Komentari na vest

Najbolja verzija najboljeg

V

Voda komšija

pre 10 meseci

Svaka čast za tekst!
G

GostBojan

pre 10 meseci

Mats Vilander je sjajan analiticar,detaljan,ali trenutno hvali Noleta zato sto nema koga drugog,Federer odigrao svoje,Nadal manje vise isto,Marej posle svega odigarao odlicno turnir,poenta je dok su oni jos uvek igrali bili podjednaki u brojkama taj isti Vilander je bio kriticar Noleta,sad se hvata toga da je naljbolji sto i jeste,realnost je da je Federer osvojio dosta pre,Rafe i Noleta,tako sad Nole osvaja kad nema njih,teniska trojka za sva vremena,jadan su drugog terali na jos vise jos jace...danasnji primer je nladi Alkaras 20 godina ima prvi je,nema konkurenciju sem Noleta,sve gazi i ako ostane zdrav bez konkurencije i zelje,oborice sve rekorde velike trojke.... Tako da velika trojka je najveca ikad a Nole u njoj na najvisem podiljumu.
I

Ildzo

pre 10 meseci

Korekcija: nije podlegao pritisku 2019 na us openu! Vec nije hteo da odustane od olimpijade, a svi su mu savetovali da to uradi, da bi se odmorio za us open i uzme kalendarski! Srdjan je prepricao razgovor sa Noletom, a on mu je rekao - kako Srbiju da ostavim na cedilu? Neverovatan lik.
p

plavaccc

pre 10 meseci

ej,igrao je miks dubl želeći još jednu medalju da nam donese.kraj svake dalje diskusije.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nije 2019. nego 2021, a vise je razloga za taj poraz, jedan od njih je i enormni pritisak.
S

Saturn

pre 10 meseci

Ljudi se penzionisu sa 33,34 a nole gazi s 36 klince u punom naponu … koji mentalni sklop ne samo kad igra tenis , vec i pored tenisa , probajte 3 dana dijetu da se odreknete nekih stvari sto volite , a nole tako 10 godina
D

Delija011

pre 10 meseci

Novak igra totalno drugacije od drugih, Novak igra totalno drugacije hej, hej!