Komentari na vest

Devet setova do dvostruke istorije

g

gostjmd

pre 11 meseci

Bravo za analizu :-)))
g

ghost11

pre 11 meseci

Bojim se da će Novaku u narednim godinama ozbiljna pretnja biti Alkaras, jer će on sigurno ići preko 20 grand slamova. Konkurencija mu je trenutno nikakava
.

.....

pre 11 meseci

Imace 10+ sigurno ako nastavi ovako i ako ga povrede zaobidju ali mislim da ce tesko doci do 20+ jer ce i drugi igraci poput Medvedeva, Cicipasa, Zvereva, Runea itd osvojiti po nekoliko GS do kraja karijere. Ove nove generacije igraju toplo hladno, videcemo da li mogu da budu konstantni i da drze visok nivo igre 10+ godina.
k

khanbg

pre 11 meseci

Cicipas uopste nije naivan. Posebno tesko se dobija na RG. I vise bih voleo Alkaraza nego njega protiv Novaka. Bice tesko, ovo do sada je bila laganica.
d

da da, tesko se dobija

pre 11 meseci

Toliko se tesko dobija da ga je prosle godine pobedio Rune s jedva punih 19 godina poprilično rutinski i ako je Cici imao najlaksi zreb da se domogne finala.
G

Gost RS

pre 11 meseci

RG bi bio bitan da bude jedini koji je uzimao sve minimum 3 puta, a i da se ispuni neka pravda za onaj AO kad su Nadalu očistili put. Inače ne vidim način da ne uzme barem još 2-3 GS realno, tako da ne treba mnogo da se razočaramo ako se oklizne ovde. Nadam se čudu da prođe Cicipas jer Alkaraz je duplo teži protivnik, ali i Alkarazu je Novak 3 puta teži od svakog drugog tako da sve je moguće.
M

Mr007

pre 11 meseci

Koja zver,cim dodju gren slemovi,melje redom. Ironija zivota je da mu niko ne moze nista kad se igra na vise setova,a covek ima 36 godina. Bravo Nole. (Smejurija je to sto neko pominje Alkaraza,Nole ce ga pocistiti kao nista,a o Cipiripiju da ne govorim🤣.)Potrebna su 2 GS i zlato na Olimpijadi i to bi bilo to.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

OK je da tako mislis za Cicipasa, ali, pokazi vise postovanja prema Alkarazu. I zasto mora da osvoji zlato u Parizu? Broj osvojenih GS je hiljadu puta vazniji kriterijum od zlata na OI, da nije tako, Mari bi bio jedan od najvecih tenisera svih vremena.
p

paaaaa

pre 11 meseci

nek osvoji ovaj i jos jedan da ima 24 i dosta brale,nek bude jos koju sedmicu broj 1 i nek se povuce kao najbolji...

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

A zasto da stane na 24? Ionako mnogi pisu da ce Alkaraz imati 20+ slemova, zbog cega bi stao posle 24. kad moze mozda i do npr. 27?
P

Popsi

pre 11 meseci

Nole je legenda, ali španac je čudo. Nole ako pobedi ja ne znam, biće dokaz celom svetu da je ubedljivo najbolji.
D

Dostojevski

pre 11 meseci

Jeste da mene nole nije nikad dao nesto Ali I ja njemu isto ne. Jeste da me ujutru rano nole nikad nije zvao da Mi pozeli Lep Dan Ali I ja njemu ne. Jeste da smo IZ istog mesta. Moj nole volim te ipak jer si pomogo sirotinji i crkvi. I pored svega zelim da sutra kad budem Star covek I pricam unucima kakav je Taj nole samljeo svoje protivnike, Koje je on zivce imo, I da Celo to Delo Koje je cinio da je to jedan srbin bio. Zbogom ljudi zelim vam Lep I ugodan Dan.