Komentari na vest

Novak brži od fajronta: Dva sata kvalitetnog maltretiranja starog dužnika

B

Bingocka

pre 10 meseci

Koliko je narod odlepio kada dozvoljava te nekakve policijske casove. Sva ta maltretiranja i guranja agende,ljudi u ropstvo. 1000 poremecenih bolesnika zajebava osam milijardi ljudi
Z

Zijani

pre 10 meseci

Bravo Nole!! Inače Sten deluje kao dobar lik i ima nekako tešku ruku kad opali one projektile kad je u ritmu baš je nezgodan
Č

Čovek je klasa

pre 10 meseci

Nivo iznad, i fizički i mentalno!
m

monteroo

pre 10 meseci

Sten je odlican ,ovo bi za nekog obicnog igraca bilo dovoljno,nivo prilicno visok....ali nole je u trecem setu malo vezbao plan B,namestao neke uglove u slucaju potrebe... Bas pravi test za ovaj deo turnira...isao je oko 60 posto igracki a pristup je bio max .
d

djole89

pre 10 meseci

uzeo je dva poena u celom drugom setu na na novakov servis, nije dobio sve gemove sa nulom kao sto je napisano u tekstu
p

prti

pre 10 meseci

Vavrinki svaka cast covek jos igra tenis. Dve godine razlike izmedju njega i Novaka ali zato kada ih pogledas u telu u strukturi misica razlika deluje kao da je 20 godina.
G

Gostirista

pre 10 meseci

Zapamtite, jedini koji moze napraviti probleme Novaku je Bublik. Igra u zivotnoj formi, a trava mu je idealna. Tesko da ga moze pobediti, ali tezak mec, 4 ili cak 5 setova. Ovi ostali ni promil sanse nemaju.
N

NN3

pre 10 meseci

Ukoliko dođe do tog okršaja Bublik će proći kao Kirjos u finalu prošle godine. Isti su tip igrača, s tim da je Bublik manje kvalitetan od Nika.
D

Darko55

pre 10 meseci

Zapamti, moze mu napraviti probleme Siner, ali i Eubanks.
H

Hehehehe

pre 10 meseci

Poklonite se najvećem svih vremena!
N

Novak majstor

pre 10 meseci

Prva dva seta obelezila raznovrsna igra Djokovica i skoro bez gresaka sto je Mekinro komenarisao , treci set obelezila nekulturna londonska publika. Ko bi to rekao za njih ?
o

ovde

pre 10 meseci

Baš nema ko da ga ugrozi
J

Jokara Kidara

pre 10 meseci

Jos 4 za 24. Skoplje ceka 24. GS!!!
N

Nemanja111

pre 10 meseci

Kako se videlo da je posle 2-0 namerno smanjio tempo da ne bi previse otkrivao u kakvoj je formi i koliko moze, igra svaki mec onoliko koliko mu je potrebno, covek je azdaja.. i onda kad mu dodje alkaraz ili tako neko slican igra tenis i svi se pitamo kako je moguce da tako dobro i jako moze da igra.. Ko je gledao Dragonball, podseca na Gokua, i on se nikad nije hvalio svojom jacinom nego samo koliko je dovoljno i potrebno..
E

Egost

pre 10 meseci

Hahah, bravo kralju za komentar, baš sam se nedavno pitao ima li i nas dragon ball fanova negde ili nas je vreme pregazilo...

elmagico

pre 10 meseci

@Egost sine svi gledaju i sad sta ti je? Zadnji serijal od pre par godina je bio bas dobar, sad cekamo sledeci
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

N❤️O💙L🤍E
N

Nishlija

pre 10 meseci

Jednostavno - MOC! On se igra sa njima!

Bojank91

pre 10 meseci

Dobar trening pred ozbiljnije izazove.