Komentari na vest

Kralj ponovo na tronu i ide po 400 nedelja na vrhu

R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Mislim da je Noletu jedna zelja ostala a to je da bude Kralj Vimbldona, Federer ima najviše 8, a Nole 7 i mislim da ce sve učiniti da prestigne Federera!
d

del.pje

pre 11 meseci

Bravo Noleeeee.istorija je napisana.Besmrtan si ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👑👑👑👑👑👑👑👑👑
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Ajmo vi iz penzionog pljuvaci, cutite...Gotivite " malog" kaki ga nazivate, noleta pljujete a sad navijate...Gori ste vi od ovih licemera sa zapada, gori ste jer ste srbi...Taj Nole nam je ulepsao zivote, bar nama koji istinski volimo sport...NOVAK DJOKOVIC 23 GL...NOVAK DJOKOVIC G.O.A.T...
i

i

pre 11 meseci

Federer ima 310*
Z

ZAL

pre 11 meseci

Ko sačinjava današnji tenis? Novak Đoković. I ko još? Novak Đoković. I ko još? Novak Đoković. I ko još? Pa, šta je ovo?! Šta je tenis?! El dorado Novaka Đokovića?! Idemo ruka! 'Ajmo majstore! Idemo legendo! Ponositi srpski sin, spreman kao Don Kihot da se godinama rve sa različitom vrstom ratova, koji se posle pretvaraju u vetrove, i kao da nemaju ni početak, ni sredinu, ni kraj... Od Enkoridža do Vladivostoka, krug je najzad zatvoren. Istorija će zauvek pamtiti kako je jedno skromno čeljade iz siromašne zemlje došlo i obesmislilo ceo snobovski koncept sporta koji su imperijalisti smišljali za sebe. Priča je završena. Pustite nešto od Jovane Tipšin na Filip Šatrijeu, pa da se razilazimo!