Komentari na vest

Marijan Vajda nije više trener Novaka Đokovića

I

Igor78

pre oko 2 godine

Okružio se Novak familijom i tapšačima po ramenu, Vajda prosto ne može da se izbori za svoj uticaj na Novaka u takvom okruženju…mislim da je ovo goodby što se tiće novih GS titula, ako je suditi po svemu do sada viđenom
L

LUBA

pre oko 2 godine

Ovo početak njegovog kraja. Neće uzeti nijedan GS više, niti će igratikao što je igrao. Nažalos njegova karijeraje krenula nizbrdo. ŠTETA a mogao je biti najveći svih vremena.
N

Novak majstor

pre oko 2 godine

Vajda ga vratio iz mrtvih 2018 trebalo bi to malo da ceni.Uostalom sa Djokovicem nije nimalo lako raditi,ima neke svoje tripove u glavi-malo vise da bude sportista malo manje filozof i bice ok opet.Da bude jasno ne mislim na vakcinaciju,ali ishrana i meditacija su bas bas upitne
c

cekam da neko

pre oko 2 godine

napise,bice Nole jos jaci,uzece sve slemove ,Dubai,prosao 2 kola...itd...
w

wwee

pre oko 2 godine

Ko ce ga znati sta je...
G

Gostioni

pre oko 2 godine

Auuu ovo uopšte nije dobro, šta li se dešava sa Novakom prvo odlazak sponzora a sad i ovo. Nole izdrži, cijela Srbija je uz našeg najvećeg heroja!
c

czbg1

pre oko 2 godine

E ovo je vec mnogo veci udarac od odlaska bilo kog sponzora. Ovo vec sugerise na manjak sportskih ambicija kod naseg sampiona. Znamo da je Vajda tu maltene od starta Novakovih uspeha, osim ono u jednog trenutku kad se izgubio i takodje nije imao sportske ambicije, pa se posle vratio. Ne izgleda dobro.