Komentari na vest

Istorija! Strast! Emocija! Bolji je! Najbolji je! Đoković nestvarno srušio Nadala u Parizu

D

Del Potro

pre gotovo 3 godine

Ali Federer igra najlepsi tenis! Hahahhaahahahahahaha Jaooooo vise nemaju izgovora osim ovog
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Kako poceti i opisati sinocni mec...koji je mene licno a vjerujem i sve nas provozao kroz rolerkoster razlicitih emocija od bijesa i straha da se ne ponovi ono finale od prosle godine...do toga da sam vristao od uzbudjenja nakon onih dugih i vrlo bitnih poena kojima je crtao po terenu. Mentalno je razvalio Nadala u trecem i cetvrtom setu i tu se vidjelo da je rijesen da pokaze svima ko je najbolji na svijetu i ko me ce se na kraju taj lazni i licemjerni Zapad ipak morati pokloniti...a to je jedan mali i tvrdoglavi Srbin koji se nikome ne pokorava i ne daje za pravo da ga se ponizava i cini manjim vrijednim o odnosu na taj kako to oni misle za sebe...da su naprednija i superiornija civilizacija od ostatka svjeta!!!!
M

Milutinović

pre gotovo 3 godine

Jedva čekam sutrašnji dan, prvo Nole osvaja titulu, pa malo kasnije stub srpstva dokazuje ko je tata. Raduj se Srbijo.....
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Da bi bio najbolji mora i Girosa uzeti. Ali kapa dole, svakako.
V

Voip

pre gotovo 3 godine

Ja bi rekao da je Nole na ovom turniru poslao Rafu i Rozea u penziju.
d

dachaDakson

pre gotovo 3 godine

bice zajebano sa cicipasom...ali fazon je u tome sto nole retko gubi finala gren slemovima i tome je njegova predonost...zauzmitebpozicije u nedelju i hladno pivo i uzivajte....novak No1
L

Lafarge

pre gotovo 3 godine

Nole je izgubio 10. finala sto govori da ne gubi bas retko... samo da se ne ponovi wawrinka... tad je nole oduvao 3:0 nadala... ovo ako nole osvoji, osvojit ce i wimbledon i us open, u to sam siguran !!! IDEMO NOLE, IDEMO SRBINE !!!
B

Bb13

pre gotovo 3 godine

Najbolji novinar mozzartsport-a! ☝️
g

ggwp

pre gotovo 3 godine

nije u reduuu da stoji sama tako lepaaaa deeeevojkaaaaaa
N

Nis

pre gotovo 3 godine

Kakva slika u naslovuu!!!!
v

vukad

pre gotovo 3 godine

bukvalno doktorski...svaka cast legendo....pokazao si da si NAJBOLJI SVIH VREMENA 💪💪💪🏆🏆🏆🇷🇸🇷🇸🇷🇸
D

Deno

pre gotovo 3 godine

Bog
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Bravo Novače srušiti Nadala u njegovoj kući u njegovom dvorištu gde se oseća komforno superiorno nepobedivo pa moraš da budeš ne znam ni sam kako bih to objasnio pa moraš u najmanju ruku da budeš NOVAK ĐOKOVIĆ izuzetan meč izuzetan protivnik izuzetan momenat bilo je teško ali bilo je i spektakularno jednostavno je ti i rafa ste najveći kvalitet koji tenis poseduje u ovom ali u budućim momentima tvoj je beton njegova je šljaka i tu je on opasan i zna i on koliko je dobar na šljaci ali ti majstore nalaziš puteve koji drugi ne mogu da isprate i spreman si da putevima ubaciš malo muzike i slike da veličanstvenu sliku obojiš zlatom i oivičiš je ponosom predstavljaš najveći dukat naše Zemlje Srbije otadžbine i naroda Srpskih zemalja ovom prilikom čestitke i Nadalu zaslužio je on to svakako jer je izvanredan teniser a na šljaci i u Parizu on i dalje predstavlja jednog skromnog Španca koji je sa pravom pretenduje na krunu grada svetlosti ali zato si ti tu i juče i danas i sutra da grad svetlosti pogledaš svojim očima da upamtiš i preneseš nam sliku veličanstvenosti tog velelepnog grada satkanog od tradicije koja diše vekovima kulture koja doseže svetlosti istorije sa razlogom si danas tu gde jesi a već za nešto manje od 48 sati čeka te dvorana zidana za najveće za najizdržljivije za tebe u kojoj kruna čeka kralja do krune ne možemo lako mnogo je prepreka mnogo izazova mnogo je tu ukršteno znanja i volje i nade ali kruna čeka kralja i nije bitno ko želi tu krunu jer kruna bira kruna želi izbor kruna govori a ko uspe da tumači zahteve žalje i volju i sam govor krune taj će biti i krunisan biće KRALJ grada svetlosti hrabro Novače velike su ovo stvari BRAVO i samo napred gazi familijo
P

Petka

pre gotovo 3 godine

Bravo familijo , lep i emotivan tekst , ali daj brate neki zarez , tačku , ostao sam bez vazduha dok sam pročitao
G

Gost 91

pre gotovo 3 godine

Pala im je i zadnja nada-nema vise-morace da se poklone ne najvecem teniseru ikad,nego i sportisti ...... Nole brate,Srbine, ti si stvarno najbolji ...
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Да му нису отелу УС у недељу би било изједначење! Нема везе све ће да престигне! Каква глава, код 0:5 на шљаци против Надала тек стигао на меч и узео!
N

Nole terminator

pre gotovo 3 godine

Svi zaboravljaju Novakov zdravstveni problem koji ga je usporio na pocetku karijere a to je celijakija, mislim da sam dobro napisao, covek se hrani kao vrabac, ima protiv sebe navijace, 20 000 Amerikanaca urla protiv njega on dobije mec, ceo Vimbldon zaboravio na ustogljeno gospodstvo skacu do krova bodre Federera Nole dobije, mozda u Australiji ima neku podrsku ostalo svuda navijaju protiv njega, provociraju ga novinari najvise Englezi, organizatori turnira se trude i utrkuju da mu kad god mogu uvale kosku i nista, on nastavlja sam protiv svih i zato ce biti najveci ikada koliko god ga i dalje budu osporavali, nijedan sportista na planeti nebi uspeo da napravi pod takvim uslovima to sto je on uradio, i samo na kraju jeste izgubio prvih pet gemova ali uzeti Rafi sest za redom u poslednjem setu u njegovoj kuci, neprocenjivo, uzivajte.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

inace publika na satrijeu je tek najveca stoka,ali nocas su bili odlicni,pustili su okvirno pata pata i bilo medju boljim navijanjem u tenisu ikad
N

Nole terminator

pre gotovo 3 godine

Plavac@ slazem se, veceras je publika bila ok i Nole je na kraju to i rekao, navijali su za tenis malo za Rafu malo za njega, inace Novak se nikad nije zalio za bilo sta, uvek je pokazivao postovanje, potpisujem da bi Rafa i Rodzer i vecina drugih davno digli ruke od tenisa da prolaze kroz sta Novak prolazi, da ne govorim da bi otplakali na konferenciji za novinare o losem tretmanu ili cemu god sto inace i rade samo li im malo nesto zasmeta, tenis je gospodski sport privilegija za bogate nivo kulture zapada koji je na Novakovom primeru pao, sto govori mnogo, neke stvari se nikad slucajno ne desavaju, mali Srbin sa divljackog balkana drzi predavanje o lepom ponasanju "civilizovanom zapadu", e moja kulturo moje ljudske velicine, pozdrav.

commando

pre gotovo 3 godine

A videste li Viandera u studiju. Ko usran kada je došao Nole. Sva pitanja ostavio da postavlja mala Maša. axaxaxaxa
j

jedan je jedini nova

pre gotovo 3 godine

U inat svima! Cile ( kad porastem bicu kengur): To Srbine j**i im majku majčinu!!!
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Jedan jedini! Najveci ikad! No1e!!!

Avangardista

pre gotovo 3 godine

Svi vi kojima je zao sto je Nole pobjedio i/ili koji navijate za Rafu i/ili Rodzera mozete 'ladno kod zna se kakvog doktora. IDEMOOOOOOOOOOO Nole a sad za sat vremena IDEMOOOO Bogdane pa onda malo kasnije IDEMOOOO Nikola!!!
S

Sofokle

pre gotovo 3 godine

Ti moras nesto sam da ostvaris a ne da se kitis njihovim uspehom...malo se spusti na zemlju. Nole je ovo sam uspeo da uradi,ti tu nista pomogao nisi...
G

Gost990

pre gotovo 3 godine

Kraljuuuuuuuuuu🇷🇸🇷🇸
S

Srndać

pre gotovo 3 godine

Samo da podelim radost sa svima koji se raduju ovoj velikoj pobedi :-) Dalje komentare ostavljam za nedelju :-))
M

Madridistaaaa

pre gotovo 3 godine

mi cemo tek za 10 godina biti svjesni kakvog sportistu imamo... da je srece, bio bi voljen kao Maradona
B

Bane74

pre gotovo 3 godine

U pravu si...ali ebiga Srbi smo
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Svaka čast majstore, bravo, bravo, bravoooo...!!! Hvala za više od 4 sata uživanja u vrhunskom tenisu, iako je bilo i nerviranja, strepnje (posebno na 0:5 na startu), svakojakih emocija, ali to i jeste draž sporta i navijanja. Idemo do 19 titule, idemoooo...!!!
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Legendo! Bog ti svaku srecu dao i snagu za nove pobjede i GS pehare!
V

Volfgang Amadeus

pre gotovo 3 godine

Živeo Novak Živela Srbija Poštuj sve Voli svoje p.s bravo i za Rafu ali zna se ko je tatko.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Fantastican Novak i fantastican tenis. Rafa je pao sa snagom. Rodzer je ostario i brzo ce bataliti. Voleo bi da Rafa traje sto duze jer ce to motivisati Novaka. Ostatak im nije do kolena. Mada je realno da Nole obori sve rekorde.
V

Vuk 777

pre gotovo 3 godine

Nije bas tako sa cicipasom ce biti krvav Mec usred Madrida tukao rafu momak razbija ove godine,ubedljivo najviše pobeda
G

Gost1976

pre gotovo 3 godine

GOAT!! Ko je sumnjao sada je sve jasno
Z

Zmajognjeni

pre gotovo 3 godine

GOAT, definitivno.
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Dje su i sta rade ,,gospoda,, zvana lagano 3-0 za Nadala,, ? U koju su se rupu skrili ?
M

Monteroo

pre gotovo 3 godine

Mareja se vise niko i ne seca,Roze je proslost,ovo je tezak udarac i mozda najava prevremene penzije Rafe i pocetak nadam se bar trogodisnje dominacije...jer ovo sve ostalo naspram ovog nivoa veceras je smesno...podsetilo je na onaj klasik Wimbldon 2019.
G

Gost1976

pre gotovo 3 godine

Veliki, najveći
M

Mile bušan

pre gotovo 3 godine

Svima koji mrze Novaka izjavljujem saučešće. Takođe im želim još mnogo ovakvih večeri. Amin.
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Dade Nole energije i srece.. mora se i zena spopasti nocas kaze meni moj striko! Drz se strina kad je krivina!!!!
S

Srki987

pre gotovo 3 godine

Izvinjenje bratu Noletu što sam posumnjao u njega!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Bravo majstore, otvoren ti je put da budeš najbolji svih vremena. Samo gazi 💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Gde je onaj nesretnik što je vikao vamos na početku meča?!
G

Gost 12121212

pre gotovo 3 godine

otisao tamos
p

plavac

pre gotovo 3 godine

i plakao za mamos
g

golst

pre gotovo 3 godine

NOLE Rafu vamos tamos

rty

pre gotovo 3 godine

Samo da pozdravim ove sto mrze Novaka. Zbog takvih ova zemlja i propada. Idemo Nole do 19te!
С

Србин

pre gotovo 3 godine

Прије свега да поздравим браћи источно од Дрине. Много вас волим и подржавам као и сви из Републике Српске. Нажалост Нолета не доживљавамо у потпуности и не поштујемо. Сједим вечерас у кафићу и са доста људи око мене пратим меч против Надала. Код одлучујућег поена устајем и дижем руке, гласно и јасно славим Нолетову побједу. Око мене типови сједе као да се ништа није десило, мање-више спорадичним аплаузом прослављају побједу. Оста ми неки горак укус у устима послије тога, зашто смо тако млаки и равнодушни није ми јасно...
@

@srbin

pre gotovo 3 godine

Mozda zato sto ljudi ne prate tenis i ne zive od njegovog uspeha, nece im on doturiti koru hleba, narod u RS je gladan i napacen...poistovecujes sebe i Noletov uspeh.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Gladan narod ne sedi u kafani.

Bojan Kekezovic

pre gotovo 3 godine

Propada zbog nepismenih koji ne znaju ni kako se pišu redni brojevi!
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Ko prati ovoga I koga briga. Igra za sebe I za sponzore. Ovo je tuga kakav je ovo sport kad ova dvojica vladaju 15 godina
p

plavac

pre gotovo 3 godine

pusa i za vas tuzne veceras bhahahahaha
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

@Manolas auuu decko , ti si stvarno razlupan.
p

prof zb

pre gotovo 3 godine

A ti ih ne gledaj, kao što ih i dosad nisi gledao
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kako su partizanovi navijači prepoznatljivi, pa to nije normalno.
G

Gostvvvvv

pre gotovo 3 godine

e reko covek koji ne moze da vlada ni u svom selu u pljuvanju u dalj
n

naduvasmijaja

pre gotovo 3 godine

Majmuncino)))
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Ko prati ovoga I koga briga. Igra za sebe I za sponzore. Ovo je tuga kakav je ovo sport kad ova dvojica vladaju 15 godina
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

NOVAČE izvini. Nisam verovao da možeš ovo da uradiš posle 0:1 za Nadala. Hvala Ti po milion puta za ovu pobedu
S

Scorch

pre gotovo 3 godine

Definitivno koza. Najbolji je. Pre su govorili da je Federer zbog nedelja na prvom mestu, to im je uzeo, sad govore grend slamove, i kako je krenulo i to će da im uzme jer je realno najbolji. Sta ce sledeće da mu ospore? Što nije imao dugu kosu kao Federer i Nadal? Nadal kao Samson, što manje kose, manje i tenisa. Ne kažem da je los, daleko od toga, odličan je to igrač, al ne možeš protiv Srbina.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Prvi Noletov greh je što ga Nike ne sponzoriše. Drugi svi znamo. I na trećem mestu, on je već odavno GOAT.
@

@škrabotina

pre gotovo 3 godine

Nike, a Boga mi i Rolex... Na Eurosportu čitav turnir ide reklama za Rolex sa segmentima Wimbledona i naravno Federerom u fokusu kao GOATom...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kakvo lagano čišćenje u poslednjem setu, videlo se da je mnogo odlučniji i skoncentisaniji, i nakon 0:2, 6 vezanih za pobedu. Bravo majstore! Fantastičan meč!
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Treba li lekova ovim smradovima sto ne vole kralja tenisa i sto ga pljuju...daj im svima bobana bre!!!!
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Veliki pozdrav za one koji su pisali ovde da ce Novak puci 3-0. Imace tesku noc. GAZIII MAJSTOREEEE!!!!
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Nole skratio si mi zivot svojim zezanjem podosta godina. Prva dva gema umesto da dobije on svojim improvizacijama daje Nadalu krila i dovodi sebe u vrlo tešku situaciju. Tako isto u prva dva gema četvrtog seta. Ali na kraju opet svaka ti čast kralju.
b

bosna

pre gotovo 3 godine

nole babo
R

RedDevil

pre gotovo 3 godine

Uporedis polufinale danas i ovo sad izmedju Djokovica i Nadala...nebo i zemlja. Trebamo da uzivamo u ovim nestvarnim mecevima, mladi ne obecavaju da ce biti neki spektakl.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Najvaznija je pobeda veceras Noleta i zapusavanje lajavih usta koji ga ovde pljuju non stop samo sto navija za jedinog pravog giganta u nasoj zemlji,a za KkCz ima popravak u nedelju pred popunjenim Pionirom da proslavimo triplu krunu ove godine,,,,,
R

RedDevil

pre gotovo 3 godine

Ne moze on njima usta nikad da zapusi jer oni mozga nemaju, ta usta rade mehanicki...greota njih sad pominjati u ovako lepom trenutku.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Zasto se obazires na bolesne umove. Novak je Srbin patriota i veliki humanitarac . Uzivaj!
t

teraj se brr

pre gotovo 3 godine

ja sam najveci grobar na svetu i obozavam novaka, moj omiljeni sportista! Ti si bolesnik, niko ga ne mrzi zbog toga, pravi grobari ga obozavaju, bio je i clan naseg teniskog kluba! U okavom trenutku ti pominjes spprtsko rivaltvo koje sa ovim veue nema.
N

Nick.cdn

pre gotovo 3 godine

Fuck you i tvoju Kk CZ! Kome ste vi lopuze ovde interesantni!
B

Brban1908

pre gotovo 3 godine

GOAT! KLOSARI GOAT!
R

RedDevil

pre gotovo 3 godine

E, otkud porednje bas Goat za najboljeg? To sam prvi put video za Mesija, posle sam video mnoge da spominju...ali nikad mi nije bilo jasno otkud Goat 🙂
G

Gost3579

pre gotovo 3 godine

Greatest Of All Time ili skraceno GOAT :)
F

Ffs

pre gotovo 3 godine

GOAT je u prevodu Greatest Of All Time

Wizard

pre gotovo 3 godine

@RedDevil- GOAT znači Greatest Оf Аll Тime.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Bravo ti ga Delijo!! Bas si momcina. Sve najbolje Srbendo!!
N

Nis

pre gotovo 3 godine

Gazi breeee
Н

Но1е

pre gotovo 3 godine

Бравооо брее!!!! Легендо наша!!! Нек сад вичу рафа рафа, одрадио их наш Ноле онако професорски, културно, НАЈВЕЋИ У ИСТОРИЈИ!
V

Vršac 5

pre gotovo 3 godine

Kralj
N

Nex

pre gotovo 3 godine

Toooooooo bre legendo. Ti si nas ponos! Jos jedna pobeda i titulaaa...
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Hvala,hvala,hvala x 1.000.000... Hvala ti sto pronosis slavu Srbije i Srba sirom planete,vise od decenije,na najbolji moguci nacina! Gospodin,jedan jedini,Novak Djoković!!! Ziv i zdrav nam bio sampione!
B

Banjaluka 04

pre gotovo 3 godine

Jako sam sretan jer zivim u eri najveceg SRPSKOG SPORTISTE IKAD
R

Realni

pre gotovo 3 godine

Zar nije baja tvoj idol?
R

Realno87

pre gotovo 3 godine

Izvukao mu gaće iz dupeta..
G

GETAFIX

pre gotovo 3 godine

Grešiš, mislim da mu je utisnuo gaće još dublje.
W

Will Mosley #42

pre gotovo 3 godine

Zasto niko ne kaze da je Nadal trpeo bolove i igrao povredjen od treceg seta pa do kraja? Nadal je ispao fer i izdrzao do kraja, a ovaj GOAT je predao Rodiku u Melburnu pre 13 godina, na primer.
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Evo ja cu da kazem: IDI LECI SE...
G

Gost Mosley

pre gotovo 3 godine

najgore od svega kad mrzis djokovica a bolje mu znas karijeru od njegovih fanova kad pamtis predaju protiv rodika hahahaah
S

Sasha PD

pre gotovo 3 godine

Popij bensedin, biće ti lakše
b

bruka

pre gotovo 3 godine

Da, bese to 13 godina unazad...
Г

Гост...

pre gotovo 3 godine

Зато што није трпео болове и није био повређен...
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Jel ti to Rafa sapnuo. Preispitaj sebe i vidi sta ces sam sa sobom.
N

Nadal Tacna Gaconi

pre gotovo 3 godine

Isplaci se burazeru, pusti koju suzu onako odistinski. Izrici se kao bik ako treba, otvori dusu nekom svom, pomaze. Mozda da drmnes i koju ljutu, da lakse prebrodis ovu muku. Sta da ti kazem, da ce biti bolje, nece...jer Nole se ne zahebava ;-)

Wizard

pre gotovo 3 godine

I Novak je trpeo bolove, ali u predelu prepona.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Puši !!!!!!!!!
S

Slatko spavaj

pre gotovo 3 godine

Mirno spavaj nano... Hahaha gde je mozak rodjace..
K

KKP

pre gotovo 3 godine

Jebi Novače Srbendo!
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Srbi vladaju svetom... Bravo legendo... Kad je najteze, najjaci si... Kakva mentalna snaga... Kakav karakter...Najjaci u istoriji sporta... Fenomen... Covek je fenomen...

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Gde su oni Nadalovi dripci ??? Ko će koga da pocepa ???

David Mladenovski

pre gotovo 3 godine

Vatreni sam navijac Nadala, razocaran sam ali moram cestitati Novaku, prikazao bolju igru veceras
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

A sto si vatreni navijac Nadala kad ce biti drugi u istoriji??? Menjaj stranu dok nije dockan hahahaha
N

Nis

pre gotovo 3 godine

Hahahahhahahahha
D

Dejan Mr

pre gotovo 3 godine

A skontajte ovog jednog sto ide i lupa minus na svaki komentar. Bravo Novace! Sportski pozdrav..
a

abc

pre gotovo 3 godine

Nole ja Delija i plaše ga se svi....
B

Broj 1.

pre gotovo 3 godine

Bravo Novace majstore, legendo! Najveci si svih vremena!
A

Akademija

pre gotovo 3 godine

Ovo je bilo finale pre finala. Svaka cast Cicipasu ali mislim da ce biti pociscen sa terena. Novak je gromada! Kakav tenis ljudi igraju pa ovo je fenomenalno bilo za gledati, 4 sata nisam trepnuo.
7

777

pre gotovo 3 godine

Veliki favorit je Nole u nedelju ali polako. Sreca pa Nole nema ono Srpsko lako cemo kao sto cela nasa nacija ima.
L

LuloLulo

pre gotovo 3 godine

Bio je i 2015 protiv Vavrinke, pa je Vavrinka strasno odigrao Bio je i Nadal favorit danas, sacekajmo nedelju i navijajmo za naseg najveceg sportistu ikad
A

Akademija

pre gotovo 3 godine

Imas pravo brate ali posle ovoga veceras ja prosto ne mogu da zamislim da neko drugi uzme turnir. Novak igra kao lud.
G

Gost jesam

pre gotovo 3 godine

Ljudi,od ovoga može da se rikne!
V

VuKVa

pre gotovo 3 godine

Bolji je igrač i nema priče.
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 3 godine

Samo me zanima kada ce ovi mlađi teniseri odigrati ovakav meč ovakav tenis..
G

Gost2704

pre gotovo 3 godine

bas tesko...da ne kazem nikad
W

Will Mosley sa b92

pre gotovo 3 godine

Da je Nadal u top formi omlatio bi Nola kao prosle godine u finalu. A slusajte ove likove u komentarima sto pisu nesto kao GOAT, bla bla, gde je vasem goatu zlato na Olimpijadi, zlato na Zavrsnom Mastersu u Londonu? Kad bi neki GOAT izgubio set sa 6:1? Blamantno.
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Какви су ти комплекси набијени, ју ју. НАЈБОЉИ ИКАД - НОВАК ЂОКОВИЋ!
S

Srvb

pre gotovo 3 godine

O cemu pricas ti? 5 puta je osvajao zavrsni masters. Nadala je pobedio jednom 6:0 6:1, jedini koji ima sve masterse, rekorder po broju nedelje, pozitivan skor protiv Nadala i Federera, a u nedelju ako osvoji samo na jednu titulu manje u slemovima

Wizard

pre gotovo 3 godine

Hahahaha...kakva dalabu. Đoković je osvojio 5 završnih mastersa, a Nadal ni jedan.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Битно је само у каквој форми је Новак! А ти плачи и задовољавај се одговорима на коментар.
D

Damuraj

pre gotovo 3 godine

Sram te bilo da se potpisujes tako i samim tim blatis nas grobare iskrene srbe, volimo partizan ali volimo i djokovica. Ende
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

GAZI NOVACHE SVE ZAPADNE DUSHMANE.
7

777

pre gotovo 3 godine

Mec preslikan iz ne znam koje godine kada je Nole ubijao Nadala, Rafa je jedva stajao na nogama i bio gotov a onda je pala kisa i mec se prekinuo nastavio sutradan i Nadal dobio jer se odmorio. Danas ista slika kako je mec isao dalje tako je Nadal jedva stajao da su nastavili da igraju jos 10 setova svih 10 bi Nole dobio jer je Rafa bio gotov. Nadal je kralj sljake ali se par puta bas provlacio protiv Noleta, kisa pa pecanje od mrezu svega je bilo. Danas ga je konacno i sreca napustila. Ovo je pocetak kraja Nadala. Na betonu i travi je on obicna igracka sa kojom Nole moze da se igra.
J

Jyi

pre gotovo 3 godine

Kolko mi je iritantan ovaj novak
M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

Kako bih voleo da to kazes negde u nekom kaficu.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

I nama osobe kao što si ti
p

plavac

pre gotovo 3 godine

pa nemojte,shvatite deckica bhahahahah
R

RedDevil

pre gotovo 3 godine

Hvala ti nestvarni covece! Srecno u nedelju.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Ne znam za vas ali meni je puno srce
p

privilege

pre gotovo 3 godine

Kako igra covek...Najveci igrac ikada.Ponosim se sto smo iz iste drzave...
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Teniski Bog! Nismo ni svesni kakvog sportistu imamo, zaboravljamo na to jer nas je navikao na pobede i mislimo da je sve ovo normalno, bicemo svesni tek za par desetina godina. Ali koje kvote za mec (Novak 3-Nadal 1.40), koje potcenjivanje najboljeg u istoriji, kao da je njegova strana blato, a Nadalova sljaka. Svaka cast najvecem i da nam jos koju godinu pruzas ovo zadovoljstvo, do kraja godine minimum na koti 20, a mozda ih vec i prestigne! P. S. Ne razumem ove sto ga namerno pljuju ovako, nasi ljudi... Koliko zlobe, sami smo sebi najveci neprijatelji uvek bili
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Каква част и какава привилегија је бити Србин у овим временима... Ајде Новаче!!!
G

Gost 99

pre gotovo 3 godine

NAjVECI SVIH VREMENA !!🐐🐐🐐
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Kralj tenisa dobio kralja šljake. Ovakvo rivalstvo i ovakvi mečevi se nikada neće ponoviti, u to nema sumnje
F

Ffs

pre gotovo 3 godine

Ovo je bila privilegija gledati! BRAVO NOVAČE!!! Pao je ne kralj nego Bog sljake, BRAVO!
M

Makro Sijalica

pre gotovo 3 godine

Terminator!!!Covjek nije sa ove planete,razbio je Nadala!!! Gazi Cicipasa u finalu
N

Nele922

pre gotovo 3 godine

Najjači,najveći ikada!!!Zapušio si usta svima!Doktore!
G

Gost123456789

pre gotovo 3 godine

Ma najbolji svih vremena bre, najbolji sportista na svetu vec duzi period.
T

Terza Mag

pre gotovo 3 godine

Kapa do poda.GOAT

commando

pre gotovo 3 godine

Bravo No1e. Prosto prvi set svesno izgubio štelujući nišanske sprave. Psihički je ubio Nadala večeras.
U

Uvekprvi

pre gotovo 3 godine

ŠAMARAJ DUŠMANE, NOVAČE ĐOKOVIĆU!
G

Gostic de Cic

pre gotovo 3 godine

GOAT!
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Alo dje onaj sto rece da ce Novak da se pokloni GOATu 🤣🤣🤣 oce da bude GOAT samo sa sljakom zna se ko je najveci sve uzima sve!!!
L

Luj Vitton

pre gotovo 3 godine

Pocinjem da mislim da se Nolo dopinguje, jer kako drugacije objasniti ovakve partije, da vraca sve moguce loptice, da maksimalno produzava poene, to niko ne moze.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Ovi ti lupaju minuse a ti si samo dao kompliment Noletu 😁
n

naci83Gost

pre gotovo 3 godine

Najbolji!!!!!!!!