Komentari na vest

Gozba gladnih, trava za dezert: Još jedan Novakov dan u kancelariji, Alkarasov trenutak života

h

hahahahahahahah

pre 10 meseci

NE VOLIM DJOKOVICA JER IMA PARE A JA SAM SOCIJALNI SLUCAJ KOJI ISPIJA DUZI SA MLEKOM I NEMAM PARE DA ODE DA GLEDA PARTIZANE U ARENI ALI ZATO IMA PARE ZA TELEVIZOR DA GLEDA PREKO TELEVIZORA DA NAVIJAM PROTIV DJOKOVICA PROTIV JOKICA. VELJIKI SI PARTIZANE.
1

101

pre 10 meseci

Jako mi je zao socijalnih slucajeva, ali ih na zalost ima. Tesko im je pomoci.
S

Sherlocked

pre 10 meseci

Kad tebi decko za Noleta i ostale treba psiholog , a Noletu treba samo da u torbi ima vodu , banane , urme i da ovi iz njegovog boksa ne zaborave da spakuju neke sitnice , msm da nema o cemu da pricamo. Slab si mentalno i gotovo . Pa tebi da uzme tri mec lopte kao Federeru onda , bio bi slucaj za psihijatra , a ne psihologa.
n

novi dani

pre 10 meseci

Da li se sećate, kada su Federer i Nadal bili veliki favoriti u finalima, protiv nadolazećeg, mladog Novaka, godine prolaze i ovo finale, podseća na te dane, smena generacija je u toku, Alkaraz ovo dobija i počinje da piše, novu tenisku istoriju.
A

Aspinall

pre 10 meseci

Još jednom, koristim priliku da vas sve pozovem na malu školicu tenisa, na RTS1 i SK1, 15h. Ne duže od tri sata. Predavač Doktor Prijamrijus Docent Dekan Magistar tenisa, Novak Đoković. Vidimo se
d

djolodjolo

pre 10 meseci

Ne duže od tri sata?! Nisam bas siguran
A

Aspinall

pre 10 meseci

Sa sve dodelom i svečanom ceremonijom !
s

sila

pre 10 meseci

Dok god Novak moze da odrzi fizicku kondiciju na potrebnom nivou, bez povreda, tj. dok ga telo slusa - niko mu ne moze nista. Covek je predator, alfa i omega - samo uporedite njegov stav i govor tela na terenu, na konferencijama za medije - sa npr Alkarasovim.
h

hahhhahahahaha

pre 10 meseci

16.07.2023 , 16+ 7 =23, Nole ima 23, u 2023 godini. Nazalost namjesteno ko i vecina vrhunskog sporta stoga mali Alki ovo uzima, njihov 3 mec, njegova 2 titula, previse slucjanosti
S

Sherlocked

pre 10 meseci

Slusaju te. I prate. Pa da l si zdrav , brate mili?
b

bbrdo

pre 10 meseci

Čim Nole okači reket nećete imati šta da radite. Tada svi navijate za Denver? Čime se vi bavite? Navijate samo radi pobeda. Odvratno. Gde ste kada igraju ostali naši teniseri?
7

777

pre 10 meseci

Vecinom socijalni slucajevi i kvazi patriote,zestoko frustrirani svojim praznim i primitivnim zivotima,traze satisfakciju u pobedi nekog idola,koji gleda iskljucivo licne interese,i zivi zivot,a ovi sa platom ne mogu pokriti ni 10 dana u mesecu.Tragikomicno.
G

Gosttt

pre 10 meseci

Mali se opet uplašio,vidi se. Dobija Nole ovo možda i lakse od ocekivanog
G

Gost RS

pre 10 meseci

Biće teško biće 24.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nije mohikanac nego Mohikanac. U Njujorku na Medvedeva u finalu!
S

Saturn

pre 10 meseci

Biceee na kraju Kosi tataa kosim jaaa ! Po*isaj im se u pehar i izadji sa terena!
1

145 5

pre 10 meseci

Srbijo budi ponosna. Amerikanci teniska nacija, šta bi dali da imaju učesnika u finalu Vimbldona. Nadamo se svi da Nole danas podiže pehar. Dobar je Alkaraz ali do sada pokazanoj igri prethodne 2 nedelje ipak je Nole za 3 klase ispred svih. Nadam se samo da će nas Nole poštedeti nerviranja, nadam se da neće igrati 5 setova.
R

Racan

pre 10 meseci

Svi su protiv nas, ali Srbija ce i danas pobediti! Samo da ne bude onako bedno slavlje na ulicama kao posle osvajanja Rolan Garosa! Verujte u mom gradu NIKO nije izasao da proslavi titulu! Nijedan automobil sa sirenama, nijedna baklja, nijedna pesma! Mislim da smo kao narod oguglali na velike uspehe nasih sportista! Nekada je to bilo mnogo drugacije, zato danas svi na slavlje posle meca, neka Srbija gori, a nasi dusmani mogu samo da nam zavide!
X

Xao

pre 10 meseci

Pa ti si pijan od ranog jutra..kakva crna slavlja za nekog tenisera, pesme, baklje i sirene, idi radi nesto korisno
W

Wat

pre 10 meseci

Ni najmanje ne osporavam Alkaraza i njegov tenis, ali u vecini meceva koje je igrao na ovom WB se videlo da pobedjuje samo zato sto protivnici nisu umeli da iskoriste sanse koje im je nudio. Ovo Nolo moze da izgubi samo ako potpuno katastrofalno odigra, a Alkaraz odigra najbolje sto moze na travi u ovom trenutku.
i

izointer32

pre 10 meseci

Kao na primer Hurkac u prva dva seta.
p

prpr

pre 10 meseci

Dosta je bilo 23gs titule oborio je sve rekorde i postao goat(za sad),ajmo karlose vreme je da kralj konacno padne sa trona!
S

Saturn

pre 10 meseci

Karlitos moze da glumi u Seranovima
M

Meko iz nase

pre 10 meseci

Brate, je l' si razmišljao da se ozbiljno baviš sportskom psihologijom?
D

Dusan123321

pre 10 meseci

HVALA NA 74 IZLUPANA MINUSA!