Komentari na vest

Nadal kritikovao Đokovića zbog ponašanja pa ga hvalio zbog tenisa

Avangardista

pre gotovo 3 godine

Ovaj ovdratni ljigavac je u pocetku dok su on i onaj drugi (pre)lako izlazili na kraj sa Djokovicem bio koliko toliko korektan prema Noletu a sad kad je shvatio da je djavo odneo salu i da je Nole bolji i od njega i od onog drugog - e sad pokazuje pravo lice; iskompleksirani ljigavac bez manira i kulture sa onim svojim ritualom je nasao nesto da prebacuje Noletu?! Fuuuuj, gnjido!
B

Bole1

pre gotovo 3 godine

I onda krenemo i mi Srbi da pljujemo našeg najvećeg ambasadora, pored svih ovih ljubomorih, pa stvarno smo najgori narod.
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Aha, znači ovo je sad skandal epskih razmera koliko vidim. A kada ciganin ronaldo baci traku, to nije skandalozno ponašanje jer on je veliki šampion, on je rođeni pobednik i slične gluposti?
D

Darko55

pre gotovo 3 godine

Nabio komplekse Ronaldo?
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Šta ima meni Ronaldo da nabija komplekse? Ako ne znaš, on je protiv naše reprezentacije bacio traku, na utakmici na kojoj nam opet nije dao gol. E, sad, ako navijaš za Ronalda protiv Srbije, onda ne znam stvarno šta bih ti rekao.
t

teniski analiticar

pre gotovo 3 godine

Ali ovi tastatura navijaci sto pljuju Novaka a nisu tenis u zivotu pogledali,on je covek od krvi i mesa kao i mi ima emocije kad pobedjuje raduje se kad gubi nervoza sve je to normalno nije robot,Nole nabio si im komplekse svima , falice ti to zlato ali nema veze u inat sad osvoji sto vise gren slemova
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

Nadal, koji češe čm*r pre svakog servisa ga kritikuje zbog ponašanja? Još samo da se javi i njegov brat blizanac Federer, pa da ekipica bude kompletna. Kad te kritikuju klovn Kirjos, britanski mediji i ovaj što veruje u vradžbine, sujeverja i ostale gluposti, znaš da u stvari ne radiš ništa loše
G

Galiot

pre gotovo 3 godine

Nista lose nije rekao. Mnogo volim Novaka,ali bez Rafe i Rodzera sve ovo bi bilo jako smesno i Novak ne bi naravno bio na tom nivou na kojem je danas. Srecan sam sto zivim u eri tri velemajstora ovog sporta i jednako mi je zao sto se ovo nazalost vrlo verovatno nikad nece ponoviti!!! Hvala majstori za sve epske meceve koje smo gledali...
G

Galiot takodje

pre gotovo 3 godine

Brate odakle si
a

abrakadabra

pre gotovo 3 godine

Novak je napravio izuzetne rezultate i oko sebe ima isto tako kvalitetne saradnike. Problem je sto je ovde postupio sa emocijom i igrao na dva fronta (ne verujem da su ga savetovali na to) . Jednostavno previse je zeleo da usreci sve, a u stvari najviše je sputao sebe u rezultatskom smislu. Glavu gore i samo napred dozvoli savete strucnih dobronamernih ljudi.
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Šta Nadala boli tuki za to kako se Đoković ponaša, u meču protiv nekog trećeg?
i

istina

pre gotovo 3 godine

ne znam zasto se nolobotovi brecaju na sve sto nije apsolutno titranje. Vrhunski sportista ali iskompleksiran lik, opsednut time da mora svima da se dopadne. Majka i otac botovi, zena nabedjena guska koja propagira pseudonauke, jezivo je kako je narod ispran da zaista veruje u taj mit kako "nolo rastura taj zapadni sport" i da su svi ljubomorni
R

RYS

pre gotovo 3 godine

Lepo je sve rekao Nadal, u pravu si za to što si kazao samo što to nisu botovi nego strastveni navijači pojedinca koji postoje za svakog uspešnog tenisera, ali si i ti preterao sa komentarom na račun Đokovića, jednostavno samo trebamo da budemo realni a ne da procenjujemo stvari zbog toga što volimo nekog sportistu ili ga ne volimo i isto tako kad se pročita nešto ili čuje o tome treba da se stvori sopstveno mišljenje a ne da ljudi prihvataju stavove i mišljenja drugih, čuješ pa razmisliš o tome stvoriš svoj stav i ako se poklapa sa tim ok, ako ne opet ok sve ostalo je kao što kažeš botovanje jer se ne razmišlja

Avangardista

pre gotovo 3 godine

Ako smo ti mi 'nolobotovi' a ti onda mars na neki spanski ili svajcarski sat pa lizi ono sto se ne lize onoj dvojici. Sta ces koji moj ovdje?
N

NDJSSSS

pre gotovo 3 godine

Koliko je Novak nekima nabio komplekse.Neverovatna mrznja.A to sto na terenu pokazuje emocije,pa nije jedini.E sad ,sto to nekima smeta,pa nije balet.Nole je postavio rekorde,sve osvojio osim OI.Jednostavno neka sila i to je to.
P

PROFESIONALAC

pre gotovo 3 godine

i gospodin Nadal
Š

Što jest..

pre gotovo 3 godine

Apsolutno,iznio čovjek mišljenje na osnovu činjenica!

Mr 007

pre gotovo 3 godine

@Profesionalac,haha,gospodin malo sutra, fina izjava,dok ne procitas zadnju recenicu. Sto se tice Nadala,dok ne osvoji onaj zavrsni masters,neka se ne javlja,haha.