Komentari na vest

Lejver kup ili 66:0

K

Karlos2022

pre preko 1 godinu

Ko je smislio ovaj idiotski sistem bodovanja??? Kojom logikom se išlo samo da mi je znati....

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

И сироти мареј са 3 (три) трофеја!!! Али ето брит је па да га мученика убаце!
p

plavac

pre preko 1 godinu

od ovih preko bare ako feliks negde slučajno zakuči koje finale,i to veliko ako
G

Gos

pre preko 1 godinu

A sto na silu guraju ovog Mareja ? Covek ima 3 naspram 20 koliko najmanje ima Federer dok su Novak i Nadal jos veci teniseri po brojkama ocigledno. Nazalost Novak je imao stavove i zbog toga ce verovatno izgubiti ovu GOAT trku od Nadala ali svejedno su 10 dimenzija veci od Mareja koji je imao svega 2 dobre godine tako da mu definitivno ovde nije mesto ili su mogli i Vavrinku da ubace.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Da nije u rangu sa njima, to svakako. Al opet, maestealan je teniser. Uspeo je da osvoji 3gs, 2 zlata na olimpijadi i bude 1.na svetu u vreme vladavine velike 3. To nije za potcenjivanje. Zamisli da je 10-15 godina mladji, da je npr sad godina alkaraza, sinera. U ovakvoj konkurenciji bi osvojio bar 15gs. On spada u onu grupu dobri teniseri al u pogresno vreme, zajedno sa npr delpom, vavrinkom…
G

Gos

pre preko 1 godinu

Pa ne mozes da gledas kad je rodjen, to mu je sto mu je. Da je Novak rodjen 5 godina pre Federera verovatno bi imao 30 GS-a sada. Losa zamena teza, dobar je igrac svakako ali nije za sliku sa ova 3 asa koji su debelo dvocifreni.
G

Gost345

pre preko 1 godinu

Marej po broju trofeja definitivno nije u rangu sa ovom trojicom, ali da je bio veličanstven teniser, jeste. Lično smatram da su ga najviše povrede sputale da uradi više u karijeri.