Novak ne želi vruće glave da razmišlja o Majamiju

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 06:06

"Moram da uzmem dan-dva, pa ćemo onda da vidimo"

Ne toliko bolan poraz kao neki raniji, ali sigurno jedan od najiznenađujućih doživeo je Novak Đoković od 20-godišnjeg Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa. Mladi Italijan je do ovog meča bio 123. teniser na svetu, a srpski as nikada dosad na masterima ili grend slemovima nije izgubio od tako slabo rangiranog rivala.

Ipak, i to se dogodilo. Mimo svih predviđanja, Đoković je poražen sa 1:2, pa će u osminu finala na megdan Amerikancu Tomiju Polu ići Nardi. Zasluženo, sa čime se složio i sam Novak.

Izabrane vesti

"Čestitam mu što je posebno u trećem setu igrao sjajan, sjajan tenis. Gledao sam ga kako igra. Nisam znao mnogo o njemu, pa sam ga gledao kako igra i video sam da igra odličan tenis sa osnovne linije, posebno forhend. Dobro se kreće, veoma je talentovan. Ušao je kao 'laki luzer' u glavni žreb, nije imao šta da izgubi, tako da je igrao odlično. Zasluženo je pobedio. Više sam bio iznenađen svojim nivoom. Moj nivo je bio jako, jako loš i to je to, te dve stvari se spajaju: on ima sjajan dan - ja imam stvarno loš dan. Rezultat toga je negativan ishod za mene", konstatovao je Đoković.

Što se tiče daljih Đokovićevih planova, trebalo bi da zaigra na mastersu u Majamiju (17-31. mart) gde je dosad šest puta bio šampion, ali je poslednji trofej osvojio još 2016. godine.

"Da, zasad (hoću). Majami je tu, hade da vidimo. Pre deset minuta sam bio an terenu, glava mi je i dalje malo vruća. Moram da uzmem dan, dva pa onda da vidimo šta želim sledeće da uradim", istakao je srpski teniser.



tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara