Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Britanci provocirali, Đoković ih ućutkao: Doviđenja, lepo spavajte! Idite kući...

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.11.23. | 00:14

„Morate da imate poštovanja prema drugim ljudima, morate da imate poštovanja prema igračima“, odbrusio je najveći svih vremena

Ne morate da ga volite, ali morate da ga poštujete. Ipak, neki nikako da nauče...

Srbija je napravila korak napred ka salatari, Miomir Kecmanović i Novak Đoković su je odveli u polufinale Dejvis kupa pobedivši Džeka Drejpera i Kamerona Norija. Teško je to palo Britancima, nisu mogli da se suzdrže i prihvate poraz, pokušali su da isprovociraju najvećeg svih vremena.

Izabrane vesti

Dok je Novak Đoković davao izjavu, bili su bučni, dobacivali su. Srspki as nije propustio priliku da ih spusti, stavi na svoje mesto i ućutka.

„Doviđenja, lepo spavajte večeras. Morate da imate poštovanja prema drugim ljudima, morate da imate poštovanja prema igračima. Vi budite tihi. Idite kući... Idite kući“, poručio je Novak bučnim Britancima koji su ga provocirali, piše Telegraf.

Na slične scene najbolji teniser sveta vremenom se svikao, postale su tako uobičajene kada je na terenu. Samo što za razliku od pre nekoliko godina ne propušta priliku da odbusi na nekulturno ponašanje.

Nema potrebe dodvoravati se kada se stvari ne menjaju. I ispada će zasigurno biti i u budućnosti, jer ne pada svima lako što Novaku Đokoviću toliko godina niko nije ravan


tagovi

Novak ĐokovićDejvis kupDejvis kup tim Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara