Komentari na vest

Beker o Novakovim šansama na RG: Samo da kiše ne bude...

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Novak mora da bude oprezan tu iza ugla su mladi lavovi mada on je kralj na tri dobijena seta a nadamo se da ce biti lepo vreme i da sto kaze Beker nece biti kise i prekida jer to steti Djokovicu.Teniseri koji mogu da ga ugroze su Alkaras,Rune,Medvedev kome iako sljaka nije omiljena podloga moze da klikne,Cicipas koji isto moze da klikne i stigne do finala,Rubljov,Janik Siner.Ima opasnih i nepredvidivih tenisera i u odsustvu Nadala koji je kralj sljake i cija je Rolan Garos kuca.Svaki od nabrojanih tenisera moze da pomrsi konce Novaku i da ga izbaci ali valjda ce se Novak sa svojim timom spremiti.
O

OkosBokos

pre 12 meseci

Lepo kaze Beker. Novaku kisa, kao i vetar bas prave problem, eto i njemu nesto da smeta. Valjda se dovoljno napadalo sada u maju i da krene lepo sunce, tu je Novak preopasan.
L

Laki92

pre 12 meseci

Ako on bude zdrav i na svom nivou(a nije od Australije, nadam se da tempira formu, tj siguran sam) onda se on pita za sve i mislim da su mu velike šanse da osvoji, pogotovo što se igra na 3 seta, a zna se ko je tu tata, samo da bude zdrav i ja ne brinem za njega.