Komentari na vest

Novak je Joko Ono: Nije bio potreban tenisu, nisu ga želeli, ali je rasturio Bitlse

M

Ma da...

pre 2 meseca

Zaposlio BiH onog ko je bolja p... Tako sam ja izvisio za posao. Posle dugog vremena cekanja na posao u struci konačno sam se zaposlio, radio sam u skoli kao profesor. Kada sam trebao da dobijem ugovor za stalno, samo su umesto mene zaposlili devojku koja je visoka zgodna prelepa. Oduzima dah. Ona za koju kazes uuuu jbt kako izgleda. I eto mene komentarišem ovu vest iz lagera sam zapada :)))
J

Junker

pre 2 meseca

Ima smisla, ali mi niko nikad nije objasnio Federorov stil i to kako je lepsi od Novakovog. Novak ima najbolji ritern svih vremena, najbolji forhend, najbolji defanzivac, najbolje fizicki pripremljen. U ostalim kategorijama je top2 ili top3 ikad. Covek nema nijednu slabu tacku zadnjih 13 godina. Dakle stil mu je takav da je dopadljiv svakom neutralnom jer je toliko raznovrsan da svako nadje nesto sto mu se svidja.
E

Evo ovako

pre 2 meseca

Da ne bude zabune, Novaka volim kao da mi je rođeni brat i jeste najbolji ikada, po meni čak i ubedljivo najbolji ikada. Što se stila tiče, ameri to zovu “Eye test”. Pretežno zbog njega je Džordan najbolji ikada iako nema najviše ni titula, ni finala, ni poena, nema najbolje procente ni za dva ni za tri ni sa slobodnih bacanja. Jednostavno dok je Federer bio u najboljim godinama, ono kako je on igrao je umetnost, Novak je kao što Rodik kaže kiborg. Mašina koja je poslata da sve uništi i bude najbolja i on to i jeste, ali najlepši za gledanje nije.
@

@ssss

pre 2 meseca

Jbg ako ćemo realno Gaske je igrao lepši tenis od Federera.Ako ćemo već da gledamo lepotu.
М

Мијат

pre 2 meseca

Каква бесмислица.