Komentari na vest

Medvedev srušio Marija, osvojio drugi turnir u nizu i preskočio Nadala

T

Tenis

pre oko 1 godinu

Dobar tenis Medvedev dobro odigrao odlican i prosle sedmice i sada moze biti zadovoljan pogotovo jer ima osam pobjeda u nizu a igrace i Dubaji sledece sedmice.Marej se borio koliko je mogao dosta je popravio servis odigrao dobro izvukao se na ovom turniru nekoliko puta i dogurao do finala ali protiv Danila nije uspio da uzme set iako je igrao stvarno solidno.
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

Čovjek koji igra tenis samo na jednoj podlozi ne može biti shvaćen za ozbiljno, pa makar i što je riječ o GS osvajaču i visoko rangiranom teniseru. Smjerurija. I to pričam kako neko ko mu je najavio velike stvari, dakle ja sam pogriješio oko Medvedeva.
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

Dobar nick,koji god sport da pratis osim tenisa drzi se toga i bice bolje.Medvedev je sigurno na vrhu kad je servis u pitanju,retko ko je mogao u karijeri onako da izuje djokovica kao on na us openu.Na wimbledonu mu ne daju da igra pa ni ne znamo kakav je na travi mada bi i tu djokovicu mogao da bude problem.Na sljaci je los,losi su bili i sampras i beker.Medvedev je klasa u svakom slucaju
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

@novakmajstor Sačuvaj svoje mišljenje za sebe, da si ti ziv i zdrav, Medvedev nije izostajao sa 5 vimbldona nego sa jednog. I ništa nije napravio.
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

@ Zlatko Psihopata,zapravo Djokovic je dominantan na travi tek od 2014 i 2015 tj sa onoliko godina otprilike koliko ima Medvedev sad.Kao sto sam rekao,neki drugi sport je za tebe komotnije da pratis
G

Gost538

pre oko 1 godinu

vau