Komentari na vest

Dva sata mučenja, pa prva brejk lopta kao najava polufinala: Novak precrtao i Hačanova

G

Gost RS

pre 11 meseci

Igra iz 3. seta donosi titulu.
N

Novak majstor

pre 11 meseci

Cini se da su na pocetku meca misli vec bile na polufinalu protiv Alcaraza , da se igra na wimbledonu ili us openu rekao bih da je Djokovic apsolutni favorit ovako sanse 50 50 sa blagom prednoscu Novaku , sigurno je da tacno zna kako ce igrati , igrao je toliko puta sa Nadalom. Sansa ce biti u Djokovicevom riternu ,ako bude na pravom nivou alcaraz ce imati probleme
I

Ildzo

pre 11 meseci

Gledao sam ceo mec Lepo je rekao posle meca, igrao je zapravo dva meca danas - ako uspe da ponovi igru iz 3 i 4 seta u polufinalu, pa dosao i alkaraz, bice tu svasta. Setite se Nadala, jedino je Novak znao na sljaci da ga namuci i bogami dosta puta i dobije... Ajmo Nole po titulu i u istoriju ove godine....
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Novaka ocekuje gladijatorska borba protiv najverovatnije Alkarasa i moguce i pet setova Alkaras je kao zid tesko ga je pobediti,proci.
R

RG2023

pre 11 meseci

Ovo su nezgodni mecevi jer je Novaku od strane svih ovde vec upisana pobeda i svi cekaju 1/2 sa Alkarazom (Cicipasom) a protivnik igra solidno i pruza ozbiljan otpor. Novak cim je osetio slabost u tajbrejku to je bio kraj. Moze do titule sigurno ovde samo manje gresaka i da bude vecernji termin u polufinalu. On je kao vampir, sto vise zalazi sunce to je jaci.
i

iz sljivika

pre 11 meseci

A zašto ne smete da napišete da se na njega svi oštre, baš kao mladi lavovi na vođu čopora kada mu se definitivno bliži kraj. Samo, taj vođa čopora i dalje neprikosnoveno vlada. Ali svako od njih misli da je baš to taj meč u kom on pada! Jednog dana će se i to desiti, neminovno, baš kao i sa Federerom. Danas će postati juče. Ali to se neće desiti bar još dve i po godine. I da razjasnimo oko Alkaraza, ako prođe Cicipasa, i pobedi Novaka, to neće značiti niti da će biti prvi na kraju godine niti da je svrgnuo Kralja. To će biti jedan od njihovih mečeva. Tek sledi trava pa beton, a tu se gazda zna. Još uvek. Sa druge strane Novak se bori za titulu GOATa, za mesto na Olimpu, među Bogovima. Osvojio Garos, ili Vimblon, ili US, potpuno mu puca... Njemu Alkaraz nije pretnja, nije mu nivo. Čak i da sve međusobne mečeve izgubi on će uvek u teniskom svetu biti No1 a Alkaraz bleda kopija Nadala, a to će vreme pokazati. Nikad pre niti posle velika trojka. A mi, za koga god navijali, treba da budemo presrećni što smo živeli u eri ta tri teniska velikana.
V

Vinegar

pre 11 meseci

Oba puta kada je Novak osvajao RG nije pruzao bolju igru nego sada tako da ima i te kako sanse. Hacanov kao i Fokina su odigrali 2 sjajna meca, ovakvom igrom bi prosli svakog sem Novaka, Alkaresa i Cicipasa ovde.
c

cv

pre 11 meseci

zato sto nije imao protivnika razmisli malo alkaraz je zver
@

@cv

pre 11 meseci

Alkaraz jeste zver al niko nije kao Nadal na Garosu a Novak ga je pometlao 2021. u 1/2 . Nadal pre toga nikad nije izgubio polufinale RG-a i mentalno je mnogo tezi protivnik od Alkaraza. Smesno je reci da Novak nije imao protivnike kad je osvajao ovaj slem. 2016. Kad je prvi put uzeo je bila jaca konkurencija nego danas na atpu.
k

knox

pre 11 meseci

Bice tesko osvojiti RG... To kazem kao njegov navijač.. U losoj je formi,sam je priznao da mu treba vise vremena za odmor,biologija cini svoje ,ima 36 godina a u polufinalu ce mu doci Alkaraz,koji je zver , skoro nemoguće ga je sa ovakvom igrom pobijediti a i ako ga pobijedi Nole bice to na tantalove muke i u 5 setova i tek onda treba da igra finale sa nekim mladim lavom.. Defanzivan je mnogo,udarci nemaju snagu i ostrinu koju je imao nekad Igra na iskustvo,na lukavost,na namazanost.. Ako osvoji bice iznenađenje ali ja se nadam da ipak nekako oce,jer navijam za njega..
h

hoja

pre 11 meseci

Alkaras neće proći Cicipasa, Cicipas uvek igra najbolji tenis na RG. Danas 3 1 za Cipiripija. Sledeći meč se igra tek u petak, tako da ima skoro puna 3 dana za odmor.
E

Ekspert

pre 11 meseci

Sta li si ti gledao da mi je znati... Osim prvog seta, i onog pretrpljenog brejka u 4 setu na 4-3,ostalo je bila prava teniska rapsodija...
P

PonosSrbije

pre 11 meseci

Srbija ima najboljeg igraca svih vremena u tenisu! Svaka cast legendo!!
n

nadrealnoooo

pre 11 meseci

Sve sem titule Novaka Djokovica na ovogodisnjem izdanju RG i Vimbldona ce da bude prvorazredno iznenađenje!!!Ne postoji igrac koji moze da ga pobedi na 3 dobijena seta!!!Bar ne trenutno!
G

GoatRafa

pre 11 meseci

Alkatraz u tri lagano…