Komentari na vest

Kod Novaka sve po starom: Gazda Vimbldona ide po 24. grend slem trofej

P

PedjaPFCCCC

pre 10 meseci

Kolkooooo volim kad ga ne vole, kaf ga provociraju i kada su protiv njega ! a onda uz sav taj Profesionalizam dolazi do izrasaja ta SRPSKA LUDA glava + Srpski Inat i taf je uprvao on najaci ! Uvrk bio i ostace, kad ih natakne sve, i seme i pleme sve pod spisku eeee taf je najaci niko mu nista ne moze !
t

tviter.sirotinja

pre 10 meseci

Ne volim Novaka jer sam ljubomoran na svakog ko ima novac.
i

iskreno...

pre 10 meseci

....gledam Alkatraza sada protiv Medvedeva i niko ga nije tako dominantno pobedio...To što radi Alkaraz je dominacija,kao da ne razmišlja ko mu je preko puta.Biće zanimljivo ako i Nole tako bude razmišljao...
d

druze

pre 10 meseci

to ti tako deluje posto nikad nismo imali prilike da gledamo medvedeva na travi protiv djokovica doduse posto meda nikad nije ni bio blizu da dodje do okrsaja sa djokovicem zato sto je ispadao godinama u prvim kolima turnira.Siner je mnogo veci ekspert za travu nego meda ujedno i mnogo tezi protivnik za polufinale,taj siner je prosle godine demolirao alkaraza na vimbldonu
B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Znate onaj osećaj kad igraju dve kvalitetne ekipe. Očekuje se težak i napet duel, favorita nema, sve pršti od neizvesnosti... Upravo sve ovo kod Djokovića ne postoji. On je obesmislio ovu prelepu igru, ubio svaku nadu protivnicima, nema napetosti koja vas drži dok gledate meč, prosto rečeno - zna da će na kraju pobediti. Mali Siner vrlo dobar, ali protiv ovog čoveka pobeda je nemoguća misija. Ako bude igrao protiv Medvedeva, mislim da će da ga obriše sa 3:0 u setovima. Realnija opcija Alkaraz, gde mislim da će biti tvrdji i neizvesniji duel, ali pobeda Djokovića 3:2.
Б

Бск

pre 10 meseci

Новак да захвали свим овим с.мрдама у публици који му годинама звижде у Њујорку, Лондону, Паризу и Сиднеју јер да није њих, не би ова ватра овако горела. Згази их све легендо! Идемо до 24💪
A

AS12

pre 10 meseci

Melburnu*
B

Bnm

pre 10 meseci

NOLE SA MACOLOM TABA SVE REDOM.. UBICA!!!!!!
m

monteroo

pre 10 meseci

Odigrao je Siner strasan mec,u okviru svojih mogucnosti to sto neki misle 3-0,pomeo ga.... Jednostavno to je toliko tanka ivica,a nole klizi po njoj,mislis dobio si nesto i odjednom nista.... Pri tome negde na 70 posto je ...on sad naplacuje ta silna finala sa Rafom,Federerom lomove,pobede,poraze,titule....to ovi sto dolaze ne mogu ni da kupe.
s

salihu

pre 10 meseci

Bravo maestro! Još jedan korak
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Bas me briga koji će igrač biti na suprutnoj strani mreže, samo me zanima 24 🏆❤️💙🤍
И

И

pre 10 meseci

Надам се да ће Алкараз бити преко пута. Ем што је неупоредиво атрактивније за гледање, ем што, ако није успео на шљаци да добије Новака, неће ни на трави. Али пре свега уживанција у мечу би била.
G

Gaizka

pre 10 meseci

Slažem se, kod Medvedeva je uvijek problem da ne krene da sipa servise i prvi i drugi pa da Nole udje u nervozu. Već ga je jednom dobio u finalu. Mada Wimbledon je Wimbledon, tu je Novaka dobiti baš baš teško, pogotovo u finalu.
E

Esex

pre 10 meseci

Zamolio bih onog sto je danas pisao kako je nole losiji i kako ce danas da izgubi...zaboravio sam nik tog lika al evo javno ga molim da se lepo izvini svima ovde ako je covek.
E

Esex

pre 10 meseci

Katelar mu je nik,setio sam se...
k

katelar

pre 10 meseci

Bas cu vama da se izvinjavam izvukao se za dlaku. Gubi u finalu glatko ovom igrom
K

Katelar

pre 10 meseci

“I live rent free in your head”. Nemam problem da se javim. Siner je bio uzasan, ocekivao sam mnogo bolju igru. Svakako i dalje stoji da mu je bolje bilo da izgubio sad nego finale protiv Alkarasa. Sa Karlitom nema sale, onakve udarce Novak ne moze da vrati. Taman da budu naslovi “ The king is dead, long live the king”
A

Ako ako

pre 10 meseci

Hahahhaah kakav je brat ovaj Katelar , mozda bude tako kao sto pricas , al za nekih 5 godina , ziv bio i nadji neku zenu , devojku , uzivaj malo u zivotu .Pozdrav
c

cisti brat sa nulom

pre 10 meseci

Opa, novak ima nove momente, ne da ni set....valjda zato sto mu je prosli put dao dva fore xD gazi magijoooo

milojkovic0101@gmail.com

pre 10 meseci

IDEMOOOO !!!!
A

Atlantik1996

pre 10 meseci

Bravo Nole!!! Ovo uopste nije bio lak mec, ni lak protivnik. Da se Sineru nije stegla ruka u taj brejku, na odlucujucim poenima, moglo je da bude svasta. Iznenadio sam se da Siner ovako dobro igra, on je vrlo blizu trenutnog Novakovog nivoa igre. Idemo dalje!!!
C

Cobra11

pre 10 meseci

Bas je blizu 😂😂😂
D

Darko55

pre 10 meseci

Bas je dobro igrao Siner hahahahaha
J

JokaraKidara

pre 10 meseci

Jos samo jedan korak sampione za broj 24. Skoplje ceka 24. GS!!!
c

cv

pre 10 meseci

protiv alcaraza ce morati da igra ozbiljnije. nece smeti da mu dopusti 6 brejk lopti.
p

prti

pre 10 meseci

Videcemo ali mislim da Alkaraz nece biti preko puta mreze :)
И

И

pre 10 meseci

Нема шта, погодио си да Алкараз неће бити преко пута. Свака част за стручност хехе.
G

Gostić

pre 10 meseci

24! 🏆🏆🏆
G

Grobar357

pre 10 meseci

Tako je Novace, cisti ovu decurliju do nove titule!