Danil Medvedev (Reuters)
Danil Medvedev (Reuters)

Medvedev poručio Đokoviću: Ti si za mene najbolji svih vremena!

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.09.21. | 00:45

„Izvinjavam se navijačima i Novaku. Svi znamo šta je on danas jurio“, rekao je novi šampion US opena

Pamtiće zauvek Danil Medvedev meč koji je odigrao u Njujorku protiv Novaka Đokovića. Sve je bilo spremno za istorijski trijumf Srbina, ali je Rus pokvario već viđenu žurku. Bio je veoma ponosan dok je u rukama držao prvi grend slem trofej, ali je prvo na terenu pokazao veliko poštovanje prema prvom teniseru sveta.

Izabrane vesti

Izvinjavam se navijačima i Novaku Đokoviću. Svi znamo šta je on danas jurio. Sve što si uradio tokom svoje karijere... Ovo što ću sada reći, nisam nikada nikome rekao. Ti si za mene najbolji igrač svih vremena“, poručio je Danil Medvedev dok je pravo u oči gledao srpskog tenisera.

Rus se potom obratio najbližima koji su mu pomogli da dođe do najvećeg uspeha u karijeri.

Želim da se zahvalim svom timu, svima koji su gledali, roditeljima, porodici, sestri, svim prijateljima... Hvala vam. Ni malo nije bilo lako doći do grend slem trofeja. Želim da vam se zahvalim što ste mi pomogli na ovom putu. Želim da se zahvalim i publici, danas ste više navijali za Novaka, ali to je razmuljivo. Dali ste mi mnogo energije od 2019. godine, nije bilo lako, ali mnogo vam hvala“.

Za kraj je Medvedev otkrio kakav je problem imao pred finale.

Želim da završim govor na lep način. Mojoj suprugi i meni je bila godišnjica, pa tokom turnira nisam mogao da razmišljam o poklonu. Shvatio sam da ako izgubim neću stići da ga kupim, pa da je bolje da pobedim. Volim te, Dašo“, rekao je na kraju Medvedev.


tagovi

US openDanil MedvedevNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara