Komentari na vest

Kanadska viner mašina "poludela" i srušila Novaka: Cicipas čuva šanse Evrope u Lejver kupu

k

kakoe

pre preko 1 godinu

Prosetao bi se Nolo kroz US open vidim
h

hahahahahahahha

pre preko 1 godinu

Ali lik dobije pisete dobio Tijafoa lako i onda pravite paralele onda bi US open dobio lako jer je ovaj bio u polufinalu. To sto je igro pred domacom publikom i bio u transu tad ne uzimate u obzir. I razliti uslovi i sve razlicito al vi povlacite paralele juce. Sto sad ne pravite paralele da je Oze Alijasima pobedio Drejper znaci Drejper bi dobio Djokovica na USopenu. Joj smesni ste koliko se ne razumete u tenis. I smesni i boli istovremeno.
s

srbo usa

pre preko 1 godinu

Vreme je ta penziju buraz ajde dosta si igrao. Federer je u boljoj formi pa je batalio.
S

Srbin je GOAT

pre preko 1 godinu

Novakov treći meč, evo nije prošlo ni 24 sata od kada je prvi put izašao na teren. Auger odigrao meč života i opet su bili tu negde na poen-dva razlike. Tako da samo opušteno. Biće Nole onaj pravi kada bude bilo najvažnije, a ovih egzibicionih turnira niko se ni ne seća.
c

chestbrah

pre preko 1 godinu

Hahaha a juče posle pobede već mu neki sledeće sezone upisali sva 4gs,biće tu dosta muke godine su ipak tu i za rafu isto vazi
M

MJ23

pre preko 1 godinu

Ajde sad odbrani Djokovića.Razbio ga je Felix! Poslije izgubljenog gema na startu i 2 0 za Djokovica ,Kanađanin je super igrao. E sad Djoković se zali da ga boli zglob.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Srpska mašina na biljni sek zaribala.