Nadal (©Reuters)
Nadal (©Reuters)

Bol u stopalu kao rukom odnesen: Nadal se vratio na teren

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.22. | 17:07

Španac počeo da trenira

Nedelju dana trajala je neizvesnost oko toga hoće li Rafael Nadal zaigrati na Vimbldonu. Ako je ikada zaista i postojala, nestala je kada je stric Toni Nadal izašao u javnost i obznanio da će kralj šljake biti spreman za treći grend slem sezone.

Do Vimbldona ostale su još dve sedmice, a Nadal se ekspresno vratio na teren. Počeo je sa treninzima na Majorci, priče o bolnom stopalu su kao rukom odnesene. Imaće Bik sa Majorke i više nego dovoljno vremena na ostrvskom kompleksu da se pripremi i u Londonu dostigne formu u kojoj je bio na Rolan Garosu.

Izabrane vesti

Podvrgnut je Rafael Nadal tretmanu pulsirajućim radio frekvencijama na nervima u bolnom stopalu, vreme će pokazati da li je trajno otklonio problem i rešio se povrede koja ga hronično muči. Do Vimbldona neće igrati, preskočiće prvi deo sezone na travi i na Majorci će trenirati iza zatvorenih vrata.

Prethodnih godina španski as se za Vimbldon pripremao u Londonu na Kvinsu, gde je trava najslučnija onoj na najstarijem teniskom turniru. Ove godine će biti drugačije. Pohod na kalendarski grend slem vlasnik 22 najvrednija pehara u „belom sportu“ nastaviće bez da je odigrao zvaničan meč na travi. Sitnica spram bola u stopalu, koji je osećao u Gradu svetlosti.




tagovi

Rafael NadalVimbldongrend slemKalendarski grend slem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara