Komentari na vest

Još samo pečat da je Najveći ikada! Đoković posle drame od pet setova do finala US opena

l

ltu

pre preko 2 godine

zašto mi ne objavljujete skroz korektan i normalan komentar a objavljujete svakakva lupetanja protiv novaka?
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

🇷🇸❤️💪🍺🎶🏆😂
M

Maleni

pre preko 2 godine

Onog momenta kad se nole povuce voleo bih da najbolji bude beretini...smekerski covek podnosi poraze, nikoga ne vredja, izgubio vimbldon od djokovica i smeje se, a ne kao onaj cicipas...aj sto je zamalo zaplakao, nego sto posle toga preti da moze da dobije djokovica, a lik se raspao. Druze svako moze da dobije djokovica, podjednake sanse imaju svi, samo sto se na zalost sve na recima zavrsava!
K

Kosovac Doljanac

pre preko 2 godine

Sve pare na brata Medvedeva da osvaja pehar...
M

Maleni

pre preko 2 godine

Sibni nam slike kad se obogatis.
R

Rokaj

pre preko 2 godine

Šteta pa ova dvojica odustaše. Još bi bolje bilo da ih je opet direktno skenjao. Svaka čast Nole!!!!
S

Srba Srbić Srbin

pre preko 2 godine

Novak Đoković jedan je od nas! Novak Đoković jeeeedan je od nas! Nole Srbine! Nole Srbine!
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Em najveci i najbolji a nas. Hvala ti Nole za sve.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Kakva masina!
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Sto ta masina nije osvojila Olimpijske igre?
B

BD

pre preko 2 godine

@pentraksil-prijatelju,uzmi reket,počni trenirati,uzmi makar čelendžer u ženskoj pionirskoj konkurenciji i svi ćemo se ponositi tobom.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@Pentraksil… znas da ne znam sta da napisem na ovako glup komentar. Svakakvih komentara ima, ali ovaj je dokaz da ljudska glupost nema granice! Evo, Zverev je osvojio samo Olimpijske igre, on je masina, si zadovoljan brt?
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Đoković Novak jedan je Đoković Novak .....
V

Vrsac 91

pre preko 2 godine

Najbolji kada je najteze, jednostavno broj 1 svih vremena.
S

Sekundarac

pre preko 2 godine

Jos jedan mec dobiu tom Njujorku i pokidaj ih u inat kralju a onda dodji u svoj Beograd da te doceka pola miliona ljudi ovde.
W

Walldorf

pre preko 2 godine

Kratko i jasno. Veličanstveni Novak Djoković!!! Najkompletniji, najbolji teniser ikada. Dolaze mladi lavovi i to je prirodno. No, još uvek važi pravilo: Kraj je kada to Novak odluči! Novak jednostavno piše istoriju tenisa i priviligija je biti svedok ostvarenja njegovih dostignuća. Hvala Novače! Na tome što pronosiš slavu Otadžbine. Sportski pozdrav!
F

Familija

pre preko 2 godine

Bravo Novače 27 ovosezonska prepreka je savladana sada je momenat 28 stoji blizu zove se Medvedev nimalo lak put težak naporan pun iznenađenja naboja ali je sam po sebi svojevrsni spektakl put za najveće put za istrajne put za neverovatna dostignuća priča koja će pričati generacijama kako je jedan dečak kroz prozor siromaštva neizvesnosti čak i nepravde u momentima kada se pravda merila gramima i promilima ugledao svetlosti velikog sveta i odlučio da uhvati momente zlatne i obične da prosledi i dokaže svemiru da život je pun ukoliko život smatramo punim kada na trenutak kofer života stoji poluprazan i zaključan dostojni smo da taj kofer čuvamo i pazimo na ono malo stvari koliko smo u njemu i zatekli pa ko zna svemir je ogroman za nas neshvatljivo ogroman možda on u svom tkanju taj kofer je spremio taman toliko koliko je nama potrebno da naučimo koliko je lepa i veličanstvena ta cena polupraznog kofera svi smo mi predivne duše bitno je a naša dužnost je da pazimo na druge i na sebe da pazimo da negujemo život i kofer koji je život za nas spremio veličanstven trenutak i treba ga čuvati ovo večeras ili danas mada kod nas je uveliko i jutro je bila jedna velika borba čestitke Zverevu bio je odličan borio se i treba mu čestitati na ovom veličanstvenom meču ništa manji protivnik stoji ispred i dalje je ulog veliki najveći jedan od najvećih turnira u svetu tenisa ali ovog puta misterija leži u činjenici da ovo finale je i pre starta turnira poprimilo oblik i veličinu zlatnog finala dosta koraka je trebalo napraviti dosta energija truda odricanja i zalaganja uložiti ali svih 27 mečeva pre ovog kako smo ga nazvali zlatnog finala su bili zlatni mečevi svaki od njih je bio finale svaki od njih je bio zlatnom misterijom okovan ništa manji ništa lakši a ja i mi i svet čeka taj zakazani 28 zlatni zato čestitke još jednom i bravo MAJSTORČINO još jednom ne vredi da pišem korak po korak jer u tom pisanju ja sam se iz daljine čak i zabrojao a neko iz blizine učestvuje u brojanju tačan i precizan kao servis kada je najpotrebniji u nekom obliku reči i dela treba i mogu biti povezani da preslikavaju sebe po sopstvenim definicijama da budu celina usko povezani elementi kao sastav vode i leda dva različita pojma a slična toliko da u momentu se spajaju u jednu celinu e ovde je problem naći reči koja mogu spojiti ta dela 28 ZLATNIH pravila su čudna zato ću upotrebiti 28 reči priča ili knjiga da takvo delo stavim na mesto koje mu i pripada BRAVO NOVAČE idemo po novu krunu po novu priču po novu knjigu samo napred gazi familijo
Е

Еро с оног свијета

pre preko 2 godine

Добро си, брт?
i

iza gola

pre preko 2 godine

jel prodajes kofere mozda?
S

Sve to lepo

pre preko 2 godine

Jel se pokvarilo dugne sa tackom i zarezom na telefonu?
k

klokan

pre preko 2 godine

Rod Lejver je dva puta osvojio sva 4 grend slema... Jbg, ima veci kofer.
B

Bananamen

pre preko 2 godine

Druže...
G

Gost23

pre preko 2 godine

Novaku naklon do zemlje... zasluzuje jos 100 GS titula kako igra. Nadam se da ce igrati jos 30 godina minimun, cisto da stignu i moja deca da ga gledaju. Ne samo sto je vrhunski sportista vec je i pravi gospodin. Sada posle meca daje intervju i brani Tsicipasa, iako je ovaj vec ruzno pricao za Novaka... pola nas bi ga vec u tri lepe oteralo...
S

Snoopy

pre preko 2 godine

No.1 ŠAMPION NAŠ
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

U izjavi posle meca Novak rece "Igracu to finale kao da mi je poslednji mec u karijeri"... Hm, to me i najvise plasi jer sam pre neki dan na jednom francuskom sajtu procitao da Nole planira kraj karijere posle US Opena. Ostaje da se vidi da li su to samo dezinformacije...
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Mala korekcija mog prethodnog komentara, postoji mogucnost da Nole objavi kraj karijere ili posle US Opena ili na kraju sezone. Pozdrav
C

Cer

pre preko 2 godine

Kakav kraj karijere druze kad je vec rekao da ce igrati na Olimpijskim igrama u Parizu za 3 godine
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Човек је у пуној снази, нећу да грешим душу, можда ниси измислио ово да си негде прочитао, можда је стварно неко толико глуп да је то написао. Али сумњам у тачност по начину на који си написао. Ђоковић је што се тиче оствареног могао да заврши каријеру још пре 10 година, неко би се задовољио. Али он није тај лик. Очигледно ужива и очигледно је најспремнији тенисер на свету. Остала му је та олимпијада као жеља и пре тога може да заврши каријеру само у сличају неке озбиљне повреде. А то да би сад могао завршити каријеру је смех, очигледно се такмичи са Надалом за рекорде. Замисли сад Ноле оде у пензију и Надал освоји бар два Ролан Гароса и престигне га. Нема теорије.
I

Ivke 77

pre preko 2 godine

Ne verujem, jedan od narednih ciljeva mu je rekord na Vimbldonu bar tako mislim pored zlata za tri godine koje je najavio, u zivotnoj formi je nema razloga da odustaje.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Uživanje je ovo gledati. Pisanje istorije. Bravo Novače!!!
D

Djokovic GOAT

pre preko 2 godine

Novak ne može da izgubi od "nove generacije" ako se igra u tri seta.
G

Gnjatic Avram

pre preko 2 godine

A gde je pecat? Ne zaboravimo da u finalu igra protiv Ruske sile.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Pisali su o toj “ruskoj sili” i pocetkom godine pa je dobila sila po usima! Pa i ovaj lazni Nemac je neki Rus ustvari…
S

Smislov

pre preko 2 godine

Koliko su neki bolesni. Obraćaju se "mrziteljima" Đokovića. Sa zebnjom palim telefon da vidim je li prošao. Sretan, a oni misle da gdje navijam za one druge, a ne za Noletove ljubimce, da sam samim tim i protiv njega. To oni govore o sebi, to bi oni tako. Valjda im to normalno.
С

Срб90

pre preko 2 godine

Теже ће бити против Медведева који је бољи играч од Зверева али свакако верујем у победу Новака. Медведев је и одморнији али може му се лако обити о главу то што је током целог турнира имао реално преслабе противнике.
K

Kuruks

pre preko 2 godine

Teže će biti zbog nekih stvari ali Medvedevu koji nema neki servis će lakše uzimati brejkove nego Zverevu
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

@ kuruks zbog kojih stvari ce mu biti teze? Samo jak servis mu pravi problem.
O

Orao

pre preko 2 godine

Brat nas!!! I kad ide i kad nejde Nole je nas brat!!! Zivio kralju!!!
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Браво мајсторе! Није ми било тешко да издржим целу ноћ гледајући те! Помислили су да имају шансе, након ОИ, али и њих би освојио да није сам себи ускочио у стомак и преценио себе играњем микса. Освојиће за 3 године, биће још добар, а довољно матор да не смисли неку глупост играња неког дубла. Жив био мајсторе и гази редом.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Trenutno nema igrača koji ga može dobiti na tri dobijena seta.Ako ne pobedi u finalu to će biti veliko iznenađenje.
M

Ma

pre preko 2 godine

Najveci si bre, ajmo doktore do rekorden titule u dom sugavih amerikanaca!!!
Z

Zdravko Stanišić

pre preko 2 godine

💪💪💪💪💪🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Idemooooooooo......
V

Vlado Banja Luka

pre preko 2 godine

Kakav mec! Na momente je podsjetio na ovogodisnje polufinale Rolan Garosa izmedju Djokovica i Nadala! Prstali su udarci i nevjerovatne razmjene 5 setova... Gledao sam cijeli mec. Uzivanje. Ma, idemo...!!!
J

Junker

pre preko 2 godine

Samo da se javim za pogodjen rezultat i tok meca, @odgovor na komentar @Djovanela. 1:0 Zverev, 2:1 Nole, izjednacenje Zverev i 3:2 Nole. Jedino nije islo u tb, sto mi je veoma cudno, al sve u svemu pogodjeno u detalj :) Ziv bio Nole, sad oporavak i spremljena psiha za reprizu AO.
M

Mardi

pre preko 2 godine

Svaka cast nadam se da si i finalni rezultat prognozirao tacno :)
F

Floki

pre preko 2 godine

Šta reći osim MENTALNA GROMADA, idemo ispisati istoriju.
1

144

pre preko 2 godine

Tako je bree pobeda bre bravo novače jedva cekam u nedelju u 21:30 ajmo bree nole i po us open❤❤💪💪🇷🇸
V

Volim kada

pre preko 2 godine

ELON ebeJ!
B

Brat moj

pre preko 2 godine

Haahahahha čitajte unazad. Koji si ti gospodin.
W

Wat

pre preko 2 godine

Sve te cuvene pare od poreza da ulozi u bolnice i da nam placa lecenje. Tacno ce mi srce otkazati jednom od ovoga...
p

papapaGost

pre preko 2 godine

Wat@ Sto da nam on placa? Imas punu stalu lopova(citaj politicara),koji dupetom nisi mrdnuli,a imaju brdo nasih,narodnih para.A sta se tice tvoga srca,kardiologijja bratko,hitno nema druge.
S

Sufriendo

pre preko 2 godine

Patite mrzitelji Djokovica! Zelim da patite mnogooo. Hejtujete najboljeg sportistu ikada. Pati breeeeee. U nedelju cete jos vise da patite. Ajmooo 21 21 21 !!!