Komentari na vest

Lavovsko srce i teniska poezija Dušana Lajovića za krunu u Banjaluci!

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Odlican turnir za Ducija Lajovica kad na jednom turniru pobedis Djokovica i Rubljova onda zasluzujes titulu.Izgleda da je Lajovic za psiholoski za nijansu jaci nego pre u svakom slucaju Banjaluka je bila talicna.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Bravo Ducii
S

Sove

pre oko 1 godinu

У ни једном мечу осим против Крајиновића није био фаворит, још кад победиш Ђоковића и Рубљова на једном турниру, заслужујеш титулу. Честитке Дуцију на повратак у најбољих 40 тенисера на свету. Надамо се да ће ово бити једна јака инекција самопоуздања и да ће тек уследити добри резултати у Мадриду, Риму а врхунац на париској шљаци.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Vrlo verovatno i Lajovic i Kecmanovic ce biti nosioci na RG.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Kralj Republike Srpske 🤴 Dušan Lajović 🏆👏👏👏 Srpska Open
Z

Znik

pre oko 1 godinu

Gde Arena prenosi Barsu, pustili na a1p ovaj vasarski turnir.
c

cv

pre oko 1 godinu

ko i uvek malo se vrati pa opet padne tako je svake godine .
B

Bojan Tovirac

pre oko 1 godinu

Šta je ovaj čovijek uradio u poslednjih nekolikondana to je skoro nevjerovatno! Srećan sam što sam svjedog ovolikog podviga!
J

Jack Sparrow

pre oko 1 godinu

Posle meca Lajovic Kecmanovic,komentari kako ko god da prodje izgubice finale ili bolje da je otisao dalje Miomir mnogo je kvalitetniji (sto u globalu ne sporim ali na sljaci i trenutnoj formi svakako) i danas Dusan koji je otvoreno pricao kako je resavao psiholoske probleme pokazuje koliko mu je to u stvari pomoglo. U sportu kao sto je tenis vrhunski kvalitet docice do izrazaja tek kada glava bude vrhunska. Secam se legendarnog meca Ilije Bozoljca na Vimbldonu protiv Federera i stranih komentatora koji ne veruju da covek koji nije u top 100 igra takav tenis protiv tada ubedljivo najboljeg na svetu i upravo je posle toga on pricao o tome kolko je glava bitna da se napravi neki veci skok bez obzira na kvalitet samog tenisa.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Kralj Republike Srpske 🤴 Dušan Lajović ❤️💙🤍

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Наравно да Србин осваја Српска опен🇷🇸🇷🇸🇷🇸