra dobro ali sta ako ispadne u prvom drugom kolu RG i posle na Vimbldonu isto ne uradi nista.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Znas kako, mislim da pokusavaju da prave hajp kako bi tenis ostao zanimljiv. Velika trojka je u godinama, rodzer prakticno vec u penziji, ostali samo nole i rafa. Njih trojica su zapravo tenis. I sad, verovatno se boje da ce tenis izgubiti na popularnosti kad oni odu. I zato svakog klinca hajpuju i tek ce. I slepac vidi da cicipas i zverev nisu taj kalibar. Ovaj mali je stvarno dobar, al najbitnija stvar, ne samo u tenisu vec u sportu generalno, je kontinuitet. Pojavljivali su se talentovaniji teniseri od novaka rodzera i rafe, fubaleri od mesija i ronalda, al niko nije bio u stanju da 15+ godina igra na tom nivou. Zato i jesu najveci.
L

LukaToni

pre oko 2 godine

Slažem se. Previše smara ova priča i ovoliki hajp. Karlos igra vrhunski, ali malo su preterali. Napravio je ogroman uspeh pobedom nad Novakom i Rafom i zaslužio je pohvale. Ali nervira to sto se on toliko forsira i to još pre ovih turnir što je uzeo. Pa Zverev kilavi je uzimao sa 19. godina masters, tukao Novaka u finalu Rima. Cicipas sa 20. tukao Federera na AO, dobio Novaka i izgubio od Rafe u finalu Toronta. Meni su ti uspesi veći nego ovo sad. Pre 3-4 godine su Novak, Rafa i Rodzer bili u punoj snazi i trebalo je dobiti barem njih dvojicu za titulu. A ovo sad smejurija, Kamerun Nori i Tejlor Fric uzeli u poslednjih pola godine po jedan masters. Ne osporavam uspeh, ali bolje da sačekamo jer ovaj uspeh ništa ne mora da znači. Tako da se slažem sa Vama 😃👍🏻.
g

golst

pre oko 2 godine

Vreme je da Kemanović iskoči u top 10
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Ma sad ce izmisliti nekog lika iz 12.veka koji je bio 789 nedelja prvi. Sve ce uraditi samo da ga ospore.