Komentari na vest

Debakl Srbije u Kraljevu, teniseri igraju za opstanak

B

Brundo

pre 3 meseca

Sta ceka Troicki sa ostavkom?
d

dester99

pre 3 meseca

a gle ovog baliju sto proziva noleta pod 5 razlicitih nickova dok pise jedno te isto.komedija.
v

vroom

pre 3 meseca

Troicki je trener taman koliko sam ja profesionalni teniser, ni gram manje ili vise
W

Wij

pre 3 meseca

Nista cudno, Novak je izuzetak, a ne pravilo, mi smo ocajni u tenisu
m

mrki vuk

pre 3 meseca

Mi smo ispod nule, kad Nole ode u penziju onda je kraj za Srbska teniska slavlja(jedino Pazarac ako bude uporan ima neke izglede)!
D

De la hoya

pre 3 meseca

Selektore,ostavka!!!!!
o

ovo je

pre 3 meseca

razlog da roditelji ulazu u svoju decu,ako su Kecmanovic i Lajovic uzeli pare od tenisa i to ozbiljne to nije tako tesko.Nerealno da ovakve dve prevare postoje,jos se namesti da igraju u istoj reprezentaciji.Jedan je Nole!
j

jedno je djokovic

pre 3 meseca

kao igrac tu je najbolji itd..ostalo kad zaseda porodica tu su oni sko ima para..poslova..ektrana.. puteva..ako ne onda sw povlace...on postavlja i devez selektora igrace..ako ne ide onda su drugi krivi .da nije v cudno iako je najboljo teniser da ga u svetu niko ne voli...
P

Pusto srblje

pre 3 meseca

A da se doskolujes,i naucis da pises,i da pustis druge da zive kako hoce.Komentarisanje drugih,odlika sitnih dusa,i zavisti.
Б

Бели град

pre 3 meseca

Овим момцима ако ништа свака част што су дошли и играју. Него зашто не игра Ђоковић? Јел му испод части да дође и бори се за своју репрезентацију? Испалио је ону малу на ОИ у миксу, пре пар месеци је одиграо катастрофа, сменио Зимоњића заједно са Троицким, итд..Све је то лепо што он ради у својој каријери, али то је његова индивидуална каријера. Кад је Србија у питању онда увек неки изговори и наравно гомила његових сведока који га гледају као божанство. Е баш ми је драго што је Синер победио у полуфиналу, на страну што је дечко био бољи и заслужио.

ГОШЋА

pre 3 meseca

Zamisli teniser si u Srbiji, poznajes Djokovica donekle ste i zajedno u timu. Imas od koga da ucic da se ugledas…Pa pola ovih tenisera da uce od Djokovica i primenjuju neke stvari imali vi sigurno osminu uspeha kao Nole. Onaj Lajovic 10 godina izgleda starije od Novaka, Kecmanovic sportista, a stomace samo leluja. Ovaj Djere isto izgleda 5,6 godina starije. A kada vidim onog Troickog padne mi mrak na oci
B

Blamaža

pre 3 meseca

Djere decko predao lagano posle 7 gemova..Au druze pa sve bih ja vas lepo na njivu da vratite dug državi a ne tu neki "teniserčići" ne mogu pola sata da stoje na nogama.
r

rale 1971

pre 3 meseca

Troicki selektor tu pocinje i zavrsava svaka prica....
p

pa tu ga

pre 3 meseca

djokovic postavio..jer je trener kod njega..ovo je privatna djokoviceva reprezentacija.i troicki ne bi bio da ga ne uslovljava..bolje da je stqvio bracu...
g

gama

pre 3 meseca

A ko da bude?
N

Nista novo

pre 3 meseca

Pa ocekivalo se kao i kod zena
M

Mene stvarno

pre 3 meseca

zanima ko prati ovo. Bez da vredjam ikoga i tenisere koji igraju,ali ne vidim svrhu pracenja.
H

Heey

pre 3 meseca

Troicki i suncica najjaci tandem
I

I tata bi sine

pre 3 meseca

Ja bi Suncicu ne znam za tebe...
R

Retko lepa

pre 3 meseca

Žena.

Zvezda ispred svih!

pre 3 meseca

Ovo je samo uvod u "zivot posle Novaka". Na zalost, ni naznaka nekog konkretnog tenisara. O zenama i da ne govorim.
И

И

pre 3 meseca

Tačno, ali donekle očekivano i sasvim realno. Novak nije pravilo, već anomalija našeg tenisa. Nije kao recimo košarka gde poslednjih puno decenija je realno i konstantno da smo barem u 10 najboljih na svetu. Tenis u Srbiji 99% dece nema uslove da počne ni da igra, a 99,9% nema uslove za ozbiljnije trenere. To prosto šanse da se pojavi neko približan kao Novak svodi na teški minimum. I po mentalitetu je Novak anomalija u svakom smislu. Mi možemo imati vrhunske igrače u ekipnim sportovima, gde ako si supertalentovan, inteligentan za taj sport, uz profesionalan odnos možeš mnogo. Ali u individualnom sportu, pored toga što si talentovan, trebaš biti i najveći "gladijator" od svih. Nije dovoljan samo profesionalizam, već totalna krajnost. Da se odrekneš apsolutno svega. To takodje nije baš naš mentalitet, naročito kada se dokopamo novca. Uz to i uz činjenicu da stvarno velika većina naših klinaca ne može da se bavi tenisom zbog nemanja novca, šanse da se pojavi neko barem približan Novaku su da to bude verovatno jednom u sto godina.
G

GostKG

pre 3 meseca

Hahahaha a čuveni teniski stručnjaci SK, Ozmo i Višković no where to be found. Bitno da kad ide sve dobro tu se odmah guraju u prvi plan da se samopromovišu. I jedan i drugi da okače sliku Djokovića u kancelariji i da se svaki dan kad istu vide pomole i prekrste tri puta što je i njima napravio karijeru i učinio ih nekim bitnim teniskim analitičarima. Čuj: "Sezona 2024 će biti sezona Miomira Kecmanovića i Hamada Medjedovića" - blamčuga.
B

Bravo

pre 3 meseca

Konacno i to neko da kaze.Dva nabedjena novinara koji misle da mnogo znaju a vezu sa zivotom nemaju.
@

@GostKG

pre 3 meseca

Nesporno je da Viskovic i Ozmo znaju dosta o tenisu al nisu bili pri sebi ako su to rekli za Kecmanovica I Medjedovica. Nemoj da se lazemo i pricamo o tim momcima kao da su kapacitet za top 20, iskreno veliki je uspeh i kad si u 100 na svetu samo je nas Djokovic navikao na neke stvari koje su nam postale normalne u tenisu a realno nisu normalne.
v

viskovic

pre 3 meseca

je kum od djokovica..zato i dobija prenose
A

Akica1982

pre 3 meseca

Ko je selektor i ne čudi ovakav rezultat.
a

a ko ga je

pre 3 meseca

postavio..tvoj idol djokovic..tako je smenio i obradovica ..pa zimonjica jer traze puno...a troicki svakako radi kod njega..a djokovici ne placaju samo traze