Komentari na vest

Bol u stopalu kao rukom odnesen: Nadal se vratio na teren

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Ziva reklama spanskih sapunica.😂
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Neka nadal otkrije ime doktora...sta mu daju...ovo bi mogla biti prekretnica u sportu, da nema vise povreda po nekoliko meseci...xD daj druze pa povreda u 99% slucajeva ne znaci bol nego nesposobnost da taj deo tela koristis kao kad si zdrav, nu grimasu ne vidis, niti se nesto preterano napreze...nemoj druze da nas vise pravis na budale tj mene ne pravi jer nisam ljubitelj tenisa, ali ljude koji gledaju to pravi na majmune.
V

VZR - LFC

pre gotovo 2 godine

BigFoot "Svi znaju ali niko da pokaze dokaze"
r

rsczz

pre gotovo 2 godine

Zao mi je samo sto je Novak odigrao onako mlak mec i sto je bio onoliko demotivisan na mecu sa njim na RG. Mislim ako ti ovo nije motivacija da das i najmanji atom snage protiv ovakvog foliranta onda ne znam sta drugo moze da te motivise, bukvalno ponizavanje protivnika a najvise Novaka.
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

Moj komentar ce biti isti kao i ostalih sto su komentarisali ovaj tekst: Najveci prevarant, folirant i lazov u istoriji sporta!
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Sto reko Manda za sina Dragana ZNAO SAM DA DROGIRA
D

Dobrosav

pre gotovo 2 godine

Mareja nikada nisam voleo jer mi je skroz antipatičan bio. Federera jer je govno od čoveka. Ali obojica su za ovog lika GOSPODA. Svakome sa imalo mozga je jasno šta se ovde radi. Lik kuka na povrede, kao ko zna da li mi je poslednje, podržite me buhuhu, a ovamo ga špricaju kao vola. Nole mora da se bori i protiv nadopingovane krave i protiv celog stadiona... Zapadne vrednosti izopačenosti...
G

Guillinhamp

pre gotovo 2 godine

Francuski ministar sporta otkrio je da je u karijeri Nadal odslužio tihi ban (6 meseci) jer su ga uhvatili na dopingu u jednoj prilici, pa da se ne bi digla prevelika buka. A drugo, postoje zvanični nalazi da je imao terapije "od povreda" steroidima...
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Пулсирајућим стероидима...
R

Rexus21

pre gotovo 2 godine

Pre 5 dana na štakama sad opet juriša po terenu. Magične su te pilulice... Na stranu što je povreda kao kad je Kevin Nash u WWE ustao iz invalidskih kolica...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ali ali mozda je ovo moj poslednji nastup na rg, dovodim u pitanje karijeru igranjem u parizu, ko zna sta ce biti posle, imam neverovatne bolove… Najveci prevarant u istoriji ne samo tenisa vec sporta.
G

Gwozden

pre gotovo 2 godine

Hoće li više neko testirati ovog narkomana i javno saopštiti rezultate? Juče na štakama, danas skakuće kao jelen. Na RG odvuče se do svlačionice, vrati se resetovan. Niko ne može da me ubedi da je svaka njegova pauza zbog povrede bila u stvari suspenzija zbog dopinga! Samo je veliko ime pa zbog rejtinga, sponzora i dr. bilo kako je bilo.
D

Dopingal

pre gotovo 2 godine

Lik je najmanje testiran igrač u vrhu tenisa. Prosečno tenisere testiraju 10-15 puta godišnje van turnira (nenajavljeno), ovog narkomana samo 2 puta... Poređenja radi, Novaka su 11 puta testirali van zvaničnih testiranja na turniru.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

pa kako više da ga testiraju kad mu je jetra čista samo za 30ti februar

DADDY_COOL

pre gotovo 2 godine

Najveci folirant i prevarant u istoriji sporta. On i njegove povrede, nadopinguje se, projuri kroz par turnira, onda zbog "povrede" nestane na par meseci dok se ne ocisti i opet iznova i tako vec 10 godina ... Odvratan mi je !
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

tako se bori za trofeje mnogo sportista igra i pod inekcijama i bolovima do granice izdrzljivosti uostalom tako rade u fudbalu
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Ovo sa Nadalovom povredeom je za mene isti test inteligencije kao kurona i podrska ukrajini. Za ljude sa zdravim razumom, Nadal je klasican prevarant i to je dokazano, za ove druge on je mega car koji osvaja trofeje pod najtezeim naporima potpuno povredjen.
R

Rafa❤️

pre gotovo 2 godine

Najbolji ikad
G

Gost 3

pre gotovo 2 godine

Vodi ga kući!!
G

Gost x

pre gotovo 2 godine

show sa njim, ali njemu se moze. postavite novaka na njegovo mesto, pa bio bi u najmanju ruku medijski razapet.