Komentari na vest

Još četiri sedmice do magične granice

D

Dusan123321

pre 6 meseci

Kad ce komentari mali naduvenko,tamos vamos,spricevi,doping,propao je gotov je,ne moze on nikad nista uraditi? Pitam za druga
M

Menjac

pre 6 meseci

Da nisu izmislili ovo oduzimanje bodova, novak bi verovatno bio prvi još 5 godina, a možda i više
K

Kimiki

pre 6 meseci

Sad će da izmisle ko ima više dece,taj je najbolji..
N

No.1

pre 6 meseci

Ako se uzme u obzir trenutna razlika na atp listi, broj osvojenih bodova prošle sezone i broj poena u igri plus učinak Novaka na ova dva turnira u prošlosti, da se lakše razume, pre će fk Partizan da osvoji ovogodišnju ligu šampiona nego da Alkaras bude prvi na kraju godine. Srećni novi rekordi svima koji slave!
A

Aleksandar238438

pre 6 meseci

Pa i nije bas tako, ako hoces bolje da vidis, pogledaj "listu samo za ovu godinu" gdje Novak jeste prvi, ali razlika je "samo" 500 bodova. A do kraja sezone (Pariz + Torino) imaju jos 2500 bodova u opticaju. Tako da daleko od toga da je sve gotovo, iako Novak jeste favorit i ima stvarno fine sanse da zavrsi jos jednu sezonu na prvom mjestu.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Ne nego pre ce zvezda, Partizan ni ne ucestvuje za razliku od Alkaraza koji ima makar teoretske i hipoteticke sanse.
L

Ljubo1

pre 6 meseci

Sada če dušmani da počnu, da to uopšte nije važno kao i ostali rekordi nisu više u modi, broji se samo kakav đemper nosiš i da li je moderan. Napred Novače
M

Mladen84

pre 6 meseci

Ja koliko sam upucen u tenis, a pratim iszi i pre Djokovica. Na zavrsnom turniru se ne brane poeni. To je turnirski tip takmicenja gde se igra u dve grupe, polufinale i finale. Osvajaju se poeni za pobedu i kada se osvoji titula sa svim pobedama, maksimalan broj poena je 1500. Ako nisam upravu dajte neki link da naucim drugacije.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

Nisi u pravu. Turnir kao i svaki drugi, samo ima poseban nacin bodovanja. Pre turnira se brisu bodovi od prosle godine.